Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Beklentilerin Karşılık Buluyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün bir süredir sıkıntıda giden şeyleri düzeltmek için yeterince şanslı olabilirsin. Aşka odaklanmak seni yormayacak. Kalbini güzel insanlara açabileceksin. Eğer hayatında gelgitli bir durum varsa bunu bir yola koyabilirsin.

Size yol görünüyor. Yöneticilerle bozuk olduğunuzdan işten çıkartma diye anlayabilirsiniz, ama değil. Yalnız da değilsiniz, bir ekip içinde görünüyorsunuz. Dönüşünüz çok mutlu olacak gibi. Bugün yöneticilerde biraz yakınlaşma isteği görebilirsiniz.

Maddi açıdan bir şeyleri öngörebilirsin bugün. Bir şeylerin ters gitmesine gerek de yok bunun için. Önden önlem alabilmek ve ileride yaşanabileceklere göre bugünden hareket etmek ne kadar vizyon sahibi olduğunu gösterebilir.

Aşırı tuz tüketimi sende ödeme yol açabilir. Bunun önüne geçebilmek için yediklerinde biraz daha seçici olabilirsin. Eğer yemeğe sonradan tuz dökenlerdensen bu konuda kendini kontrol etmen ve daha az tuz kullanman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararlılık ve disiplin normalde iyi şeylerdir. Ancak muhatap olduğun insanlar bazı şeylere biraz daha duygusal yaklaşabilir bugün. Onlarla uyum sağlamak adına biraz daha yumuşak olabilirsin bugün. Kalp kırıyor gibi durmamak daha önemli olabilir.

11 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günlük kaygılarınızdan uzak durun ve hayata daha geniş bir perspektiften bakın. Geç kalmış bazı aksiliklere maruz kalmış olabilirsiniz, ancak daha büyük düzende hala kazanan sizsiniz. Aslında endişelenmen gereken çok az değerli şey var.

11 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatındaki beklentilerinin gerçekleşmeye başladığını içten içe hissetmen, seni daha da mücadeleci ve kendinden emin bir hale sokacak. Bir süredir haksızlığa uğradığını düşündüğün konular gündemine gelebilir. Yeni bitmiş bir ilişkin varsa, anıların hâlâ tazeliğini koruduğunu hissedeceksin. Seni kırdığı için ulaşmaya çalışan kişiye karşı nasıl bir tavır sergileyeceğini kestiremeyebilirsin.

11 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ek gelir getiren işler konusunda şanslı olabilirsiniz. Daha önce denemediğiniz birsözkonusu olduğunda becerilerinizi göstermekten çekinmeyin. Ailenizin size olan desteği ve aranızdaki bağlılık pek çok sorunun üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır.

11 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz bir gündesiniz. Beklemediğiniz olaylar karşısında tepkisel davranabilirsiniz. Bazı konularda bitişler meydana gelebilir. Kendinizi sosyal konularla oyalamak isteyebilirsiniz. Gün içinde sıkıştığınız konularda yardım alabilirsiniz.

11 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birine aşırı tepki verdiğinizi düşünüyorsunuz ve bu durum canınızı sıkıyor. Orada öyle oturup bu konuyu kafanızda evirip çevirmek yerine, bu tepkinizin altında yatan nedenleri bulmayı deneyebilirsiniz. Sonra da o kişiyle aranızı yumuşatacak hamlelerde bulunabilirsiniz… Sorununuza proaktif bir yaklaşımla çözüm bulmak sizin elinizde…

11 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla yapılan bazı konuşmalar, geçmişte baskılanmış olabileceğiniz eski travmatik anıları ortaya çıkarabilir. Bu, son zamanlarda karşılaştığınız birçok engele ışık tutabilir, böylece bu duyguları serbest bırakabilir ve engelleri ortadan kaldırabilirsiniz. Bir kez engelleri kaldırırsanız artık sınırınız gökyüzü olur! Kişisel gücünüz ve özgüveniniz her zamankinden daha güçlü olmalı. En iyisi için devam edin!

11 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize olan bağlılığınız, şu anda kişisel hedeflerinizin peşinden gitmenizi engelliyor gibi görünebilir. Kullanabileceğiniz tüm kaynakları düşünmemiş olabileceğinizi unutmayın. Her iki şekilde de kazanmak düşündüğünüzden daha mümkün olabilir! Sadece meselenin duygusal tarafı muhtemelen sizi çok düşündürdü ve görüşünüzü daralttı. Yapılması gereken asıl görevlere odaklanın, onların etrafında gelişen dramalara değil.

11 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mal varlığınızı arttıracak köklü ve radikal isteklerinizi yerine getirmeyi amaçlıyorsunuz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun beklentilerine karşı daha duyarlı olmalısınız.

11 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

11 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir arkadaşınızın olumsuz tavırları kendi yeteneklerinizi ve becerilerinizi sorgulamanıza yol açabilir. Her şeyi başkalarının önyargılarının etkisi olmaksızın, olduğu gibi görebilmek için doğuştan gelen nesnel bakışınızı kullanın. Her zamankinden daha coşkulu hissediyor olabilirsiniz; hayal gücünüz ve sezgileriniz de çok kuvvetli. İç dünyanıza yönelmenin ve keşfedilmemiş yeteneklerinizi kullanmanın tam zamanı.Doğru insanı bulmak için ne yapmalıyım?

11 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı biraz daha anlayışlı davranmalı, acımasızca eleştiriler yapmaktan kaçının. Önümüzdeki günlerde bu gerilim, yerini romantizme bırakacak. İş konusunda önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gereken bir gün. Ekip çalışmaları açısından potansiyeliniz yüksek. Ancak enerjinizin yüksek olması sizi aldatmasın. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Vücudunuzun C vitaminine ihtiyacı var.

11 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 11' 25" R
Ay
Başak
14° 01' 50"
Merkür
Koç
17° 20' 57"
Venüs
Koç
18° 02' 24"
Mars
Balık
21° 35' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 37"
Satürn
Balık
15° 35' 33"
Uranüs
Boğa
21° 45' 26"
Neptün
Balık
28° 34' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 15"
Lilith
Başak
22° 10' 17"
True Node
Koç
15° 37' 09"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>