Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ön Yargılarından Arınıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşkta kendini ifade etmekte zorlanabilirsin biraz. Duygusal olarak stresli bir günse eğer, bu tür konularda önemli adımlar atmamak daha iyi olabilir. Aşk için daha sakin ve içtenlikle dolu bir gün beklemen gerekebilir.

Geliriniz hiç azımsanacak gibi değil. Çalışma ortamınızın değerini biliyorsunuz. Becerilerinizi mükemmel bir şekilde sergileyebiliyorsunuz. İşyeriniz de sizinle ilgili olumlu düşünüyor.

İş ve para konularında daha atak davranabilirsin bugün. Halledilmesi işler konusunda daha fazla çaba göstermen olası. Bir şeyler her ne kadar seni zorlasa da onları yoluna koymak, seni daha iyi hissettirecek bugün.

Kafanı koyduğunu gerçekleştirebilecek şekilde odaklanabilirsin bazı şeylere. Ancak bu durum sende biraz stres yaratabilir. Stresin de sende fiziksel olarak etki bırakması olası. Bu konuları ciddiye alıp önlemleri artırman önem kazanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dikkatini doğru yere verdiğinden emin olmalısın. Eğer ortaya bir tepki koyacaksan, tepkinin doğru yere gittiğinden emin olman önemli bir konu haline gelebilir. Haklıyken haksız konuma düşmemek adına dikkatli davranman gerekecek.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son haftalarda sisteminize karşı katlanmak zorunda kaldığınız şoklar ne olursa olsun, siz tekrar geri döndüğünüzde ve dünyanın sizin oyun alanınız olduğuna inanmaya başladığınızda kısa sürede unutulacaktır. Diğerleri dilerlerse hayatlarını endişelendirebilirler ama siz eğlenmek niyetindesiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde çalışma arkadaşlarının ileri sürdüğü ilginç fikirlere daha esnek bir bakış açısı edinebilirsin. Ön yargılarından arınıyorsun. Bugün aynı zamanda kendini çeşitli etkinliklerin içinde bulabilirsin. Uzun bir süreden sonra yeniden istediğin gibi hareket etmek ve sosyalleşmek seni adeta kendine getirecek. Gün içerisinde dostlarınla bir araya gelebilirsin.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ödüllendirmek isteyebilirsiniz. Tatil planları,gereği yapılacak görüşmeler ve işlemleri keyifli hale getirecek fikirleriniz olabilir. Çevrenizin dikkatini çekiyorsunuz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni başlangıçlar yapmak için adım atabilirsiniz. İşlerinizde bazı aksaklıklar ortaya çıkabilir. Aşk hayatınızda mücadele edeceğiniz konular sizi değişime sürükleyebilir. Kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi sıkılmış hissedebilirsiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize koyduğunuz kısıtlamalar ve fazlaca realistik bakış açınız bazen kariyerinizin önündeki en büyük engel olabiliyor. Maddi konularda zorluk çekebilirsiniz.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yıldızların bugünkü pozisyonu geçen üç haftada ektiğinin ürünün meyvesini almaya hak kazandığını söylüyor. Fakat bu ancak, başkalarının kültürlerini ve varlıklarını kabul edersen gerçekleşebilir. Eğer etmezsen, sessizliğe gömülebilirsin. Bir aslan olarak, rahatsızlıklarını maskelemekten mahrum olacaksın.

23 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sizin gibi hassas insanlar için ideal bir gün değil. Aslında, en yüksek sesle bağıran ve masaya en sert vuran kişi bugün galip çıkabilir. Şiddet havası sizi elbette etkileyecek. Biraz üzgün, çok hassas ve normalden çok daha savunmasız olacaksınız. Mümkünse, kargaşadan uzak durmaya çalışmak akıllıca olacaktır. Bunu sağlayamadığınız noktada, tartışmayı başka bir güne erteleyin.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Sağlam bir akılcılıkla, engeller karşısında pes etmiyorsunuz. Çevresel koşullarınızı yeniden biçimlendirmek sizin elinizde. Maddesel isteklerinizde fazla bir artış var.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

23 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkalarını düşünmekten ve düzenli olarak hayatlarına müdahil olarak onlara rehberlik etmekten keyif alıyorsunuz. Ama ironiktir ki bugün tavsiyeye ihtiyacı olan kişi sizsiniz. bugün muhtemelen tüm bunlardan kendi hayatınız hakkında daha temiz düşünmek için uzak kalmaya ihtiyacınız var. Bugün seyahate çıkmak için gerekli düzenlemeleri yapmaya karar verebilirsiniz.Koruyucu melekler nasıl çağırılır?

23 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde gönlünüzü kaptırabilirsiniz. Başta size özgürlük ve yeni bir mutluluk kapısı gibi görünen bu birliktelik, yeni sıkıntılara ve yeni mutsuzluklara götüren bir kapıyı da açabilir. Biten ilişkinizin sıkıntılarını unutmadan başka bir beraberliğe adım atmayın! Yaptığınız işte yenilikler üretip açıklamaktan ve eleştiri almaktan kaçınmamalısınız. Kendinizi koşullandırmayın. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Besin değeri yüksek olan yiyecek ve içecekleri tercih edin

23 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 39' 04" R
Ay
Başak
19° 35' 59"
Merkür
Koç
17° 08' 15"
Venüs
Koç
18° 37' 21"
Mars
Balık
21° 57' 56"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 06"
Satürn
Balık
15° 38' 20"
Uranüs
Boğa
21° 46' 60"
Neptün
Balık
28° 35' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 54"
Lilith
Başak
22° 13' 26"
True Node
Koç
15° 37' 45"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>