Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Keskin Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2022, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Hoşlandığın kişiyle daha rahat iletişimler baş gösterebilir. Daha önceden akmayan bir iletişim varsa bugün kendiliğinden akabilir bu. Aşkta açık fikirli olmak ve kendine güvenmek sana çok iyi bir enerji katabilir.

Tek sorununuz,yerinde kollamak zorunda olduğunuza inandığınız arkadaşınızmış gibi davranıyorsunuz. Becerikli ve yeteneklisiniz. Kariyerinizi geciktirecek duygusallıklardan kaçınmalısınız.

Maddi açıdan kendine güveneceğin bir gün olabilir bugün. Eğer yeni birarayışındaysan, o zaman çok güzel gelişmeler görebilirsin. Çevrendeki insanların seni daha fazla takdir etmesi olası. Güzel şeylere daha rahat odaklanabilirsin.

Bugün enerjin yerinde olacak. Seni zorlayan çok fazla şey olmayabilir. Yine de buna güvenerek fiziksel olarak kendini çok zorlamaman gerekebilir. Bunun önünü alabilmek için dengeli bir beslenme rutini sana çok daha iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir insan ile tanışabilirsin. Bu kişi sana kendini yakın hissedebilir. Gerek aşk, gerekgerekse arkadaşlık konusunda karşı tarafla daha iyi bir bağın olabilir. Hayatında yeni bir yeri olacak insanlarla çok daha sağlam iletişimler kurabilirsin.

15 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün yeni bir arkadaş çevresinin içine girebilir ya da sosyal çevrenizin genişlediğini fark edebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak hem bakış açınızı hem de sosyal becerilerinizi geliştirecektir. İnsanlarla sınırlarnızı aşmadan yakınlık kurmaktan çekinmeyin. Paylaşımlarınız sayesinde karşınıza yeni fırsatların geldiğini göreceksiniz. Kim bilir belki de hayatınızın aşkıyla tanışırsınız.

15 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bir arada olduğun kişiler seni duygusal anlamda biraz yorabilir. Güvendiğin bir dostun bu konuda imdadına yetişebilir. Davranışlarını değiştirmeye yönelik keskin kararlar alman, eleştirilere de yol açabilir. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiyle arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizle ilgili yeni kararlar ve gündemler sözkonusu olabilir. Beklentilerinizin dışında gelişen durumlara tepki göstermek yerine hayatınızın değiştiğini kabullenmelisiniz. Aile üyelerini de yakından ilgilendiren bazı bilgiler ortaya çıkabilir.

15 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinden itibaren enerjiniz ve kendinize olan güveniniz artmaya başlayabilir. Daha fazla kendinizle ilgilenebilir, hayatınızla ilgili yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetleriniz olduğu konularda net tavırlar sergileyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde otorite figürleriyle iletişiminiz önem kazanabilir.

15 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyalleşmeye önem veriyor olsanız da bugünlerde kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Geleceğe dair planlarınızın çizelgesini yapmak için uygun bir gündesiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip olduklarını fark etmek senin için önemli olacak. Kendini işe kaptırmışken onlara yeterli zaman ayıramadığını düşünebilirsin. Hala zaman varken sahip olduklarının tadını çıkarmaya devam etmelisin. Hayattan zevk almak sana iyi gelecek.

15 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Stres, şu anda yaşadığınız fiziksel bir semptoma katkıda bulunabilir. Ciddi olarak sinirlerinizi bozan bir akrabanızla beklentilerinizi netleştirmenin zamanı gelmiş olabilir. Belki de siz başka bir şey varsayarken onlar bir şeyi varsaydılar. Ayakta durmak her zaman eğlenceli olmasa da, bunu başarmak için gerekli araçlara sahipsiniz! Hedefleriniz hakkında net bir fikirle girerseniz, onlara ulaşabilirsiniz.

15 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Ay, burcunuzda ilerlerken, düşüncelerinizde bir esneklik söz konusu. Bugün her anlamda kendinizi yapılanmış, güçlü ve yaratıcı hissediyorsunuz.

15 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

15 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün Duygusal olarak iyi hissedebilişiniz. Atak ve girişimci olabilirsiniz. Fiziksel değişim, kişisel bakım yapabilirsiniz. Partner ya da ortakla anlaşmazlıklar ben-sen tartışmaları gerçekleşebilir. İş hayatınızda ani durumlar yaşanabilir.

15 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son zamanlarda duygusal yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor, huzur bulamıyorsunuz. Hayatta her şey olabilir, biraz da olayları akışına bırakın. Dost bildiğiniz bazı kimseler, sizi yarı yolda bırakabilirler. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşma işi sizin üzerinize kalacak gibi. Paranın kıymetini anladınız ve para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir

15 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 03' 05" R
Ay
Yay
09° 32' 08"
Merkür
Koç
16° 02' 57"
Venüs
Koç
26° 43' 17"
Mars
Balık
27° 02' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 58"
Satürn
Balık
16° 15' 47"
Uranüs
Boğa
22° 08' 59"
Neptün
Balık
28° 48' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 41"
Lilith
Başak
22° 57' 09"
True Node
Koç
15° 30' 60"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>