Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Eleştirinin Dozuna Dikkat! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin birisi varsa eğer onun neler hissettiğini, neler düşündüğünü görmek isteyebilirsin. Ancak bunu yaparken karşı tarafı sıkıştırmamaya dikkat etmen gerekecek. Israrcı olmak, karşı tarafa iyi gelmeyebilir. Bazı şeyleri öğrenmek için zamana bırakman gerekebilir.

Dediğim dedik davranışların birçok yetkilide görülebildiğini bilmeniz gerekiyor. Sabırlı olabilirseniz, ondan çok şeyler de öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz var.

Bugünkonularında hızlı ve aceleci olmak sana düşündüğün gibi çok fazla şey katmayabilir. Herkesten öne geçmeye çalışırken hatalar yapmaya açık olabilirsin. Bunu engellemek için biraz daha temkinli hareket etmen gerekecek.

Güne erken başlamakta zorlanabilirsin bugün. Bu konuda kendini sıkıştırmaman en iyisi. Vücudun sana uykuya ihtiyacı olduğunu söyleyebilir. Vücudunun ihtiyacını dinlemek ve ona göre uyku rutinini desteklemek daha önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafa harika bir ışık saçabilirsin. İnsanlar gözlerini senden alamayabilir. İlgileri üstünde toplayabilir, yeni hayranlar edinebilirsin. Aşk konusunda bir şeyler daha rahat ilerleyebilir senin için. Bu güzel enerjiyi değerlendirmek için kendini eve kapatmaman en iyisi.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün harika görünüyor ve hissediyor olmalısınız. Sokaktan geçenlerin hayran bakışlarını üzerinize çekebilirsiniz. Aşk hayatınızda hiç beklemediğiniz bir sürprizle karşılaşabilir ve kendinizi özel bir kişiyle zaman geçirirken bulabilirsiniz. Bu duygusal halinizin tadını çıkartın ve en iyi şekilde yararlanın.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün kalitesi bugün beklenmedik olaylarla karşılaşabileceğini işaret ediyor. Yakın çevrendeki kişilere karşı eleştirilerinin dozunu iyi ayarlamanda fayda var. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla bazı konularda ters düşebilirsin. İnsanların bu kadar keskin, önyargılı olmalarına içerleneceksin. Belli belirsiz gelişen kas ağrılarına dikkat!

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikir ayrılıklarıyla yüzleşebilirsiniz. Sizin istekleriniz ve sizden beklentilerin farklı olması bir sorun olarak görülmemelidir. Konuşmayı, hakkınızı aramayı seçerken bunu sakin ve makul şekilde yapmak sizin avantajınıza olacaktır.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki yaşanan bazı gelişmeler sizi yorabilir. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Otorite figürlerinden destek alabilirsiniz. Duygusal olarak yıpranacağınız olaylar olabilir. İkili ilişkilerinizdeki duygusal değişiklikler sizi ani kararlar almaya itebilir. Mücadele ettiğiniz konular yüzünden strese girebilirsiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda oluşacak yeni olaylar hem motivasyonunuzu yükseltebilir hem de yeni hayaller kurup hedefler belirlemenize yardımcı olabilir.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinde bulunduğun ilişkileri zedelemesinden korktuğun için değişim seni korkutuyor olabilir. Bu düşünce, kişisel gelişim ve evrimini gerçekleştirmene engel olmamalı. Eğer kendin gibi davranamıyorsan bir ilişkiyi sürdürmenin anlamı nedir ki? Muhtemelen bilinmeyenden çekindiğin için mevcut olanı sürdürmeyi tercih ediyorsun. Göründüğü kadar zor olabilir evet, ama gerçek hislerini artık gömülü yerden çekip çıkarmalı ve eylemlerini bunlara göre düzenlemelisin.

14 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan ev hayatınızdaki bir durum hakkında tavsiye istemek sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Önerilerinin garipliği sizin için apaçık görünebilir. Konuştuğunuz insanlar endişelerini gidermek için sorunu çabucak çözmek isteseler de, nihai sonuçlarla yaşamak zorunda olan sizsiniz. Bir şeyleri kendi başınıza düşünürken daha yararlı bir yaklaşım oluşturabileceğinizi bilmelisiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Güneş sizi duygusal yapıyor ve sevdiklerinize düşkünlüğünüz artıyor. Bugün yollarla ilgili planlarınız var ve iletişime önem vereceksiniz. Ani öfkelerden uzak kalın. İsteklerinize bir şekilde ulaşabileceksiniz.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

14 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Nazik ve hassas bir yapın var ve birilerini kanatlarının altına alıp korumak isteyebileceğin gün. Çünkü birilerinin korunmaya ihtiyacı olabilir. Bir arkadaşın veya akraban sözel olarak saldırı altında olabilir veya eleştiri yağmuruna tutulabilir. Sen ise onların önünde saldırılardan koruma görevi görecek bir barikat oluşturacaksın. Bakış açının özel bir ağırlığı olacak; o yüzden konuşmaya cesaretin olsun.Maddi durumum nasıl olacak?

14 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişininyaşamında karşılaştığı bazı sorunlar özel yaşamınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Bu konuda anlayışlı bir tutum içerisinde olmaya özen göstermelisiniz. İş hayatınız hareketli bir döneme giriyor. Çevrenizden alacağınız bazı eleştiriler sizi yönlendirecek. Tarzınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Maddi konulardaki bazı sabit fikirli davranışlarınız para kaybetmenize neden olabilir. Çevre şartlarına uyum sağlamaya çalışmalısınız.

14 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 02' 16" R
Ay
Yay
09° 21' 30"
Merkür
Koç
16° 02' 52"
Venüs
Koç
26° 42' 15"
Mars
Balık
27° 02' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 46"
Satürn
Balık
16° 15' 42"
Uranüs
Boğa
22° 08' 56"
Neptün
Balık
28° 48' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 38"
Lilith
Başak
22° 57' 04"
True Node
Koç
15° 31' 03"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>