Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda özgürleşmek isteği içinde olacağınız ve bağlılıklardan rahatsız olabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ancak beklemediğiniz bazı gelişmeler olabilir. Sevdiğiniz kişiyle birlikte ilginç ortamlara girebilir ve farklı aktivitelerde bulunabilirsiniz. Geleceğe yönelik bazı beklentiler içine girebilirsiniz ve duygularınızı içtenlikle ifade edebileceksiniz. Duygusal konulşarda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

İş yaşamınızda ideallerinizin ön plana çıkabileceği bir gündesiniz. Yaşamınıza ilişkin bazı küçük değişiklikler yapma kararı alabilirsiniz. Yeni fikirler ve yeni gelişmeler sizin için sürpriz olmasın. Kendinizi sabırsız hissedeceksiniz ve bir an önce olumlu sonuçlara ulaşmak isteyeceksiniz. Karşınızdaki insanları istediğiniz gibi ikna etmeniz bugün sizin için zor olmayacaktır. Özellikleanlamında düşüncelerinizi karşınızdaki kişilere olumlu olarak aktarabileceksiniz.

Maddi konularda geleceğe yönelik beklentilerinizi yeniden değerlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinize yeni gelir kapıları açmak anlamında önemli çalışmalar yapmaya imkan bulacaksınız. Düşüncelerinizi belli bir noktaya toparlamakta zorlanmayacaksınız.

Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Yeni kararlar almak için uygun bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bitirdiğinizi söylediğiniz bir arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma, çevrenizde sevinç sebebi olacak. Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu günlerde çok anlamlı sürprizler bu yolculuk ve benzeri hoşluklarla gelebilir. Sosyal yaşamınız oldukça hareketli. Güven veren kişiliğinizle bugünlerde yeni dostluklara açıksınız.

1 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 03:53 Ay-Satürn kavuşumu disiplinli çalışma, planlandığı şekilde işleri bitirme, önemli bir görüşmede bulunmak için bu enerjiden yararlanabilir, başarılı olabilirsiniz. Saat 17:13 Merkür-Mars görünümü, öğrenmek, kendimizi geliştirmek, yenilikte bulunmak için teşvik edicidir. Kitap okuruz, kütüphanemizi düzenleriz. Tatil planlarımızı gözden geçiririz. Dinlenmek, toparlanmak amaçlı seyahate çıkabiliriz. Zor bir sağlık probleminden kurtulup yeniden hayata katılmak için bedenimize özen gösteririz. Kronik bir şikayetimiz varsa, doktora mutlaka görünelim. Bize iyi gelecek, aynı düşünce ve duyarlılıkta olan insanlarla konuşalım, yazışalım. Bu enerji, sizi kısıtlayan her şeyden kurtulmanız için destekleyicidir. Dostlarınız sizi merak eder, arar ve sorar. Onlarla konuşmak, dertleşmek sizi rahatlatır. Saat 17:29 Venüs-Jüpiter görünümü, olumlu duyguların akışını sağlar. Sevildiğinizi hissedersiniz. Aynı şekilde siz de, insanları şefkatle kucaklarsınız. Eski dostlarınızı, anılarınızı, değer verdiğiniz her şeyi korur ve kollarsınız. İyi niyetin karşılık bulduğu zamandır. Maddi-manevi açıdan sizi destekleyecek insanlarla karşılaşırsınız. Aşk hayatınız ve genel olarak yaşamınız keyifli hale gelir. Şansınız açılır. Saat 19:41 Ay-Jüpiter görünümü, insanlara ciddiyetle yaklaşmanın, gerektiğinde yardımcı olmanın işaretçisidir. Saat 19:57 Ay-Venüs karşıtlığı, aşkta hem ciddiyetle düşünmenin, sorumluluk duymanın hem de merhametle yaklaşmanın işaretçisidir. Saat 21:29 Ay-Neptün görünümü, hem inancınızı güçlendirici hem şifalandırıcıdır. Gönülden sevgilerimle,

1 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Balık burcuysan, işleri akışına bırakmak isteyebilirsin. Kendi işini yapıyorsan, ödemelerde aksaklık yaşayabilirsin.

1 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ailenizde uzun süreden beri süregelen bazı tartışmalar yerini daha fazla gergin ortamlara bırakabilir ve siz bu durumdan uzaklaşmak için elinizden gelenin daha da fazlasını yapmak isteyebilirsiniz. Yapınız gereği zaten tartışma ortamlarını sevmiyor oluşunuz çevrenizdeki kişiler tarafından da gayet iyi biliniyor. Ancak yine de bazı problemlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

1 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal gruplar içinde olabilirsiniz. Planlarınızı hayata geçirmek için uygun bir gündür. İlgilendiğiniz işlerle ilgili risk almamakta fayda vardır. Kardeşleriniz ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Kaynaklarınızı kardeşleriniz için kullanmanız olası. Akşam saatlerinde sevdiğinizle birlikte zevk aldığınız programlar yapabilirsiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok hareketli bir dönemdesiniz. Pek çok kişi ile aynı zamanda görüşmeniz gerekebilir. Bu arada duyacağınız bazı haberler kafanızı karıştırabilir fakat kararlarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Dedikodular ve söylentiler ile fazla ilgilenmeyin. Sözlerinize özen göstermelisiniz. Duyduklarınızın doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Çünkü yanlış anlamalar olabilir.

1 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yıllardır ağırlığını taşıdığınız bilinçaltınızda yer etmiş düşüncelerden uzaklaşmak için bir adım atmalısınız. Siz bunu istemediğiniz sürece size kimse yardım edemez. Kendinizi sevin ve değer verin. Endişelerinizden uzaklaşın sevdiğinizi gösterin ve ifade edin. Bugün kendinize varacağınız en önemli hediye bu olacaktır. Yaşamınızda değişim enerjisini hissedin ve ruhunuzu yeni sürecin getirilerine arındırarak hazırlayın. İş hayatınızda ise emeklerinizin takdir edileceği rakiplerinizin arasından sıyrılarak başarılı bir çıkış gerçekleştirebileceğiniz son derece pozitif etkilerin hakim olduğu bir gündesiniz..

1 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda ve ilişkilerinizde şans sizden yana olacak. Sevdiğiniz insanla beraber seyahat planları yapabilirsiniz. Ev ve aile hayatınız için kolaylıkla harekete geçeceksiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim aşk hayatınızda dingin bir döneme işaret ediyor. Ayrıca yurt dışı ilişkilerinizden fayda göreceğiniz bir dönemdesiniz. Medya planlama, web sitesi güncelleme, lansman faaliyetleri bu dönemde gündeme gelebilir. Akademik faaliyetlere başlamak, araştırmalar yapmak için uygun bir dönemdesiniz. aşk Balık

1 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

1 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>