Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Meraklısın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 80%

Bugün, kendinizi şarj etmek ve hayatınız hakkında iyi hissetmeniz için harika bir gün. Gezegensel enerjiler, şansınızı ve ruh halinizi yükseltiyor. Sevdiklerinizle bir şeyleri kutlamak, aile üyeleriyle özel bir buluşma planlamak isteyebilirsiniz. Ya da özel biriyle romantik bir akşam organize edebilir ve muhteşem bir gece geçirebilirsiniz. Bugünü evde televizyonun önünde oturarak harcamayın. Dışarı çıkın ve biraz eğlenin!

Bugün, yaratıcı sanatlarla ilişkilimevzuları vaktinizin büyük bölümünü alabilir. Bir ödenek teklifi üzerinde çalışabilir,arkadaşlarınıza danışabilir ya da yaratıcı işler için tam gaz çalışabilirsiniz. Çevrenizdekiler bir şekilde bu sürece dahil olacak, bu yüzden uzun telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Yoğun bir güne hazır olun ve günü nasıl geçirmek istediğinize bakıp seçimlerinizi akıllıca yapmaya çalışın.

Profesyonel hayatınızda durumları değerlendirmenin zamanı geldi. Bu sizin için hep olan bir mevzu fakat bugün konular daha net ve kesin olacak. Şüphesiz ki, profesyonel hayatınızı ilgilendiren gerçek ilerlemeler kaydettiğiniz hissindesiniz. Ya da, hiç olmazsa, problemleri ve potansiyel çözümlerini ifade etmede kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Güzel bir his, değil mi?

Biraz duygusal olabilirsin. Günün enerjisi seni ekstra hassas bir ruh haline sokabilir. İnsanların negatif enerjisi seni kolayca etkisi altına alabilir. Eğer yakınındaki biri kötü bir moddaysa, senin hislerin de hemen bu modu benimseyebilir. Biraz mesafeli ol. Başkalarının problemleriyle hemen içli dışlı olma. Kasvetli ve kaotik kişilerden kendini uzaklaştırınca mutlu olacaksın.Etrafınızdaki insanlar eğer siz biraz olsun kendinizi rahat hissedip yavaşlarsanız çok mutlu olacaklar. Sürekli orada burada koşuşturup duruyor gibi görünüyorsunuz, aslına bakarsanız size yakın olan insanları bu yüzden ihmal ediyorsunuz, özellikle de ailenizi. Ama size gerçekten ihtiyaçları olduğunda size güvenip güvenmeyecekleri konusunda sorun yaşıyorlar. Kollarınızda rahatlama ihtiyacı hissediyorlar. Kollarınızın öncelikli olarak onlara açık olması gerek…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İster doğrudan size yöneltilmiş olsun ister farklı şekilde, bugün eleştirilmeye karşı oldukça hassas bir günde olacaksınız. Bu durum arkadaşlarınız veya aile üyeleriniz ile sizin aranızda yanlış anlaşılmaya neden olabilir. Günün sonunda, insanların size söylediklerine kulak kabartmanızda fayda var. Onların söylediklerinde hakikat payı olamaz mı? Biraz yapıcı bir eleştiriden kimseye zarar gelmez; aksine sizi ileriye taşır!

9 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzeniniz değişebilir. Daha hassas veya değişken bir ruh haliyle güne başlayabilirsiniz. Stresten kaçınarak fiziksel hareketi arttırma zamanı. Yardımsever tarafınız öne çıkabilir.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merak duygusunu bugün daha fazla hissedeceksin. Sosyal medyada gördüğün paylaşımların detaylarını öğrenmek için arkadaşlarınla uzun görüşmeler gerçekleştireceksin. Yarın hava burcunda yılın ilk Güneş Tutulması meydana gelecek. İşlerinin artış göstermesi planlarını ertelemene sebep olabilir. Çocukları olan bir Aslan burcuysan, çocuklarının sağlığının üzerine titreyeceksin.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akrabalarınız ile aranızdaki bağ çok güçlü olabilir. Onlara yardımcı olabilmek adına birçok fedakarlık yapabilirsiniz. Akrabalarınızdan övgü dolu sözler duymanız sizlerin güven duygusunu tazeleyebilir.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirmek size iyi gelecektir. Gün içinde abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İşten gelen destekler var. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal karmaşa içinde bulabilirsiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde partnerinizde aradığınız ciddiyeti bulamayabilirsiniz. Ancak yine de sevildiğinizi bilmek içinizi rahatlatacaktır.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızla ilgili ipleri elinize almanın zamanı geldi. Partnerinizle yapmak istediğiniz konuşmaları ertelemeyin. Başarmak istediğiniz şeyler için cesaretinizi toplayıp bir adım atmak yeterli olacaktır. Yakınlarınıza yardımcı olmaya çalışırken kendi sağlığınızı ihmal etmeyin.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde inatçı kişiliğinizle göze çarpmanıza rağmen, aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız.  Yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, duygusal hayatınızlayaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir. 

9 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin yanında kendiniz olmaya çalışın ve rahatlayın. İş yerinizde her şey yolunda gidiyor ve kendinizi çok üretken hissediyorsunuz. Hayatınızı değiştirecek büyük kararlar almadan önce aile bireylerinize danışabilirsiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dengelerinizin bozulmasına tahammül edemiyorsunuz. Çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Atılımlar için doğru bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Taleplerinizin istediğiniz gibi gelişmesi için yeni formüllere ihtiyacınız var. Olayların doğru yönde ilerlemesine sevineceksiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 58" R
Ay
Balık
00° 46' 36"
Merkür
Koç
18° 05' 11"
Venüs
Boğa
04° 08' 24"
Mars
Koç
01° 41' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 10"
Satürn
Balık
16° 47' 48"
Uranüs
Boğa
22° 29' 35"
Neptün
Balık
28° 59' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Başak
23° 37' 14"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>