Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Değişiklikler Fark Ediliyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiyle aranızda anlaşmazlıklar yaşanabilir. Bu anlaşmazlıklarda ayak diretmek ve haklı olduğun konusunda inatlaşmak iyi sonuçlanmayacak. Bir şeyleri kendi haline bırakmayı ve karşı tarafı dinlemeyi öğrenmen gerekebilir.

Birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var. Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz.

Çevrendeki insanların değerini para ile ölçmemen gerekecek bugün. Parasal durumların geçici olduğunu gözden geçirerek hareket etmen gerekebilir. Her konuyu paraya bağlamak seni biraz zorlayabilir, aman dikkat!

Bugün stres seni fazlasıyla yorabilir. Üstüne bir de fiziksel olarak kendini zorlamamaya dikkat etmelisin o yüzden. Bugün sağlığa odaklanırken biraz dinlenmeye ve daha sağlıklı rutinler oluşturmaya da zaman yaratabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün mantığının dışına çıkmamak senin için önemli olabilir. Beklentilere göre günü geçirmek yerine var olan gerçekliklerle barışman gerekebilir. Eğer mantığa öncelik verirsen daha iyi gelişmeler görebilirsin.

10 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İyi sonuç vermeyen bir şeyden vazgeçmeyi düşünüyor olabilirsiniz, ancak gezegenler uyarıyorsa, büyük olasılıkla pişman olacaksınız. En azından hafta sonuna kadar biraz daha zaman verin. Kaderinizde bir değişiklik geliyor.

10 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başka şehirde yaşayan arkadaşın, hafta sonuna bulunduğun şehre geleceğini haber verebilir. Bu durum yaptığın planları bozsa da onu yeniden görecek olmak seni çok heyecanlandıracak. Evliliğinde sorunları olan bir Aslan burcuysan, sorunların kaynağı olarak bambaşka kişileri gösterebilirsin. Evinde yaptığın küçük değişiklikler yakın arkadaşların tarafından beğeni toplayabilir.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşılaştığınız ekonomik sorunlarda çözüme odaklanmalısınız. Bu durumun geçici olduğunu, çözümün bazen sandığınızdan daha kolay olduğunu bilmelisiniz. Kendinize güvenmenin ödüllerini korkularınızı aşmış olmakla alacaksınız.

10 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Değişiklikler sizi rahatsız edebilir. Mücadele içinde olmak sizi daha zor durumlara sokabilir.

10 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün başka insanlarla iletişim konuları sözsel yerine daha zihinsel bir boyutta olacak. Telefon çaldığında, sen çoktan telefonun diğer ucunda kim olduğunu bileceksin. Ayrıca diğer kişilerin düşüncelerini telepatik olarak okuyabileceksin. Senin gibi benzer tecrübeler yaşayan kişilerin baka insanlara karşı anlayışlarının artacağına dair şeyler söyleyen kitaplar ve makaleler var. Bununla savaşma, akışına bırak.Eski sevgilim geri dönecek mi?

10 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu aralar birtakım baskılar ve insanların egoları tarafından bombardımana tutulmuş gibi hissedebilirsiniz. Belki de insanlar size kendi istediklerini yaptırmak için sizi kullanıyormuş gibi hissediyorsunuz ve bu istenenler de sizin için en iyisi değil. Kaderinizin kendi ellerinizde olduğunu unutmayın ve kurban durumuna düşmemek için elinizden geleni yapın. Gerekiyorsa tek başınıza biraz zaman geçirin.

10 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişken bir otorite figürü şu anda üzerinizde hâkimiyet kurabilir ve bu muhtemelen ilk değil. Size bu tür insanlarla nasıl başa çıkacağınızı öğreten, hayatınızın çok erken dönemlerine dayanan bir deneyiminiz olabilir. O zaman öğrendikleriniz, size burada ve şimdi yardımcı olabilir. Her zamankinden farklı tepkiler vererek kalıbı bozarsanız ne olur? Farklı bir bakış açısıyla, bu potansiyel olarak sağlıksız dinamiği değiştirmek mümkündür.

10 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşılaşacağınız olaylar karşısında soğukkanlı davranmalısınız. Kendinizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmamalısınız. Yaşamınıza geçirmeyi düşündüğünüz istekleriniz karşısında çevrenizin fikirlerine saygı göstermelisiniz.

10 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

10 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Bugün partnerle ev-aile konularında anlaşmazlık yaşayabilirsiniz ama aşk açısından güzel bir sizi bekliyor. Fikirsel çatışmalardan uzak durmalısınız.

10 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle sahip olduğunuz güven ve uyumu kaybediyorsunuz. Kavgalar, kasti kırgınlıklar ve değişiklikler yaşamanız mümkün. Onu kazanmak için yapacağınız mücadelenizde cesur olmak zorundasınız. Uyumlu olmanız gerektiğinin bilincine varın. İş yerinde hakkınızda söylendiği iddia edilen sözlerle ilgili bir şeyler yapmanız gerekebilir. Öncelikle bu iddianın geldiği kaynaktan başlamanız en mantıklı yol olacak. Yapacağınız bir harcama bütçenizle ilgili planlarınızı bozabilir.

10 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 15' 22"
Ay
Akrep
25° 34' 48"
Merkür
Koç
26° 29' 39"
Venüs
Balık
21° 43' 31"
Mars
Balık
05° 02' 37"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 53"
Satürn
Balık
13° 18' 45"
Uranüs
Boğa
20° 39' 58"
Neptün
Balık
27° 48' 44"
Plüton
Kova
01° 49' 39"
Chiron
Koç
18° 47' 56"
Lilith
Başak
19° 48' 26"
True Node
Koç
15° 36' 07"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>