Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Aslı olmayan korkularınız var. Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizi güvende göremiyorsunuz.

Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açık görünüyorsunuz. Çoktandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Umutlarınız diri olmalı.

Bir para meselesinde size bağlanan umutlar var gibi. Daha akılcı bir bütçe politikası içine girmeniz gerekiyor. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor.

Önemli bir konuda, duygusal davranıp yanlış anlamalara neden olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuya karşı dönemsel endişeler içindesiniz. Sizi kaygıya düşüren etkilenmeler, bugünlerde bir boşluk yaratabilir. Bunu, konunun kalıcı bir probleme dönüşmemesi için kullanabilirsiniz. Bugünlerde moral durumunuzu yükseltme ihtiyacınız, birtakım sorunları gündeminizden çıkartmanıza neden olabilir. Ama bu yanlış bir yol olacak.

6 Mart 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın tüm gün Balık burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Finansal işlemlerinize, maddi giderlerinize vakit ayırabilirsiniz. Sabah 11:26 olduğunda Uranüs tekrardan Boğa burcuna geçiyor. 7 sene boyunca kariyer hayatınızda büyük değişimler yaşayacaksınız. Hemen değil yavaş yavaş gelişecek olaylarla birlikte 7 sene sonunda dönüp bakınca nereden nereye geldiğinizi göreceksiniz. Çalışmıyorsanız da artık gelecekle ilgili planlarınızı eyleme dökeceksiniz. Belki hobinizi işe dökmek istiyorsunuz belki de çalışmaya başlamak istiyorsunuz. Konu ne olursa olsun geleceğinizde ne yapmak istediğinize dair harekete geçiyorsunuz. Ayrıntılı yorumu okumak için tıklayınız. Saat 19:03'te de 15 derecede yeniay Balık burcunda oluşuyor. Yeniay bu retro esnasında en azından derin bir nefes aldırabilir. Özellikle finansal açıdan güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Borçlarınızı kapatmak için elinize para geçebilir. Eşinizden de destek görebilirsiniz. Merkür retro olduğundan para işlemlerinizi internetten yapmamınız iyi olacaktır. Miras konunuz varsa yeni bir gelişme yaşanabilir. Detaylı yazıyı okumak için tıklayınız. Sevgiler, Astromeri

6 Mart 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş konular sorun yaratıyor!Gökyüzü bugün büyük bir devir teslim töreni gerçekleştiriyor. Devrim gezegeni Uranüs ateş burcundan çıkıp, toprak burcuna yerleşiyor. Aynı zamanda bugün akşam saatlerinde su burcunda gerçekleşecek bir Yeniay'a şahit olacağız. Grup arkadaşlarınla yapacağın ortak çalışma bugün her şeyi ortaya çıkarabilir. Bir yandan öne çıkmak bir yandan grup çalışmalarına yatkın olduğunu göstermek istiyorsun. Tam zamanı, bugünün destecisi olan gökyüzü etkisinden faydalanabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, geçmiş sorunlar yeniden ilişkinizde mesele haline gelebilir. Her ikinizin de inatçı ve gururlu tavrı, pişman olacağınız kararlar almanıza neden olabilir. Ailenden uzakta yaşıyorsan, hafta sonunu onlarla geçirmek için onlara sürpriz yapabilirsin.

6 Mart 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı yeniden şekillendirmeniz adına geçmiş ve gelecek arasındaki farkları gözlemleyebilirsiniz. Gerçekçi girişimler içinde olmalısınız.

6 Mart 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygu derinliği yaşayabilir, güven duyma ihtiyacı içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu, bu sizi kabullenmeye itebilir. Finansal konularda daha fazla dikkatli olmaya özen göstermelisiniz. Dalgınlığınız nedeniyle işlerinizde kriz yaratan durumlar oluşabilir. Yenilenme ihtiyacına girebilirsiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bereketiniz günden güne artıyor. Korkularınızı yenmek için uygun bir gün. İş konularında atılım yapmak size uzun vadede büyük karlar getirecek.

6 Mart 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi çok fazla zorluyorsunuz. Hayat da sizi zorluyor. İyice köşeye sıkıştınız. Siz hayattan keyif almak istedikçe hayat üzerinize üzerinize geliyor. Acil bir çözüm bulmanız gerekiyor. Özellikle ruhunuzu doyurabileceğiniz aktivitelere yönelmeniz gerekiyor. Masaja gidebilir, yediğiniz yemek miktarını biraz arttırabilirsiniz. Geçici çözümlerdir ama olsun. O da olmazsa sözüme gelin de biraz aşkın tadına bakın.

6 Mart 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Disiplinle çalışmak ve rutin dahilinde ilerlemek zor geldiği için kısa yollara sapmayın. Ertelenmiş sağlık vekonularına odaklanın. Kafa karışıklığı yönsüzlük duygusu artsa da üretim içinde olmaktan vazgeçmeyin.

6 Mart 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ani değişimler gezegeni Uranüs, 7 Temmuz 2025'e kadar Boğa burcuna geçiş yapıyor. Uzun yıllar sürecek olan bu yolculukta, mesleğinizde sürpriz yükselişlerle karşılaşabilir, sektörde denenmemiş ne varsa ilk uygulayıcısı olup bir anda ön plana çıkabilirsiniz. Balık burcunda Yeni Ay meydana geliyor.

6 Mart 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratacılığınız bugün tepe noktasına ulaşabilir. Yeni fikirler üretmek, yeni yaklaşımlar üzerinde düşünmek ve yeni planlar yapmak için uygun bir gündesiniz. Geleceğe odaklanın ve ileride yapacağınız hamleleri planlayın.

6 Mart 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 57" R
Ay
Koç
05° 53' 45"
Merkür
Koç
19° 37' 37"
Venüs
Boğa
07° 07' 31"
Mars
Koç
03° 33' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 15"
Satürn
Balık
17° 00' 00"
Uranüs
Boğa
22° 37' 58"
Neptün
Balık
29° 03' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 10"
Lilith
Başak
23° 53' 21"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>