Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Partnerinin seninle beraber daha çok zaman geçirmek için sürpriz yapması mümkün. Beraber zaman geçirmek için yaptığı planlardan zevk almak, ilişkinizin ilerlemesine ve derinleşmesine sebep olabilir.

Günlük çalışmalarınızda ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde artış olduğunu fark edeceksiniz. Mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gün. Gezegenlerin etkilerini çalışma alanınızdaki yoğunlaşma olarak gözleyebilirsiniz.

Yanlış anlaşılmaların işini kötü etkilemesine mahal vermemelisin. Olabildiğince açık ve sade olmaya çalışmak işinin ilerlemesi ve gelişmesi için imkan sağlayacak. Karşına çıkacak fırsatları değerlendirmeye devam etmelisin.

Stresin seni yormasına izin vermemen gerekecek. Elinde olmayan nedenlerden dolayı yaşanacak aksaklıkları kafana takmaktan vazgeçmelisin. Rahatlamak için daha sakin ortamlara kaçmak sana huzur verecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararlarının başkaları tarafından değiştirilmesine izin vermemelisin. Hayatına istediğin gibi yön vermek başarıya daha kolay ulaşmanı sağlayacak. Bulunduğun yeri değiştirmeyi düşünmek seni bu konuda cesaretlendirebilir.

6 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sizi hayal kırıklığına uğrattığını düşündüğünüz birinden sevginizi esirgemek isteyebilirsiniz ama bu durumu nasıl daha iyi hale getirecek? Bunun yerine, onlara neyi neden yaptıklarını önceden sorun. Belki de onlara açık olan tek seçenek buydu.

6 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendine oldukça bonkör davranacağı bir gün olacak. Beğendiğin kıyafeti alabilir ya da kişisel bakımın için vakit ayırabilirsin. Aile şirketinde çalışan bir Aslan burcuysan, kendinden daha güçlü kişileri karşına almamaya dikkat etmelisin. Ne istediğini biliyorsun ancak özgürlüğüne olan düşkünlüğün ilişkilerini bugünlerde zora sokabiliyor.

6 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş ortamınızda bazı belirsiz durumlar ortaya çıkabilir. Fark edilmeyen ya da üzeri kapatılan konuları tekrar açarken buna sebep olan durumları ortadan kaldırmalısınız. Maddi durumunuzun farkında olun, yatırım ve harcama işlemlerinizde aceleyi tavırlar sergilemeyin.

6 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli bir gün olabilir. Düşüncelerinizde abartıdan kaçınmaya bakın. Uzaklarla, yabancılarla, eğitimle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir.

6 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki duygusal ilişkiler bugünlerde yeni boyutlar kazanacak. Ani değişiklikler yüzünden fazla etkilenebilirsiniz. Sükunetinizi koruyun.

6 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ufacık bir kıvılcım, bir orman yangınına dönüşebilir. Yakınlarınız (dostunuz ya da ebeveynlerinizden biri) aslında hiç de benimsemeye niyetli olmadığınız bir davranışı sergilemeniz konusunda ısrar ediyor gibi görünüyor. Sinsice kaçacak mısınız? Yoksa göstere göstere karşı mı duracaksınız? İkinci seçenek daha muhtemel görünüyor.

6 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizi konforlu hale getirmek şu anda yüksek bir öncelik olabilir. Bununla birlikte, onu geliştirmeye yönelik hırslı tavrınız sizi strese sokma potansiyeline sahiptir. Karşılamak istediğiniz yüksek bir standardın gerisinde kalmanın yollarının acı bir şekilde farkında olabilirsiniz! En azından bir süreliğine rahatlamayı düşün. Zaten hoş bir şekilde rahat hissediyorsanız, belki de tüm detayları mükemmelleştirmek göründüğü kadar acil değildir.

6 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal, romantik ve her an gözyaşı dökmeye hazırsınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Stresli durumlardan kaçınmaya çalışın.

6 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

6 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, uzak akrabalar gündeminize gelebilir. Partnerle ortak kararlar alabilirsiniz. Beraber seyahat edebilir, yurt dışına gidebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla da sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

6 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal problemleriniz sizi büyük bir dalganın üzerindeymişsiniz gibi yukarı ve aşağı çekiyor, şaşkınlık ve düzensizlik içinde bir batıp bir çıkıyorsunuz. Artık kalbinizden değil, aklınızdan fikir almalı, ona göre yol çizmelisiniz. İş bağlantılarınızda ortaklı çalışmalarda yanılgılar yaşamamak için uzman birisinden yardım isteyin. Karlı projelerle karşılaşacağınız bir dönem. Kazancınız umduğunuzdan çok daha iyi olacak. Hava değişimleri sağlığınızı etkiliyor, dikkatli olun

6 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 02' 41" R
Ay
Akrep
26° 27' 03"
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
25° 26' 46"
Mars
Balık
26° 14' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 34"
Satürn
Balık
16° 10' 03"
Uranüs
Boğa
22° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 46' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 08"
Lilith
Başak
22° 50' 16"
True Node
Koç
15° 34' 17"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>