Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İletişime Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Seninle ilgilendiğini belli eden bir insan sana ulaşmak için her yolu deneyebilir. Ulaşılabilir olmak şanslarının yüksek olmasını sağlayacak. İnsanlara karşı daha yapıcı olmak romantik anlamda da kazançlı çıkmanı sağlayacak.

Zam söylentilerinin gerçekleşme ihtimali biraz güç. Bunun dışındaki yeni birtakım gelişmelerden en çok siz memnun olacaksınız. Ara sıra işleri aksatmanız maddi doyumsuzluğunuzdan kaynaklanıyor.

Emeklerinin karşılığını maddi olarak alamadığını düşünebilirsin. Uzun vadede istediklerine kavuşman mümkün olacak. Getirileri maddi olarak kısıtlamamak ister istemez karşı çıktığını görmene yardımcı olabilir.

Her zamankine göre daha olumlu olmaya çalışmalısın. Hayatından karamsarlığı çıkardıkça daha olumlu düşüncelerin kafanda dolaştığını görmeye ve hayatının bu yönde değişmeye başladığını göreceksin. Sağlığın için de aynı şekilde düşünmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev işleriyle ilgilenmek seni fazlasıyla meşgul edebilir. Çıkması muhtemel sorunları tahmin ederek hazırlıklı olmaya çalışmak yararlı olacak. Temizlik ya da tadilat konularını ertelememek ileride rahat etmeni sağlayabilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün duygusal açıdan kendinizi yorgun ve bitkin hissedebilirsiniz. Özellikle duygusal eksikliğinizi gidermek için bir kişiye ihtiyaç duyabilirsiniz. Ancak bu kişinin gelişi tahmin ettiğinizden de uzun sürebilir. Kendi ihtiyaçlarınızı karşılamaktan siz sorumlusunuz. Eğer yapmazsanız sonsuza kadar bağımlı olmaya mahkum kalırsınız.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Aslan burcuysan eşinle birlikte ortak bir hobi edinebilirsin. Aranızda sağlıklı bir iletişim olması potansiyel sorunların önceden önüne geçiyor. Bugün mevki sahibi insanlarla bir araya gelmen söz konusu olabilir. Bu birtoplantısı olabileceği gibi sosyal bir ortam da olabilir. Bugün aynı zamanda resmi evrak işlerini de ihmal etmemende fayda var.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan beklentilerinizde listenin en başına sakinliği koyabilirsiniz. Sakin bir ruh hali, sakin birtemposu, sakin bir mekan tercih edebilirsiniz. Partnerinizle yapacağınız görüşmeler bunu sağlamak için ihtiyacınız olan desteği size verebilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili koşullarınız bugün büyük ölçüde gündeminizi oluşturabilir. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmemelisiniz. Çalışma konularında tamamlanmalar olabilir. İşleriniz yavaş ilerleyebilir. Ani gelişen olaylara karşı kontrolünüzü elden bırakmayın. Akşam saatlerinde duygularınıza daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Keyif alacağınız zamanlar geçirebilirsiniz.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı ifade etmekte zorluk çekebilirsiniz. Zorluk getiren konularda başarısız olma korkusu ile geri planda kalabilirsiniz. Cesaretli olma hali size başarı verir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi sosyal bir kasırganın ortasında bulabilirsiniz. Telefonunuz durmadan çalabilir ve birtakım beklenmedik ziyaretçilere ev sahipliği yapabilirsiniz. Bütün bu arkadaş çevresiyle uğraşırken biraz rahatlamaya çalışın. Biraz fazladan yiyecek içecek bulundurun ki herkesi doyurabilesiniz! Evinizi insanların sıcak karşılanıp mutlu hissedeceği hoş bir sosyal merkez haline getirin. Muhteşem bir ev sahibi olmanız mümkün, yeter ki isteyin!

7 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün romantizm için ideal bir gün. Yeni ilişkiler kurmak veya mevcut ilişkileri geliştirmek içinse harika. Sizin için romantik cephede özel biri yoksa sosyal çevrenizi genişletmeye çalışın. Yeni bir ortama girmeyi deneyin. Hayatınızda biri varsa, birbirinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olacak farklı bir şey yapın. Manevi bir bakış açısı, ilişkinizin ihtiyaç duyduğu destek olabilir.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularınıza ailenizin karışması sizi rahatsız ediyor. Onların fikrini almak için danıştığınız kişiler sorun yaratabilir. Karşıt tarafın olayları büyüterek gereksiz bir şekilde başınızı ağrıtmasını istemiyorsunuz.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

7 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün pek çok kişiyle iletişim kurmaya çalışabilirsiniz fakat hiçbiri müsait olmayabilir. Özellikle bir kadın arkadaşınıza ya da uzakta yaşayan bir akarabanıza ulaşamya çalışıp kendinizi telefon kovalamacası oynarken bulabilirsiniz. Bu durum sinirinizi bozabilir çünkü ona vermeniz gereken bazı iljginç havadisler olabilir. Pes etmeyin. Denemeye devam edin. Nihayet ulaşmayı başaracaksınız ve sizinle konuştuğuna çok sevinecek. Sizi evine bile davet edebilir!Ruh eşimin burcu ne?

7 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde üçüncü bir şahsın etkisi olabilir. Eğer önlemini almazsanız umulmadık zararlarla, yara alabilirsiniz. Unutmayın iyi giden bir dönemde bile her zaman bir risk vardır. Dikkatli olun. Uzun süre aynı şeyle ilgilenmek sizi sıkıyor olabilir. Fakat yapmak zorunda olduğunuz konuları yabana atmayın. Elinizdeki bazı projeleri sonuçlandırır sonuçlandırmaz yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Elinize irili ufaklı paralar geçecek. İş yoğunluğunuz sizi gereğinden fazla yoruyor. Her konuda dinlenmeye ihtiyacınız var

7 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 40' 42" R
Ay
Başak
19° 55' 39"
Merkür
Koç
17° 07' 32"
Venüs
Koç
18° 39' 24"
Mars
Balık
21° 59' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 29"
Satürn
Balık
15° 38' 30"
Uranüs
Boğa
21° 47' 05"
Neptün
Balık
28° 35' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 00"
Lilith
Başak
22° 13' 37"
True Node
Koç
15° 37' 47"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>