Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Olumsuzluğa Yer Yok Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2022, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Kalbindeki insanı daha net görebilmek ve onu daha iyi anlayabilmek için bazı fırsatlar yaratman gerekebilir. Bir insanı en iyi nerelerde tanırsın? Bunları düşünerek bir ortam yaratmak en iyisi bugün.

Günü daha önceden belirlenmişkonulu randevunuz yaklaştıkça heyecanınız artıyor. Bu görüşmeden çok şey bekliyorsunuz. İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ilerleme içinde.

Parasal konularda bir belirsizlik olabilir bugün. Beklenen bir para eline ulaşmayabilir. Veya söz verilen birkonusu sessizliğe bürünebilir. O yüzden bir şeyleri zorlamamak en iyisi. Başkalarının ne dediğine değil, kendi başına neler yaptığına odaklanmalısın.

Eğer son zamanlarda diyet kültüründen çok çektiysen bugün bu konuda daha sağlam adımlar atman gerektiğini görebilirsin. Kilo kontrolü gibi konularda kısa vadede büyük sonuçlar alacağını söyleyen yalanlardan uzak durup vücudunun ihtiyaçlarını karşılaman en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğun ruh hali, durmak yok yola devam diyebilir. Ancak bir işe odaklanırken öfkeyle veya inatla değil de gerçekten sağlam temellerle hareket etmen gerekecek. Bu ikisi arasındaki farkı görmek ise her şeyi çok güzel yapabilir.

29 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları parçaların yerine bir araya geldiğini ve doğal bir şekilde tamamlandığını göreceksiniz. Dışa yönelik enerjinizin şimdi daha dengeli olduğunu göreceksiniz. Keskin zekanızı, güçlü iradenizi ve katıksız zekanızı kullanarak başkalarıyla bağlantı kurmalısınız. Yapmanız gereken şeyleri yapmak için zaman ayırın. Acele etmeyin.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Aslan burcuysan karşı taraf ilişkini gözden geçiriyorsun. Bu anlamda yeni kararlar alabilirsin. Bugün olumsuz düşüncelere yer yok. Sen de çok iyi biliyorsun ki ne kadar güçlü olursan ol en küçük bir motivasyon eksikliğinde bocalıyorsun. Bu yüzden güne ayak uydurman, kontrolü elinde tutman yararına olacaktır.

29 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konularda yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşanabilir. Ne istediğinizi bilmek, hayatın nasıl mutlu yaşanacağını bulmak ilişkilerinizdeki beklentilerinizi de değiştirecektir. Hayatınıza renk katacak etkinliklerde tanışacağınız insanlar önemli olabilir.

29 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinden itibaren enerjiniz ve kendinize olan güveniniz artmaya başlayabilir. Daha fazla kendinizle ilgilenebilir, hayatınızla ilgili yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetleriniz olduğu konularda net tavırlar sergileyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde otorite figürleriyle iletişiminiz önem kazanabilir.

29 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde verilen tüm görevlerinizi cesaretle başaracaksınız. Bunun sonucunda, son birkaç ayda gösterdiğiniz çabalar artık meyvelerini verecek.

29 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini çok iyi hissedebilirsin. İşlerini önceden bitirip kendine zaman yaratabileceksin. Kendine zaman yaratmak için daha çok fırsatın olacak. Gelecek hakkında daha umutlu ve yapıcı olman mümkün.

29 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün havada çok fazla gerilim var. Belki de kimsenin sizi dinlemediğini ve insanların enerjinizi tükettiğini hissediyorsunuz. Savunmacı davranabilir ve hatta ara sıra çok sinirlenebilirsiniz. Daha önce kimse sende böyle bir durumda görmemiş olabilir. Öfkenizi ifade etmekten korkmayın. Bastırılmış öfke, bedeniniz ve ruhunuz için zehir gibidir. Serbest bırakın ve ilerleyin.

29 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun vadeli işler yapmaktan yana oluşunuz, yeni projeler için engel oluşturuyor. Bugünlerde başlatacağınız çalışmalar için, gerekli donanıma sahipsiniz. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz.

29 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin ne kadar kolaylaştığını hayretle izliyorsunuz. Bu umut dolu fırsattan istifa ederek birçok sorununuzu ele alabilir veya tamamen çözebilir, böylece ileride işlerin güçleşeceği stresli günlere hazırlıklı olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin desteğine de güvenebilirsiniz, ancak karşılığını hemen anında vermeniz gerekebilir. Yine de, bu sayede onlardan gelecekte de yardım isteyebileceksiniz.

29 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, özel hayatınız üstüne düşünebileceğiniz bir gün. Yakınlarınızdan gelebilecek her çeşit isteğe duyarlı olun. Evde daha iyi bir uyum yaratabilme gücüne sahipsiniz, özellikle de ilişkiniz söz konusu olduğunda. Herkesin isteklerini ölçüp tartın ve bunları gerçekleştirmenizi engelleyebilecek tüm sınırlamalar üzerine düşünün. Bugün cevapları bulamayabilirsiniz ama yine de, yalnızca soruları sormak bile faydalı olacaktır.Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

29 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda kendinizi göstermek ve hep ön planda olmak istiyorsunuz. Etkileyici konuşmalarınızla bunu başarabilirsiniz. İş hayatınızda karşılaşacağınız negatif görevlerde kendi ilkelerinizden vazgeçmeyin. Özgüveninizi isteklerinizin gerçekleşmesi için kullanın. Gücünüzü, değerlerinize bağlı ve prensiplerinize ters düşmeyecek şekilde kullanmalısınız. Gelişmelerin sizi sevindireceğinden emin olun. Bütçenizi aşacak harcamalardan kaçınmıyorsunuz. Diş bakımına dikkat.

29 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 06' 17" R
Ay
Balık
18° 39' 39"
Merkür
Koç
18° 49' 46"
Venüs
Boğa
05° 40' 17"
Mars
Koç
02° 38' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 39"
Satürn
Balık
16° 54' 07"
Uranüs
Boğa
22° 33' 53"
Neptün
Balık
29° 01' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 15"
Lilith
Başak
23° 45' 30"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>