Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Paylaşmaktan Çekinmiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Mevcut ilişkinin ilerleyişi ile ilgili zor kararlar alman beklenebilir. Sevdiğin insanla arandaki iletişimi eski haline getirmeye çalışmak senin için yorucu olacak. Verdiğim emeklerin karşılığını almak için bunu göze almak isteyebilirsin.

Herkesin sizin gibi olması mümkün değil. Siz kısa zamanda nitelikliçıkarmakta ustasınız ama herkesin yeteneğinin aynı olması mümkün değil. Bazı problemler sizin bu değerlendirmenizden kaynaklanıyor olabilir.

Maddi zorluklarla karşılaşmak canını sıkmamalı. Bunların geçici olduğunu bilmek atacağın adımların daha sağlam olmasını sağlayabilir. Gelecek ile ilgili daha sağlam planlar yapmakile ilgili daha çok fırsatla karşılaşmana sebep olacak.

Sağlığın konusunda uzmanların önerdiklerini ciddiye alıp uygulamaya başlamalısın. Hızlı davrandıkça ortaya çıkacak fark seni sevindirecek. Daha fazlası için ister istemez daha hevesli olabilirsin. Yürüyüş için her fırsatı değerlendirmeye devam etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yanındaki insanlar senden insanüstü bir performans göstermeni bekleyebilir. Kendini gereksiz yere yormamaya özen göstermelisin. Önceliklerini doğru ayarlamakta fayda var. Sağlığını her şeyden önce tutmak kişisel gelişimin için de önemli olacak.

4 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Diğer insanlardan, özellikle de duygusal bağlarınız olanlardan ne beklediğinizi sade ve basit bir dille ifade etmeniz gerekir. Tüm planlarınızla aynı fikirde olmayabilirler ama en azından ne olduklarını bileceklerdir.

4 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her ne kadar kendi sorunlarını kendin halletsen de işin içinden çıkamadığında paylaşmanın önemli olduğunu anlayacaksın. Özellikle çalışma arkadaşınla yürüteceğin projede önemli aşamalar kaydedeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. Gündemini hızlı değiştirecek gelişmeler yaşayabilir, yeni planlar için düşünmeye başlayabilirsin.

4 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı davalarınızın ya da devletle ilgili işlemlerinizin geri dönüşlerini alabilirsiniz. Ekonomik açıdan kendinizi toparlayacağınızı bilmek yaşadığınız ruhsal sorunların da önüne geçecektir. Duygusal ve maddi yönden doğacak, doğduğunu yeni fark edeceğiniz bazı fırsatlar kapınızı çalabilir.

4 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda özellikle maddi alanda kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olun. Ortaklı para durumları gündeminizi etkileyebilir. Finansal konularda sabırsız davranabilirsiniz. Ani tepkilerden ve hızlı kararlardan kaçının. İşlerinizi halletmek için kendinizi çok zinde hissedeceğiniz bir gündesiniz. Keyif aldığınız uğraşlarınızla zamanınızı değerlendirebilirsiniz.

4 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi bazı sorunlardan arındırmaya başlamalısınız. Bu sebepten temizlenme ve arınma tarzı meditasyonlar sizlere çok yardımcı olacaktır.

3 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olası anlaşmazlıkların gününü etkilemesine izin vermemelisin. Sorunları büyümeden çözmeye çalışmak senin için iyi olacak. Olaylara duygusal tepki vermek yerine mantıklı yaklaşmak senin için daha iyi olacak.

4 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir ilişki yakın zamanda bir çıkmaza girmiş olabilir. Yakın ve sevgili biriyle hareket halinde olduğunuzu düşünüyorsanız, bağlantınızın kökenine tekrar bakmanız gerekebilir. Belki de kendinize biraz mesafeli davranmanıza izin verdiniz, çünkü ister arkadaş, ister akraba veya partner olsun, diğer kişiye karşı hisleriniz o kadar hassas ki sizi korkutuyor. Korkunuzla yüzleşmek, paylaştığınız önemli kaderi güçlendirebilir.

4 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz. Partnerinize kızmaktan vazgeçin.

4 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

4 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün finans, okültizm, sağlık konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Çalışma arkadaşlarınızdan ya da güçlü insanlardan önemli destekler görebilirsiniz. Kariyer hatanızda gerçekleşebilecek ani değişimler size iyi gelecek.

4 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin geçmişe bağlı yaşadığını düşünmek sizi rahatsız ediyor. Oysa o, eski defterleri çoktan kapattı. Ondan fazlasını beklemek yerine, onun verdiklerinin önemini anlamanız ilişkiniz için daha yararlı olabilir. Mesleğinizde yerinde saydığınız bir döneme giriyorsunuz. Bu durgunluğun ve hareketsizliğin gerekli olduğunu fark edeceksiniz. Fakat bu durum devam ederse küçük aksilikler meydana gelebilir. Maddi yatırım konularında yardım alabileceğiniz bir finans danışmanı bulun.

4 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 57' 49" R
Ay
Yay
08° 23' 04"
Merkür
Koç
16° 02' 24"
Venüs
Koç
26° 36' 37"
Mars
Balık
26° 58' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 42"
Satürn
Balık
16° 15' 17"
Uranüs
Boğa
22° 08' 41"
Neptün
Balık
28° 47' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 23"
Lilith
Başak
22° 56' 33"
True Node
Koç
15° 31' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>