Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Mantığını Kullanıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Kalbindeki insanla daha fazla zaman geçirmen olası. Aşka öncelik vermek sana mutluluk getirecek. Eğer hayatında birisi yoksa flört konularında daha şanslı olabilirsin. Aşk resmen kapını çalacak bugün.

Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektiriyor. Birilerinin yakında, bu konuda uyarılarını alabilirsiniz. İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz.

İş projeleri geliştirmek istiyorsan bugün tam zamanı olabilir. Zira bazı şeyler daha hızlı ve sağlıklı ilerleyebilir senin için. Parasal anlamda kendini kuvvetlendireceğin kararlar alabilirsin. Bu konuda daha keyifli gelişmeleri kendine çekebilirsin.

Günü akışına göre yaşamak yetecek sana bugün. Bir şeyleri zorlamadan, rahat ve güzel bir şekilde güne odaklanarak zaman geçirmek zihnen ve bedenen sana iyi gelecek. Hayatı niyetlenerek yaşamak konusunda daha fazla yol kat edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için rahat bir gün olacak. Özellikle maddi konularda kafana göre rahatça hareket edebilecek bir kabiliyete sahip olabilirsin. Ev için gereken tadilatlar için para ayırabilir, kendi isteklerin için daha rahat harcamalar yapabilirsin.

20 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Geçmişte verdiğiniz sözlere ve taahhütlere bağlı kalıyorsunuz çünkü bu, yerine getirmenin tek yolu. Doğru yolda kalmak için öncelik vermelisiniz. Sosyal hayat bir süreliğine ikinci plana atılacak ama bu, yapmaya değer bir fedakârlık.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarısızlıklarından ders çıkarman sayesinde bugün başarılı bir porte çiziyorsun. Duygularını ve mantığını dengede tutmasını başarabilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinle son zamanlarda yaşadığınız iletişimin değişmeyeceğini, farklı yapılarda olduğunuzu düşünebilirsin. Bu konu hakkında onunla konuşmak isteyeceksin.

20 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda geri planda kalmayı hayata geç kalmak olarak düşünmemelisiniz. Bugün hemhem de ilişkiler konusundaki eksiklerinizi fark etmek ve kapatmak için emek verebilirsiniz. Gizli kalması gereken konularda konuşmak için erken olabilir.

20 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

20 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde adalet arayışı içerisinde olabilirsiniz. İnsanların size adil davranmadığını düşünerek kendinizi sert bir dille ifade edebilirsiniz.

20 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dalavereleriniz pek işe yaramayabilir. Belki de aklınızın bir köşesinde demlenmekte olan, başkalarının farkında olmadığı gizli bir niyetiniz vardır. Ancak sırrınız ortaya çıktığı anda işler zorlaşabilir ve insanların canı sıkılabilir. Kendinizi ve inandıklarınızı dürüstçe temsil etmeye özen gösterin.

20 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evde büyük bir temizlik bugün verimli olabilir. Alanınızı konforlu hale getirmek için gerekli fiziksel çalışmayı yapmaya büyük olasılıkla istekli olsanız da, mali bir çıkar da çabalarınızı motive ediyor olabilir. Muhtemelen para toplamak için bazı satışlar yapabilirsiniz. Dikkatli olun, yalnızca kesinlikle size ait olan şeyleri boşaltın!

20 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planlı bir şekilde davrandığınız zaman, olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Bugün, olaylara belli bir felsefeyle yaklaşarak, enerjinizi dengeleyeceksiniz. Başlatacağınız çalışmalara bireysel yaklaşmak isteyebilirsiniz.

20 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

20 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.Bu sene şans benden yana olacak mı?

20 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki küçük tartışmaları büyütmek size bir yarar sağlamıyor. Hem kendinizi hem de onu boş yere üzüyorsunuz. İş hayatınızdaki dostluklara önem vermeniz, işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor. Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış. Maddi durumunuz, bir teklifi değerlendirebilmeniz halinde değişecek. Mutsuz olduğunuz zamanlar, yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilo sorununuz olabilir

20 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 50' 42" R
Ay
Akrep
11° 09' 11" R
Merkür
Koç
16° 01' 18"
Venüs
Koç
23° 55' 36"
Mars
Balık
25° 17' 39"
Jüpiter
Boğa
22° 37' 28"
Satürn
Balık
16° 03' 08"
Uranüs
Boğa
22° 01' 20"
Neptün
Balık
28° 43' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 17"
Chiron
Koç
20° 19' 53"
Lilith
Başak
22° 42' 04"
True Node
Koç
15° 37' 20"
Son Güncelleme : 24/04/2024 16:15

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>