Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dikkatin Dağılıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk konularına istediğin kadar vakit ayıramaman olası bugün. Aşkta beklentileri gözden geçirmen gereken bir gün de olabilir ayrıca. Bir şeylerle ilgilenmediğin zaman o şeyin hiç ilerlememesi dikkatinden kaçmayacak. Bu konularla sonradan ilgilenebilirsin.

Size karşı ikili bir ittifak var. Bir yere vardıramayacaklar gibi görünüyor ama sizi oldukça tedirgin ediyor. Bunun dışında sizi çok mutlu edecek bir gelişme için sadece şansa ihtiyacınız var. Şansınız varsa bir kuş gibi gelip başınıza konacak. Mutlak itaat isteyen sizden yüksekte biriyle sorun yaşıyorsunuz.

Maddi açıdan çevrendekilerin iyiliğini düşünerek hareket etmek senin bütçeni biraz zorlayabilir. Ancak eğer planlı ve özenli hareket edersen bu konuda biraz daha şanslı olabilirsin. Eğer maddi bir sorumluluğa gireceksen bunu özenli planlamalarla zamana yayabilirsin.

Çevrendekilerin gerginliği ister istemez sana yansıyabilir. Bu negatiflikten kurtulmak için fırsatını bulduğunda kendince zaman geçirmen daha iyi olacak. Sağlığına odaklanmak için egzersize daha fazla zaman ayırabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgilenmek zorunda kalacağın durumlar veya kişiler hevesini biraz kırabilir. Zira aklında yapmak istediğin daha farklı şeyler olabilir bugün. Bu tür konularda var olan şartları olduğu gibi kabullenmek ve günü ona göre geçirmek daha iyi olacak.

24 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birdenbire dünya yeniden daha parlak bir yer gibi görünüyor ve haritanızın en dinamik alanındaki bugünün yeni ayı, sizi eşit ölçüde çok çalışmaya ve eğlenmeye teşvik edecek. Başarılı olmak için çok ciddi olmanıza gerek yok. Yüzünüzdeki gülümsemeyi koruyun.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız kalma ihtiyacı içinde olabileceğin bir gün. Bunu sağlamak adına bu konuda arkadaşlarından anlayış bekliyorsun. Duygusal konular bugün gündeminde. Özellikle geçmişten gelen konular dikkat dağınıklığı yaşamana neden olabilir. Eğer ailesiyle yaşayan bir Aslan burcuysan, sorumluluklarını yerine getirmeyen kişilerle aranda sözlü atışmalar yaşanabilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi kullanmak, çevrenize hitap etmekle ilgili fikirleriniz olabilir. Bunu nasıl uygulayacağınız konusunda bazı araştırma ve yatırımlara merak sarabilirsiniz. Ani değişiklikler yapmamaya, üzerinde iyi düşünmeye çalışmalısınız.

24 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Değişiklikler sizi rahatsız edebilir. Mücadele içinde olmak sizi daha zor durumlara sokabilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konuları hayatınızın önceliği haline getirdikçe paranın elinizden kaçtığını görebiliriniz. Formül haline getirilmiş bir hayat sizi bir tatmin etmeyebilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Size gerçekten kucak açan ve destek olan insanları koşullar ne olursa olsun yakınınızda bulundurun. Hayatınızdaki bazı kişilerin sadece iyi gününüzde yanınızda olduğunu fark edebilirsiniz. Bunları kara gün dostlarınızdan ayırt etmeye özen gösterin. Bugün sizin için çetin bir gün olabilir, dolayısıyla güvenebileceğiniz insanların yakınında olmaya bakın.

24 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ev hayatınızda öne çıkarmak hayati görünebilir. En yıkıcı olan soruyu dürüstçe cevaplamanız gerekebilir: sessiz bir güç mücadelesi mi açık bir rekabet mi? Muhtemelen hemen hemen her şeyi bir yarışmaya dönüştürme eğilimindesiniz. Gerçek şu ki, başka biri bölgenizi işgal ettiyse, onları bir şekilde alt edebileceğinizi göstermek sizi daha mutlu etmeyebilir. Zor bir konuşmanın ne zaman zahmete değer olduğunu anlamaya çalışın.

24 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaratıcılığınızı gün ışığına çıkaracak çalışmalar içinde olacak ve sosyal başarınızı ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Özellikle kişisel tavırlarınız, karşılaşacağınız olaylar üzerinde belirleyici olacak.

24 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

24 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

24 Kasım Yay burcu Yeni ayıyla beraber 15 gün boyunca; aşk, çocuk, tatil, borsa, sanat, flörtlerle ilgili güzel bir döneme giriyorsunuz. Ama bu süreçte para kayıpları gerçekleşebilir, dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

24 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ayrılığın acısı hala içinizde. Kendinize yeni bir yol seçmek istiyorsunuz. Ancak yaşadıklarınızı unutmak için kendinize biraz zaman tanıyın. Bundan sonra ayrılışın net ve olumlu bir şekilde sona ermesi için neler yapmanız gerektiğini düşünmelisiniz. İşinizin geleceğiyle ilgili korkularınız var. Oysa bunun için anlaşılır fazla gerekçeniz yok. Akşam gezmeleriniz harcamalarınızı çoğaltabilir. Genel bir bedensel kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın

24 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 26' 28" R
Ay
Başak
17° 03' 39"
Merkür
Koç
17° 13' 55"
Venüs
Koç
18° 21' 25"
Mars
Balık
21° 47' 55"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 09"
Satürn
Balık
15° 37' 04"
Uranüs
Boğa
21° 46' 17"
Neptün
Balık
28° 34' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 09"
Lilith
Başak
22° 12' 00"
True Node
Koç
15° 37' 29"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>