Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Entrikalara Dikkat! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin insandan biraz uzakta olmak kendi hayatın hakkında daha derin düşünmene sebep olabilir. Onunla birlikte zaman geçirmenin seni nasıl etkilediğini görerek ilerisi için yeni planlar yapabilirsin. Aşkta ne gibi etkiler görmek isteyeceğine karar vermen olası.

Eski gelenek ve görenekleri takip etmeniz gerektiğini düşünerek bugün kendinizi sınırlamamaya çalışın. Kendi yeni geleneklerinize başlamanın zamanının geldiğini anlayın. Şu anda sahip olduğunuz şey artık sizin için işe yaramıyor olmayabilir, bu nedenle şu anda mevcut olanla devam etmeniz konusunda kendinizi kısıtlamayın. Bu, yeni sınırlar çizmek ve yeni ufuklar keşfetmek için iyi bir zamandır.

İşlerin iyi gitmesi keyfini yerine getirebilir. Ama rehavete kapılmamalısın! Eğer ulaşmak istediğin bir hedef varsa bir şeyleri daha da sıkılaştırman gerekebilir. Daha mantıklı bir düzlemde çalışmaya devam etmen gerekecek.

Bugün enerjini yükseltmeye odaklanmalısın. Bunun için ne tükettiğine dikkat edebilir, bol bol su içebilir ve vitamin takviyesi alabilirsin. Tabii gün içerisinde molalar vermek veya günü erken bitirip uyku düzenine odaklanmak da iyi gelecek sana.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içindeki anlaşmazlıklardan uzak durmak daha iyi olabilir bugün. Mecburen içinde bulunduğun ortamın seni gereksiz yere üzmesine izin vermemelisin o yüzden. İnsanların seni kendi çukuruna, acizliğine çekmesine müsaade etmemek kendini daha iyi ve rahat hissetmene yardımcı olacak.

1 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaratıcı ve romantik olarak bu sizin için yılın en güzel zamanlarından biri ama kendinizi kaptırmayın ve bitiremeyeceğiniz projelere ve zamana dayanamayacak ilişkilere başlamayın. Her şey ölçülü.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendin ile ilgili aldığın kararları daha sağlam temellere oturtuyorsun. Mars Retro’su ile hayatına sirayet eden Aralık ayı, çevrendeki her insanın içinde bir parça entrika olduğunu gösterecek. Ama sen, sorunları kendi kendine çözmekten başka bir şey düşünmeyeceksin. Özellikle kariyer hayatında bir süredir beklediğin haberler varsa bugün senin günün.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın iyi yanlarını paylaşmak sizin için daha önemli hale gelebilir. İlişkilere dair beklentilerinizi de buna göre belirliyorsunuz. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, duygularınızı açık bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

1 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Değişiklikler sizi rahatsız edebilir. Mücadele içinde olmak sizi daha zor durumlara sokabilir.

1 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla barışık ve mutlu olacaksınız ancakçevrenizde haksızlığa uğrama ihtimaline karşı dikkatli ve ihtiyatlı olun. Sorumluluklarınızın artacağı bir gün.

1 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini çevrenden izole etmek erine daha aktif olmayı tercih etmelisin. Dışarıyla daha çok iletişime geçmek kendini geliştirecek başka fırsatlar bulmanı sağlayacak. Hayatı daha iyi yakalamak için aktif olmakta yara var.

1 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ait olduğunuz bir topluluk şu anda büyük bir planla hızla ilerliyor olabilir ancak, biraz fazla hızlı ilerlediklerini düşünebilirsiniz, bazı önemli sorular hala yanıtlanmadı! İtirazlarınızı dile getirmeniz sizi popüler yapmaz. Karşılaştığınız kişiyle olan kişisel ilişkinizi muhtemelen projenin kendisiyle ilgili şikayetlerinizden dikkatlice ayırmanız gerekecek. Sizin ve onların egolarını aradan çıkarmak, dahil olan herkes için en iyi sonuca yol açacaktır.

1 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için; yaratıcılığınızı, ruh halinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Sosyal çevrenizde çekiciliğinizin güçlü olduğu bir gün.

1 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz başkalarına da bulaşıyor. Yeni fikirler öne sürmenin tam zamanı. Bugüne dek almaktan çekindiğiniz kararlar sizin açınızdan önemli bir hal alabilir. Enerjinize rağmen aceleci davranmayın ve hareketlerinizin sonucunun tam bilincinde olun. Her şeyin üzerinden dikkatle ve sakince geçmeyi ihmal etmeyin.

1 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnançlarınıza meydan okuyan ve aynı zamanda ufkunuzu genişleten bir şeyle karşılaşabilirsiniz. Muhtemelen bunlar sizin geleneksel düşüncelerinize kolayca uymayan bir şey olacaktır. Belki de her şeyi bildiğini düşündüğünüz birinin şaşırtıcı bir tutku ya da hobisi olduğunu keşfedebilir ya da cinsiyetçilik problemiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Fakat düşündüğünüzde daha önce sorgusuz sualsiz verdiğiniz kararlar sizi şoke edebilir.Bu sene bana olumlu neler getirecek?

1 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişi yaşamındaki huzursuzlukları sizinle paylaşmak istiyor ve zaman zaman kapris yapıyor. Sevgilinizle iletişim zorluğu yaşayacağınız bugün, kelimelerinizi dikkatli seçin. Çalışma hayatında ayrıntılar üzerinde daha çok durmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin hislerine ve gereksinimlerine karşı ilgisizlik duymanız her şeyi altüst edebilir. Parasal durumunuz pek iyi değil. Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. Sağlığınızla ilgili küçük sorunlar sizin için önemli olmamalı

1 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 10' 16" R
Ay
Oğlak
07° 54' 34"
Merkür
Koç
16° 28' 12"
Venüs
Koç
29° 24' 31"
Mars
Balık
28° 43' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 22"
Satürn
Balık
16° 27' 39"
Uranüs
Boğa
22° 16' 25"
Neptün
Balık
28° 52' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 09"
Lilith
Başak
23° 11' 40"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>