Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kişisel Gelişimine Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşkta bir şeyler canını sıkabilir. Ancak bu can sıkıntısıyla bir köşede oturmak yerine eyleme geçebileceksin. Eğer seni mutsuz eden bir konu varsa bunun üstüne gidebilir, net davranışlarla karşı tarafa kendini belli edebilirsin.

Hareket etme zamanı geldiğinde nasıl anlayacaksınız? Kendinize güvenin, bileceksiniz. Bugün fırsatlar için özellikle uyanık olun, çünkü büyük olasılıkla, bir kapı açılmak üzere. Diğer insanlar anahtar deliğine bakabilir ve boş bir koridor görebilir, ancak sizin çok fazla fırsat göreceğiniz kesin. Yaratıcı doğanız görünüşte işe yaramaz bir tüneli karlı bir altın madeni haline getirebilir.

İş ve para konularında herkes bir şey diyebilir. Ancak sen kendi emeğine güvenmelisin. Ortaya konan işlerde ileride senin de kıymetin bilinebilir. Bugün emin olduğun konularda dik durman iyi olabilir.

Stres seni yorabilir, bugün o yüzden bu konuda özenli davranman gerekecek. Stresi azaltabilmek için keyif aldığın aktivitelere zaman ayırmalısın. Bunun için kimseden izin almaman gerekecek, kendine göre bir gün geçirmeye odaklanmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatında dengeyi korumak zorlaşabilir. Her ne kadar evde sakin bir gün geçirip dinlenmek istesen de sosyalleşmek için doğru fırsatlar da karşına çıkabilir. Tam olarak ne yapmak istediğine karar verirken bir şeyleri dengede tutmak zorlaşabilir.

27 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün maddi ve manevi konular arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bir yanınız duygularıyla hareket etmek isterken diğer bir yanınız ise mevcut durumları değerlendirme yolunu seçebilir. Derin bir nefes alın ve fikrine güvendiğiniz insanlarla bu konuyu tartışmak için kendinizi hazırlayın.

27 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde ortaya çıkan aksakları tadilat ettirmek istiyorsun. Fakat bu fikri biraz erteleyebilirsin. Kendini daha fazla geliştirmen gerektiğini sen de biliyorsun. İnternet üzerinden araştıracağın sertifika eğitim programları ilerde çok işine yarayabilir. Konuşkan tavrını bugün çevrenden sakındığın görülebilir.

27 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınız arasında dengeyi kurmak gerekebilir. Bu sayede kendi fikirlerinizi ortaya koymak ve hissettiklerinizi paylaşmak daha mümkün olacaktır. Çizginizi ve kurduğunuz düzeni bozmadan ilerlemenin ödüllerine odaklanın.

27 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

27 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi özel hissettiğiniz kişilerle vakit geçirmek size iyi gelecek ve Dünya deneyiminizi daha keyifli hale getirecek. Kendinizi sevgi dolu hissedebilirsiniz.

27 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaptığın işe daha tutkulu şekilde sarılman mümkün. Daha gerçekçi hayaller kurarak hedefine yaklaşmaya çalışmak senin için daha önemli olacak. İşine tutkuyla sarıldıkça ondan vazgeçmek senin için imkansız olacak.

27 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatta neyin peşindesiniz? Derinlerde, yaptığınızen samimi arzularınızı tatmin ediyor mu? Bugün bu sorular gündeme gelebilir. Önümüzdeki haftahayatınızda karşılaşacağınız küçük sorunlar da son damla olabilir. Yaptığınız işin ve hayatınızdaki insanların sizin ruhsal doğanızı dikkate alıp almadığını görmek için etrafınıza bir bakın. Değiştirilebilecek bir şeyler elbette vardır!

27 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs’ten olumlu destek alıyorsunuz. Bugün, çevre ilişkilerinizin güçlü bir şekilde gündeme gelmesiyle, sizi fazla meşgul edecek alanlarınız artıyor ve gözlemci yönünüz ortaya çıkıyor. Sezgilerinizin güçlü olması sizi zorluyor.

27 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji ve cesaret dolu; isteklerinize ulaşmak için daha iyi koşullar isteyemezdiniz. Ancak, çok ilginç görünen ve oldukça karmaşık ayrıntılar nedeniyle hedefinizden kolayca uzaklaşabilirsiniz. Olaylara akılcı ve duyarlı yaklaşmaya ve temel yönler üzerine odaklanmaya dikkat edin, o zaman başarı için çok beklemeniz gerekmeyecek.

27 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Herhangi bir entelektüel ie giriştiysen, bugün bu işe kendini fazlasıyla ciddi bir tavır takınarak kaptırabilirsin. Oyalanarak zaman kaybetmek istemiyorsun. Ayrıca biraz da şizofrenik hissediyor gibisin. Bir yanın espriler üretip yazıya dökmek isterken; öbür yanın gramer çalışmak istiyor. Ama bu iki eylem birbiriyle uyumlu değil bile! Neden gramere takıntılı biri hakkında bir komedi skeçi yazmıyorsun?Koruyucu melekler nasıl çağırılır?

27 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıskançlığınız yüzünden onu kırdığınızın farkında bile değilsiniz. Özür dileyin, her şey eskisi gibi olacak. Bir çiçek veya sürpriz bir yemek her şeye iyi gelebilir. Bugün işinizle biraz fazla ilgilenmenizde yarar var. Önemsiz gördüğünüz biraksaması büyüyecek gibi. Yakın çevrenizden işinizle ilgili iyi bir haber alıp rahatlayacaksınız. Son günlerde yaşadığınız para sıkıntısı geçici, yakında maddi rahatlama var. Yediğiniz her şeye dikkat etmenize rağmen kilo veremiyorsunuz. Uzmana başvurun.

27 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 32' 19" R
Ay
Koç
10° 16' 47"
Merkür
Koç
19° 50' 32"
Venüs
Boğa
07° 29' 35"
Mars
Koç
03° 46' 60"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 28"
Satürn
Balık
17° 01' 29"
Uranüs
Boğa
22° 38' 60"
Neptün
Balık
29° 03' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 09"
Lilith
Başak
23° 55' 20"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>