Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Aşk kapını çalacak! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 20%

Bu sabah evden çıkmadan önce en şık kıyafetlerinizi giyin. Bugün sizin için anahtar kelimeler, ağzınız kulaklarınıza varana kadar gülümsemek ve buna devam etmek. Ayrıca çok fazla gücünüz var, bu yüzden onları iyi kullanın. Kalbinizi açın ve sevginizi özgürce ifade edin. Bu etrafınızdaki insanların hayatlarını da aydınlatacak. Başınızı dik tutun ve gurur duyun.

Bugün insanlarla çok fazla etkileşime girebilirsiniz. Telefon görüşmeleri yapmakla, meslektaşlarınızla önemli projeler hakkında sohbet etmekle ve müşterilerle ilgilenmekle meşgul olabilirsiniz. Dudaklarınız yorulacak kadar konuşmakla meşgul olabilirsiniz! Yazma veya e-posta gönderme gibi özel, sessiz işler için muhtemelen en iyi gün değil. Ancak network oluşturma ve pazarlık için harika bir gün.

Bugün çok "gerçekçi" bir gün olacak gibi. Diğer bir deyişle, kendinizi oldukça odaklanmış ve bir şeyleri somutlaştırmak isteyen bir halde bulacaksınız. Bu odaklanma bir kaç hafta sürecek ve bugün bazı meselelere çözüm getireceksiniz. Bu başarının sizi son zamanlardaki yoğun tempoya geri döndürmesine izin vermeyin. Bu kadar yoğunluk hiç kimseye iyi gelmez...

Duygusal olarak güçlü ve ne yaptığını bildiğin günlerden birindesin. Aynı zamanda, bütün enerji ana odaklı ve kullanıma da açık. Bu fırsatı başın ağrıyormuş numarası yapıp evde oturarak kaçırma. Herkesin hayatını eleştirmek ve analiz etmek yerine, kendininkine odaklan ve yapabileceğin seçimleri düşün. Elindeki kaynaklara göre en iyi eylem planını hazırla.Bugün gerçeklik algınıza biraz hayalgücü çeşnisi katın. Bir adım geri çekilip biraz dinlenin. Meditasyon yapmaya ve zihninizi günlük endişelerden arındırmaya biraz zaman ayırın. Sakinleştirici ve rahatlatıcı şeyler yapmak bugünü değerlendirmenin en doğru yolu olacaktır. Arkadaşlarınızla uzun yürüyüşlere çıkın ve en alışılmadık konularda derin sohbetler edin. Kendinize hayal kurmak için zaman ve alan tanıyın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu an sezgileriniz çok güçlü olabilir. Rastgele psişik deneyimler yaşamaya yatkınsınız ve bunlar bugün oldukça yoğun yaşayacağınız şeyler olabilir. Bugün tüm sezilerinize kulak verin. Henüz tanıştığınız biri hakkında bir ilk izlenim edinebilirsiniz. Çeşitli alt metinlere erişebilirsiniz. Düşüncelerinizi daha sonra başvurmak üzere günlüğünüze yazmak isteyebilirsiniz. İzlenimlerinizin doğru olduğunu görebilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Venüs ve Plüton olumlu etkisinin yaşandığı bir sabaha başlıyorsunuz. Maddi olarak güçleneceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Çalışma ortamınızda da mevkinizin yükseleceği günlere adım atıyorsunuz. Saat 13:37'de boşlukta olan Ay, artık Oğlak burcuna geçiyor. Bu zaman dilimiyle beraber biraz daha durgunlaşacağınız bir zamanda olabilirsiniz. Duygusal olarak kendi içinizde yaşadıklarınız enerjinizi azaltabilir.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk kapını çalacak!Zorda kaldığın zamanlarda senden desteklerini esirgeyen insanların geri adımları seni hayrete düşürebilir. Mesaiye kalan bir Aslan burcuysan şikâyetçi olacağın durumlar söz konusu olabilir. Kızdığın asıl mesele son dakika gerçekleşen istekler. Ani gelişen bu durumlar planlarını sekteye uğratacak. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmalarından maddi kazanç elde etmek isteyebilirsin. Saçlarıyla ilgilenmeyi seven fakat bir süredir yoğunluktan saçlarıyla ilgilenemeyen bir Aslan burcuysan, saçlarında köklü değişiklikler yapabilirsin. Aşkta kalbi kırık bir Aslan burcuysan, kalbindeki yaraları iyileştirecek, sana geçmişi unutturacak biriyle tanışabilirsin. Daha hafif ve sağlıklı bir beslenme düzenine geçeceksin.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Saklanmış konuların ortaya çıktığına şahitlik edebilir, bu etkiyle düşünmeden kararlar alabilirsiniz. Acele etmeyin, ince eleyin sık dokuyun.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Oğlak burcuna ilerliyor. Bugün günlük işlerinizi planlamak gerekebilir. Başkalarının yarattığı sorunları çözmeye uğraşabilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler için bu gün barış odaklı bir gün olabilir. Affetmeniz ve daha yüce gönüllü davranışlar sergilemenizi bugünlerde çok ustaca kullanabilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle maddi konularda iki kere düşünmeniz gereken bir gün olabilir. Hesabınızı iyi yaptığınızdan ve bütçenizi bir kez daha kontrol ettiğinizden emin olun.

7 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantizm söz konusu olduğunda hala bazı saçma batıl inançlara devam ediyor musunuz? Siz ve eşiniz - veya potansiyel eşiniz - romantizminizin kurallarını oluşturmaktan siz sorumlusunuz. Başka kimse değil!

7 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki etkileşim bugün kazancınızın artmasına aracılık eder. Beklediğiniz toplu bir parayı tahsil edebilirsiniz.Büyük bir yatırıma ya da ortaklığa girebilirsiniz. Sözleşmeler, kontratlar bundan sonraki kariyerinizi derinden etkiler, kurumsal alanlarda eliniz güçlenebilir. Söz sahibi liderlerden destek alabilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hukuki problemler, seyahatlerde yaşadığınız problemler veya eğitimle ilgili sıkıntılar söz konusu olabilir. Ancak en sorun gördüğünüz konular bile aslında sizin öne çıkmanız ve faydanız için gerçekleşiyor. Maddi anlamda gerekli düzenlemeleri yapma fırsatı yakalayacaksınız.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; özellikle günün ilk yarısında yaşadığın olay ve  ilişkide kendine özgün bir strateji belirleyerek sessiz ve derinden ilerlemek isteyebilirsin. Bu süreçte karşına çıkan engel ve krizler seni fırsatlara götürebilir. Gün ortasından gündelik işlerin artarken; tadilat, taşınma  ve yaşadığın yerle ilgili konforuna yönelik girişimlerde bulunabilirsin.

7 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 10' 44" R
Ay
Balık
19° 46' 12"
Merkür
Koç
18° 52' 42"
Venüs
Boğa
05° 45' 55"
Mars
Koç
02° 42' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 43"
Satürn
Balık
16° 54' 30"
Uranüs
Boğa
22° 34' 09"
Neptün
Balık
29° 01' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 30"
Lilith
Başak
23° 46' 00"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>