Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Fikirlerini Hayata Geçiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2022, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Kendini ifade etmekte zorlanmadığın zaman bir şeylerin nasıl yoluna girdiğini görebilirsin. Ancak kendini ifade ederken karşı tarafa biraz ters çıkabilen yapın olduğu için bugün daha inceliklere sığınmalı ve kalp kırmadan konuşmalısın.

Titiz ve denetimcisiniz. Sizinle bir arada çalışmak hoş olduğu kadar yorucu da. Değerli bir yakınınızınkonularındaki açmazlarına omuz vermeniz gerekebilir.

Daha fazla para kazanmak gibi bir arzun varsa ama buna rağmen istediğin şekilde kazanç elde edemiyorsan bir şeyleri değiştirme zamanı gelmiş demek olabilir. Gidişatta yapacağın değişimler seni daha fazla kazanca itebilir.

Beslenme düzeni sadece sağlıklı tercihlerde bulunmayı değil, neyi ne zaman tükettiğini de kapsayabilir. Örneğin, akşam yemeklerinden sonra tüketilen meyvenin bünyende nasıl bir etki bıraktığını öğrenmek isteyebilirsin. Bu tür detaylar öne çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir seni yoran meselelerin artık sona erdiğini görmek seni oldukça memnun edebilir. Artık yorgunluğunu üstünden atma zamanı geldi. Sıkıntılı süreçlerden geçtiysen bunların geride kaldığını bilerek hareket etmek sana çok iyi gelebilir.

22 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yarın Güneş'in haritanızın en dinamik alanına girmesi, yılın en iyi zamanlarından birinin başlangıcını işaret ediyor, bu yüzden birlikte hareket edin ve önünüze çıkmak üzere olan pek çok fırsatı boşa harcamayacağınız konusunda kendinize söz verin.

22 Kasım 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı kuralların seni kısıtladığı fikrine kapılabileceğin bir gün. Aklında birçok fikir var. Ancak bunları nasıl hayata geçireceğin konusunda bocalayabilirsin. Yönetici gezegenin ateş burcunda konumlanmaya başlıyor. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşından gelecek telefon, seni epey mutlu edecek.

22 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dolabınızda ve hayatınızda bazı elemeler yapabilirsiniz. İhtiyacınızdan fazlası olan her şey sizi ağırlaştırabilir. İlerleyişinizi zorlaştıran konuları revize etmeniz gerekebilir.

22 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinden itibaren enerjiniz ve kendinize olan güveniniz artmaya başlayabilir. Daha fazla kendinizle ilgilenebilir, hayatınızla ilgili yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetleriniz olduğu konularda net tavırlar sergileyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde otorite figürleriyle iletişiminiz önem kazanabilir.

22 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylara dengeli yaklaşma unsuruna sahip olabilmeniz çok önemli. Kusursuz bir sakinlik size iyi gelse de sonrasında çok büyük tepkiler verebiliyorsunuz.

22 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mevcut işine odaklanmak seni oldukça meşgul edebilir. Gün içinde yaptıklarının hepsi tek amaca hizmet edebilir. Farklı şeylerle uğraşmak senin için daha iyi olabilir. Kendine biraz da olsa zaman yaratıp dinlenmeye özen göstermek senin için iyi olacak.

22 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlara harika bir fikrinizden bahsetmek, şu anda hayal kırıklığı yaratan bir tepkiye neden olabilir. Muhtemelen pratik ayrıntılara tamamen takılmış ve henüz sahip olmadığınız yanıtları almakta ısrar eden bir kitleyle karşılaşacaksınız. Yalnızca beyin fırtınası yapmakla ilgileniyorsanız, bunu doğrudan söylemeniz daha iyi olur. Başkalarını size katılmaya başarılı bir şekilde ikna edemeseniz bile, kendinize özgür biçimli bir yaklaşım izlemek için yer açmak, günün yaratıcı enerjisinden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir.

22 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. Bugün, partnerinizle birlikte kişisel ve özel çalışmalar içinde olmak isteyebilir ve onun fikirleri ile çarpışmak zorunda kalabilirsiniz. Kendinize her konuda güveniyorsunuz.

22 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

22 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev ve ailenizle ilgilenebilirsiniz. Aşk, çocuk, flört, tatil açısından güzel kararlar alabilirsiniz. Güneşin yay burcuna geçmesiyle 1 ay boyunca; aşk, flört, tatil, eğlence, çocuklar, hobi konularıyla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir.

22 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde fırtınalar kopuyor, her şeyi kestirip atmanız işten bile değil. Ama ayrılıklar canınıza tak etti. Ona biraz daha şans tanıyın. Duygusal beraberliğinize dışardan sorun taşımamalısınız. Uzun süredir düzene sokmaya çalıştığınızilişkileriniz için ciddi destekleriniz olacak. İş yaşamınızda sabrınızın size getireceği maddi kazanımlar söz konusu. Hesapsız harcamalarınız yüzünden bazı sorunlar çekiyorsunuz. Birilerinden borç isteyin. Göz ağrılarınız büyük bir ihtimalle yorgunluktan kaynaklanıyor.

22 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 25' 20" R
Ay
Akrep
05° 50' 08" R
Merkür
Koç
16° 03' 55"
Venüs
Koç
23° 23' 30"
Mars
Balık
24° 57' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 31' 27"
Satürn
Balık
16° 00' 41"
Uranüs
Boğa
21° 59' 52"
Neptün
Balık
28° 42' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 22"
Lilith
Başak
22° 39' 10"
True Node
Koç
15° 38' 06"
Son Güncelleme : 24/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>