Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Başarı Seni Motive Edecek Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2022, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Hislerini kendine ifade etmen gerekebilir bugün. Bir durum içine sinmiyorsa önce bununla kendin yüzleşmelisin. Sana yaramayan, işine gelmeyen her şeyle önce kendi içinde yüzleşmen ve daha sonra harekete geçmen daha olumlu sonuçlanabilir.

Son derece aktif olmanıza rağmen bir çok işle ilgilenmeniz tatmin edici sonuçlara ulaşmanıza engel olabilir. Dikkatinizi tek bir konuya yoğunlaştırırsanız daha fazla başarılı olabilirsiniz.

İş konularında bazı şeyler beklentilerin dışında gelişebilir. Bu tür durumlara çok fazla anlam yüklemek yerine var olan şartlar üzerinden bir şeyleri yeniden değerlendirebilirsin. Her şeyi kişisel algılamaman daha iyi olacak bu süreçte.

Bolca sıvı tüketmek demek sadece bardak bardak su içmek demek değildir. Bitki çayları tüketmek de buna girebilir. Sana şeker yüklemeyen veya kafeinle enerjini dengesizleştirmeyen her şeye açık olmanda fayda var bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ileriye bakman gerekecek. Geçmişe dönük düşünceler sana bir şey katmayabilir. En iyisi geleceğe odaklanmak olacak. İlerisi için büyük beklentilerin olmasa bile geçmişte debelenmek yerine ileriye bakmak sana çok iyi gelebilir.

8 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün geçmiş ve gelecek arasındaki o belirsiz çizgide hesapsız adımlar atabilirsiniz. Gözlerinizi dümdüz ileri ve geleceğe odaklamaya dikkat etmezseniz, geçmişin sizi yakalaması muhtemeldir. Önünüzde hiçbir şey görmeseniz bile arkanıza bakmayın. İlerlemeye devam etmelisiniz. Bunu söylemenin yapmaktan daha kolay olduğu doğrudur. Yine de, denemek için ilham aldığınızı hissediyorsunuz.

8 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne egzersiz hareketleri eşliğinde başlayacaksın. Yaptığın diyetin faydasını görmeye başlamak, seni daha fazla motive ediyor. Yaratıcı tarafını ön plana çıkarıp yeni bir şeyler tasarlamak isteyebilir ve bunun için de yalnız kalmayı tercih edebilirsin. Yılın son tutulması bugün toprak burcunda yaşanacak. Eğer evli bir Aslan burcuysan, eşine bazı sorumlulukları hatırlatman gerekebilir.

8 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde dikkatli ve duyarlı olmak bugün sorunların çözümü adına işinizi kolaylaştıracaktır. Zira hem yanınızda hem de karşınızda duran insanları daha net görebilirsiniz. Partnerinizle ilgilenmek, birlikte zaman geçirmek aranızdaki bağı kuvvetlendirebilir.

8 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda sizi yoran, gerginlik yaratan dalgalanmalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Gün içinde daha fazla göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için sizden daha bilgili insanlarla görüşebilirsiniz. Düşünsel konular sizi zorlayabilir.

8 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdakilerle empati kurabilmek gibi bir yeteneğiniz var. Bu yeteneğinizialanında kullandığınızda patronunuzu çözebilir ve huzurlu ortam sağlayabilirsiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır beklediğin değişiklikler gerçekleşecek. Bu olay seni heyecanlandırabilir. Değişime uyum sağlamakta acele etmen gerekebilir. İşlerini daha hızlı halletmek için uyum konusunda istekli olmalısın.

8 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tamamen rahatlamak şu anda zor olabilir. Sizi ağırlaştıran bir sorun üzerinde düşünmek için sessiz bir anı kullanmaya meyilli olsanız da, düşündüğünüz şey yüzünden üzülmeden derin düşüncelere dalmak size zor gelebilir. Bu durumda, sürekli olarak üretken bir şey yapma zorunluluğu duygusu muhtemelen aleyhinize çalışıyor. Kendini gerçekten rahat hissettiren şeyi suçluluk duymadan yapın. Aradığınız cevabın, onu hiç aramadığınız zamanda gelmesi daha olasıdır.

8 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaptığınız kişilerin nitelikli olmaları sizin için oldukça önemli. İş konusunda sempati toplayacağınız başarıların altına imza atacağınız bir dönem sizi bekliyor. Ortaklıklar konusunda çevrenizden destek göreceksiniz.

8 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

8 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; kariyer vehayatınızda ani değişimler gerçekleşebilir. Ev değişikliği gündeminize gelebilir. Ortaklarla anlaşmazlıklara dikkat etmelisiniz. Mahkeme süreçlerinde talihsizlikler yaşanabilir. Kalp rahatsızlıklarına dikkat etmelisiniz. Evlilik ya da ilişkinizde ya tamam ya devam kararı alabilirsiniz. Değişimlerden sonra iyi ki olmuş diyeceğiniz gelişmeler yaşayacaksınız.

8 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın monotonlaştığından şikayet ediyor ve her şeyi karşı taraftan bekliyorsunuz. İlişkinize heyecan ve lezzet katmak için sizin de harekete geçmeniz gerekiyor. Çalışma arkadaşlarınıza karşı biraz daha düşünceli ve toleranslı davranmanız her şeyin yoluna girmesini sağlayacak. Onların size engel değil, aslında destek olmak istediklerini bugün daha iyi anlayacaksınız. Para durumunuzda beklemediğiniz gelişmeler olmaya başladı, sırtınızdan büyük bir yük kalkacak

8 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 54' 57" R
Ay
Akrep
12° 02' 59" R
Merkür
Koç
16° 00' 57"
Venüs
Koç
24° 00' 60"
Mars
Balık
25° 21' 02"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 29"
Satürn
Balık
16° 03' 33"
Uranüs
Boğa
22° 01' 35"
Neptün
Balık
28° 43' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 08"
Lilith
Başak
22° 42' 33"
True Node
Koç
15° 37' 11"
Son Güncelleme : 24/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>