Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Haklılık Konusunda Israr Etmemen Gerekiyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2019, Salı

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün gerçek bir yenilik yaşayacaksınız. Belki bir katılmak istediğiniz biraniden size fırsat olarak sunulacak. Kariyeriniz ilerlemeye devam etmeye hazır, bu yüzden kendinizi değişim için ani fırsatlara açık tutun. Ya da aşk hayatınızda, duygularınızla şansınızın güzel bir şekilde bir araya geldiğini görebilirsiniz.

Eğitim ve kariyer hedefleriniz şu sıralar önem sıralamasında bir numaraya yerleşmiş olabilir. Sırf özlediğiniz için üniversiteye geri dönmeyi ya da kariyer alanında uzmanlaşmanıza yardımcı olabilecek kurslara katılmayı düşünebilirsiniz. Her türlü, hedeflerinizi net bir biçimde ifade edecek ve onlara ulaşmak için net planlar yapacaksınız. Hala bir hareket planınız yoksa da, olacak. Altına hücum!

Bugün kariyerinizle ilgili şanslı bir gün olabilir ki bu da size ekstradan para getirecek. Bunun dezavantajı ise, ekstradan vakit harcamanız gerekebilir, böylece şanslı kaderiniz kişisel hayatınızda geçici sorunlara yol açabilir. Sizin için önemli olan kişilerin yanı sıra ailenizin bu duruma oldukça canı sıkılacak gibi. Onlara bu durumun şu anda rahatsız edici olduğunu fakat uzun vadede herkesin daha iyi olacağını anlatın.

Kişisel bir olaya farklı açıdan bakabilirsin. Yeni bir yaklaşım benimsemek için güzel bir zaman. Yaşadıklarını bir terapistle ya da danışmanla paylaşabilirsin. Ya da bir dostundan yardım isteyebilirsin. Daha anlayışlı ve sevecen bir tavır takınırsan başarılı olacaksın. Romantik bir ilişki konusunda sorunlar yaşıyorsan, karşındakini suçlamayı bırak. Yerine, neleri geliştirebileceğine ve iyileştirebileceğine odaklan.Bugün radyoda eski şarkıları dinleyip durduğunuz ve müziğin sizi eski günlere götürdüğü duygusal günlerden biri olabilir. Birdenbire okulda olduğunuz ve farklı amaçlar peşinde koştuğunuz zamanları anımsayabilirsiniz. O zamanlar çıktığınız bir kişiyi ve onunla birlikte yaşadığınız maceraları düşünüyor olabilirsiniz. Gençlik günlerimizin önemli olaylarını hatırlamamız önemlidir, zira bize ne kadar yol kat ettiğimizi gösterirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özellikle duygusal anlamda muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Dişi yönünüzün tehdit altında olduğunu, savaşçı ve saldırgan bir tutumun sizi değersiz ve dikkate layık olmayan biri gibi hissettirdiğini fark edebilirsiniz. Huzur, adalet ve uyum arayışında olmak sizi başkalarının ima ettiği gibi zayıf ve ikinci sınıf kılmaz. Aksine bunlar güçlü yanlarınızdır.

5 Kasım 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Kova burcunda hareket ediyor. Agresif enerjilerin hakim olduğu sert bir günde olacaksınız. Mars ve Plüton arasındaki olumsuz kontak nedeniyle çevrenizde sinirli tavırlar sergileyebilirsiniz. Ayrıca ofis ortamında bazı anlarda kendinizi tutamayarak agresif çıkışlar yapabilirsiniz. Bugün tek yapmanız gereken sakin olmaktır. Ay, saat 17:36'da boşluğa giriyor.

5 Kasım 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Gergin konuşmalardan uzak durmak isteyeceksin. Bu hususta hem kendini kibirli gösteren konuşmalardan uzak durman hem de egonu arşlara çıkaracak davranışlardan uzak durman gerekebilir. Özellikle rekabete dayalı bir ortamda çalışıyorsan, kendini diğerlerinden soyutlayabilirsin. Gün içerisinde teknoloji konularda aksaklıklar yaşayabilirsin. Önemli notlarını yedeklemende fayda var. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, savunduğun bazı konuların hala geçerliliklerini koruduğu konusunda ısrarcı davranmaktan artık vazgeçmelisin. Söylediklerinin daima kabul edilmesi gerektiği düşüncesi hem seni hem de sevdiklerini hırpalayabilir. İlişkine zarar verebilecek keskin konuşmalar yapabilirsin. Sana karşı içten pazarlıklı ve samimiyetsiz davranan insanları idare etmek zorunda değilsin… Samimiyetine güvenmediğin insanlarla arana mesafe koyabilirsin! Aile içinde yaşanacak olan sorunlarla ilgilenmek isteyeceksin. Harcamalarında gereksiz şeylerden uzak durduğun takdirde maddi olarak sorun yaşamayacaksın.

5 Kasım 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konuların gündemde olacağı bir gün. Kariyerinizle ilgili kaygılarınıza biraz daha teslimiyetçi yaklaşmalısınız. Sağlığınız ve gündelik sorumluluklarınız bir angarya haline dönüşebilir. Kendinize bakmalısınız. Dünyevi işlere gereğinden fazla kafa yoruyor olabilirsiniz.

5 Kasım 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda sıkışıklık yaşayabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizdeki düşüncelerinizde ısrar edebilir ve doğru olanı bulmak için çaba sarf edebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Aldığınız sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz.

5 Kasım 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güçlü bir döneme giriyorsunuz ancak gücünüzü kontrol altında tutun. Gücünüzü kötüye kullanmak isteyeceğiniz noktalar olabilir, evrensel olarak sınanabilirsiniz.

5 Kasım 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

5 Kasım 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü planlarınızda birkaç değişiklik yapmanıza neden olacak yeni bir haber alacaksınız. Yeniliklere açık olun ve her şeyin kontrolünüzde kalamayacağını kabul edin.

5 Kasım 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya elde olmayan nedenlerle patlak verecek olan bir tartışma enerjisiyle devam ediyorsunuz. İki lider enerji gökyüzünde gündelik hayatınıza dediğim dedik tavırlarıyla imza atıyor. Mesai arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçının. Statükoyu kontrol altında tutun.

5 Kasım 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

5 Kasım 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun süreli ilişkilerde Aslan burçlarının bazı kafa karışıklıkları var. Evlilikler de tabi ki uzun süreli ilişkilere dahil. Konu her ne olursa olsun, sizin dahiyane bir fikir bulup konuyu çözümleyeceğinizden eminim. Ancak bilmesiniz ki; ilişkiniz biraz sıkışmış olabilir. Belki biraz karşılıklı özgürlük ve alan yaratma işe yarayabilir.

5 Kasım 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; hâlâ karşıt burcunda hareket eden Ay; işbirliklerine odaklanabileceğine işaret etmekte. Süresi biten anlaşma ve kontratları yenileyebilir, herkese danışarak fikir alabilirsin. Yakın çevre, kardeş, komşu ya da kuzenlerden alacağın cesaretle sıra dışı düşüncelerini paylaşarak çözüm üretebilirsin.

5 Kasım 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 40' 16" R
Ay
Aslan
06° 37' 16" R
Merkür
Koç
27° 54' 21"
Venüs
Boğa
17° 50' 48"
Mars
Koç
10° 13' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 18"
Satürn
Balık
17° 40' 25"
Uranüs
Boğa
23° 08' 16"
Neptün
Balık
29° 17' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 29"
Chiron
Koç
21° 24' 08"
Lilith
Başak
24° 51' 18"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 14/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>