Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Meraklısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişinin sana kötü davrandığını düşünmen olası. Ancak bir şeyleri kişisel algılamaya çok meyilli olabilirsin. Karşı tarafın can sıkıntısını sana bir şekilde yansıtması, onun seni sevmediği anlamına gelmiyor olabilir. Bu konuda kısıtlı düşünmemen gerekecek.

Zekice alacağınız kararlar, size hakkettiğiniz hedefleri gösterecek. Hareketli işi seviyorsunuz. Ama belli bir zamandan beri yorgunluk kendini iyice hissettiriyor ve belli ki, bu şekilde bir süre daha götürmek zorunda kalacaksınız

Maddi açıdan seni çok fazla yorup düşündürecek bir şey ile karşılaşmayabilirsin. Ancak bir sonuç bekliyorsan, bir işin yoluna girmesi konusunda bazı gecikmeler yaşanabilir. Bunları normal olarak görüp hemen altında bir sıkıntı aramaman daha iyi olabilir.

Sağlığına öncelik vermen ve haftanın yorgunluğunu bugünden atmaya çalışman iyi olabilir. Bu hafta sonunu kafanı dinlemeye ve enerjini geri kazanmaya çalışarak geçirebilirsin. Bu durum sana kendini çok daha iyi hissettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz geri durup genel olarak olan biteni gözlemlemen gerekebilir. Değişim gerektiren şeyleri yoluna koyabilmek adına bugünden biraz daha özenli davranabilir, analiz yaparak daha mantıklı kararlar alabilirsin. Hayatını daha rahat yaşayabilmek için değişimler konusunda yeni kararlara açık olabilirsin.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Geç saatlerde yolculuk biraz inişli çıkışlı olsa da oturup türbülansın geçmesini beklerseniz hiç ummadığınız bir sakinlik bulacaksınız. Başkalarının önemli olmayan konular hakkında gergin olmasına izin verin. Sadece bir Aslan'ın bildiği gibi hayatın tadını çıkarın.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisini yeni sonlandırmış bir Aslan burcuysan, onun ne yaptığını merak ederek sosyal medya üzerinden uzun uzadıya araştırmalar yapabilirsin. Ortaklı bir işte çalışıyorsan, fikir ayrılıkları ve bireysel hareket etme isteği, ortaklığınla ilgili değişiklikler yapmana sebep olabilir. Günün stres ve yorgunluğu baş ağrısı olarak dönebilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan ne istediğinizi bilmek bugün daha net ve aydınlık bir yol çizmenizi sağlayabilir. Enerjinizi doğru kullanmak adına hayalini kurduğunuzve imkanlar için çalışabilirsiniz. Kendinizi bu yönde motive etmek yapacağınız en iyi girişim olabilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün psikolojinize, bilinçaltınıza dikkat etmelisiniz. Ailevi nedenler yüzünden sizi bağlayan durumlar içinde olabilirsiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal desteğe ihtiyacınız var. Partnerinizin yanınızda olmasını isteyebilirsiniz, planlarınızı harekete geçirmek için sevdiklerinizin desteği önemli olacak.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yavaş yavaş ama emin attığınız adımlar bugün hızlanabilir. Ateş üstünde yürüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz, zira içinde bulunacağınız durum muhtemelen yanmamak için hareket halinde olmanızı gerektirecek! İşlerin istediğiniz gibi gitmesi için özgür ruhunuzdan yararlanın. Bugünün etkin gücü siz olabilirsiniz!

12 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çocuğunuz varsa, onların yaşadığı zorluklar size kendinizinkileri hatırlatabilir. Hayatınızın bir döneminden hala sizi rahatsız eden bir konuyu hala aşamadınız mı? Bu soruyu kendinize sormak için iyi bir an olacaktır. Bunu dürüstçe cevapladıktan sonra biraz dinlenmeye özen gösterin. Hemen harekete geçmek, kendi geçmişiniz yüzünden başkalarını cezalandırmanıza yol açabilir.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. Aşk hayatınızın size yaşattığı bazı sorunları gurur meselesi yapabilirsiniz. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabileceğiniz bir dönem.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili olumlu fırsatlar yakalayabilirsiniz.

12 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Süregelen ilişkinizi mutlu bir sonuçla noktalamak isteyebilirsiniz. Bu duruma karşı taraf da olumlu bakıyor. Cesaretle teklifinizi yapın! Başarılı çalışmalarınızın takdir edilmediğini düşünüp, kendinizi boş yere mutsuz ediyorsunuz. Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulacak. Birkaç gün içinde işle ilgili bir yolculuğunuz olabilir. Küçük birikiminiz kafanızı karıştırıyor, yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Soğuk algınlığına yakalanmamaya dikkat edin.

12 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 37' 02" R
Ay
Başak
19° 11' 25"
Merkür
Koç
17° 09' 09"
Venüs
Koç
18° 34' 46"
Mars
Balık
21° 56' 19"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 37"
Satürn
Balık
15° 38' 08"
Uranüs
Boğa
21° 46' 53"
Neptün
Balık
28° 35' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
20° 04' 47"
Lilith
Başak
22° 13' 12"
True Node
Koç
15° 37' 43"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>