Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yalnız Kalmayı Tercih Ediyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanın seni sürprizlerle şaşırtması mümkün olabilir bugün! Onun bir şeyleri düşünerek, değişik aktiviteler hakkında planlar yapması ilişkinin daha iyiye gitmesine yardımcı olabilir. Seveceğin şeylerle sana sürprizler hazırlaması, sana verilen değeri kanıtlayabilir.

Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. Çünkü onlara size karşı olan eleştirilerini yapma şansı tanımıyorsunuz. Zeki ve önsezili oluşunuz gelecek problemi önceden görmenizi sağlıyor. Bu size olumlu puan kazandırıyor.

Karşına çıkacak fırsatları değerlendirmek adına daha istekli olabilirsin bugün. Yeni ve farklı işler konusunda daha heyecanlı hissetmek çok ama çok daha cesur adımlar atmaya itebilir seni. Bu konuda şans da fırsatlar da senden yana olacak.

Gün içinde yorgun düşmemeye dikkat etmen gerekebilir bugün. O yüzden de imkanın oldukça dinlenmeyi ihmal etmemelisin. Kendini daha canlı tutmak için sık sık temiz hava almak da iyi olabilir. Temiz havanın sende büyük bir etkisi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün değişime daha çok fırsat vermek senin elinde olacak. Klasik yöntemler olaylara daha hızlı sonuç vermeni engelleyebilir çünkü. Daha yaratıcı düşünmeye önem vermen ilerisi için çok daha rahat hareket etmeni sağlayabilir. Gelişime açık olmak sana farklı kapılar açacak.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaratıcı ve romantik olarak bu sizin için yılın en güzel zamanlarından biri ama kendinizi kaptırmayın ve bitiremeyeceğiniz projelere ve zamana dayanamayacak ilişkilere başlamayın. Her şey ölçülü.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki rekabet ortamı sert geçiyor olabilir. Ancak sen buna ayak uydurmasını fazlasıyla başaracaksın. Bugün karşına çıkan her şeye karşı sinir patlaması yaşayabilirsin. Gün içerisinde yalnız kalmayı tercih etsen de sevdiklerin seni yalnız bırakmak istemeyebilir. Zihinsel olarak yorgunluğunu meditasyon yaparak atabilirsin. Yaşadığın evde değişiklik yapma kararı alabilirsin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde vakit geçirmek isteyebilir, bugün işi bile eve getirmek isteyebilirsiniz. Ailenize ya da size ait bazı eski konuların gündeme gelmesi sağlıklı düşünmenize engel olabilir. Sakin kalmalı, içinize bir şey atmadan ya da bir sırrın peşine düşmeden paylaşımcı hareket etmelisiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni başlangıçlar yapmak için adım atabilirsiniz. İşlerinizde bazı aksaklıklar ortaya çıkabilir. Aşk hayatınızda mücadele edeceğiniz konular sizi değişime sürükleyebilir. Kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi sıkılmış hissedebilirsiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayattan garanticilik bekleyen sizler, değişken olaylar karşısında ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Sürecin geçici olduğunu hatırlayın, bu maneviyatınızı da yükseltecektir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini önceki döneme göre daha hafif ve harekete hazır hissedeceksin. Hayatında değişiklik yapmak için her şey mümkün olacak. Gelecek ile ilgili kararlar alırken kendini daha özgür hissedeceksin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne tür bir bağın en iyi şekilde işe yarayacağı konusunda çelişki içinde olsanız bile, önemli bir ilişki kurmak sizin için gerçekten mümkün. İşe mi yoksa zevke mi öncelik vermeyi tercih edeceğinizi anlamaya çalışın. Coşkunuz muhtemelen yüksek, ancak çok fazla eğlenmenin söz konusu daha ciddi umutları engelleyeceğinden endişelenebilirsiniz. Özellikle konu ilişkiler olduğunda ilerlemek için gereken vizyonunuz güncelliğini yitirmiş olabilir! Odayı okuyun ve neyin işe yarayacağını belirlemek için en iyi kararınızı kullanın.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yollarla ilgili beklentilerinizde bir duraksama olabilir. Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Cesaretinizi kaybetmeyin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün finans, ödemeler, vergi, borçlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Okültizm konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlığınız ve ameliyat gerektirecek konularda gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk, tatil, çocuk, hobi, borsadan dolayı para kayıpları gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızdaki ani değişimlerle ise maddi kazançlarınız artabilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı sarf ettiğiniz kırıcı sözler, kaprisleriniz ve nazınız sadece sorun ve güvensizlik yaratır. Ortada aleyhinizde hiçbir ciddi durum yok! Son damlanın bardağı taşıracağını unutmayın. Beklediğiniz teklifler konusunda ısrarcı yaklaşımlarınız sizi zor durumda bırakabilir. İdealleriniz konusunda daha fazla ısrar etmek yerine bulunduğunuz şartları güzelleştirmenin yolunu araştırmalısınız. Bazı sürpriz harcamalar sizi çileden çıkartacak gibi. Acılı ve yağlı yiyecekler midenizi ağrıtıyor.

30 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 15' 09"
Ay
Kova
21° 19' 44"
Merkür
Koç
17° 43' 49"
Venüs
Boğa
03° 19' 08"
Mars
Koç
01° 10' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 49"
Satürn
Balık
16° 44' 22"
Uranüs
Boğa
22° 27' 18"
Neptün
Balık
28° 57' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 53"
Lilith
Başak
23° 32' 48"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>