Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Araştırma Halindesin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Keyfini çıkaracağın güzel bir sohbet kalbini de hızlı attırabilir bugün. Güzel bir arkadaşlık yavaş yavaş farklı bir hal alabilir veya bir arkadaş gibi anlaşacağın yeni birisiyle flörtleşebilirsin. Aşka kendini biraz daha rahat açman olası.

Yaratıcılığın bugün çılgın atıyor. Bu durum sizin için oldukça yeni, bu nedenle bu aşırılık ile ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Peki ya çözüm? Her şeyi yapın! Sabah resim yapın, öğleden sonra yazın ve alacakaranlıkta fotoğraf çekin. Muhtemelen sonuçlara şaşıracaksınız. İyiçıkarıyorsunuz ve böyle bir dışa vurumun iyileştirici özellikleri çok büyük. Gerçekten, söyleyecek çok şeyiniz var - hiç konuşmasanız bile.

Alacağın telefonlar, eline geçecek e-mailler sana daha iyi bir fırsatın kapısını açabilir. İş ve para konularında çok daha başarılı bir gün seni bekleyebilir. O yüzden insanların sana ulaşabilir olduğundan emin olmalısın bugün.

Sağlık açısından daha rahat bir gün geçirebilirsin. Seni zorlayan şeyler olmaması olası. Yediklerine dikkat ettiğin sürece bir şeyler daha rahat ilerleyebilir. Sana hazımsızlık yapacak şeylerden uzak durman sana yetecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gireceğin sosyal ortamlar senin için oldukça önemli olabilecek insanlarla iletişime geçmeni sağlayabilir. Sana önemli bilgiler sağlayabilecek insanlarla aynı ortamlarda bulunmak birçok konuda yolunu açabilir. Bu tür konulara açık olmalısın.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları muhtemelen küçük grupların dahil olduğu sosyal etkinlikler size değerli bilgiler sağlayabilecek kişilerle iletişim kurmanıza yardımcı olacak. Okula geri dönmeye veya eğitiminizi başka bir şekilde ilerletmeye karar verebilirsiniz. Kısa bir yolculuk yapma fikriniz gündeme gelebilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini özgür hissettiğin bir işte çalışmak istiyorsun. Mesleğini sorgulayabilir farklı işleri değerlendirme sürecine alabilirsin. Kendi işini yapıyorsan, işini büyütmek adına reklam ve tanıtım hizmetleriyle ilgili araştırmalar yapabilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinle eğlenceli etkinliklere katılacak ve aranızdaki uyumun arttığına tanıklık edeceksin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuz yükselebilir. Bu da daha hızlı ve doğru düşünmenizi sağlayacağı gibi bir şeyler yapmak konusunda daha akılcı ilerlemenizi sağlayacaktır. Saç bakımı, dolap düzenlemesi ve yeni alışverişler zamanınızı alabilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda gelecek yönünde kararlar alabilirsiniz. İşlerinizi yürütebilmek için mücadele içinde olabilirsiniz. Eğitsel konularda ani değişiklikler gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili işlerinizde yardım alabilirsiniz. Bazı konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarda olmak ve etrafı seyretmek, kendi hayatınız dışındaki hayatları gözlemlemek sizlere iyi gelip kendi problemlerinizden uzaklaştıracaktır.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenizle birlikte olmaya biraz daha vakit ayırabilirsiniz. Kuzenlerinizi, yeğenlerinizi ziyaret etmek ve kardeşlerinizle sohbet etmek için güzel bir gün. Ya da çocuklarınız varsa, onlarla vakit geçirebilmek için eve biraz erken gitmek isteyebilirsiniz. Dertlerinize kapılıp gitmeniz oldukça kolay fakat ailenizin size ihtiyacı var!

21 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal hayatınızda doğru dengeyi bulmak zor olabilir. Yeni bağlantılar kurma hevesinizle, derinden kişisel meseleler hakkında çok fazla şey söylemek sandığınızdan daha kolaydır ve potansiyel olarak dinleyicileri rahatsız eder. Böyle bir açıklama, kurulu bir arkadaşlığın bir sonraki seviyeye ulaşması için tam olarak ihtiyaç duyduğu şey olsa da, bu durumda muhtemelen henüz orada değilsiniz. Güven oluşturmak zaman alır!

21 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, maddi konularla ilgili araştırmalarınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Yakın çevrenizde çalıştığınız kişilerle fikir alışverişi içinde olmanıza rağmen, en son sözü kendiniz söylemek istiyorsunuz. Kendinizi yoruyorsunuz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim ve seyahatlerle ilgilenebilirsiniz. Kariyer hayatınızdaki ani değişimler sizi kararsızlığa itebilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün dilinize hakim olmaya çalışmalısınız; zira her ne kadar bütün cevapları bildiğinizi düşünseniz de, büyük olasılıkla, bulmacanın bazı parçalarını hesaba katmıyorsunuz. Günün üzerinde kendini gösterecek şiddetli bir saldırganlık duygusu, herkesi özellikle de sizi çok fazla etkisi altından bırakabilir. Bugün bir konuşmacı olmaktan ziyade dinleyici olmanızda fayda var.Ruh eşimin burcu ne?

21 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 31' 19"
Ay
Akrep
16° 25' 13"
Merkür
Koç
26° 08' 45"
Venüs
Balık
20° 48' 24"
Mars
Balık
04° 27' 55"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 28"
Satürn
Balık
13° 13' 39"
Uranüs
Boğa
20° 37' 54"
Neptün
Balık
27° 47' 04"
Plüton
Kova
01° 48' 56"
Chiron
Koç
18° 45' 20"
Lilith
Başak
19° 43' 29"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>