Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Analiz Yapabilirsin, Ancak Anı Yaşamayı Unutmamakta Fayda Var Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, aşk hayatınızda harekete geçmek için güzel bir gün. Önemli bir karar verme sürecinde olabilirsiniz. Bu, sevgilinize karşı daha derin bir bağlılık göstermek, bir ev satın almak veya birlikte eve çıkmakla ilgili bir karar olabilir. Kişisel yaşamınızda sizin için harika fırsatlar var, bu yüzden şu anda büyük düşünmekten çekinmeyin.

Bugün işe ya da okula gittiğinizde, kendinizi savunmak için hazırlıklı olmanız ve suçlu olduğunuzu bildiğiniz kadar hızlı bir şekilde ayakta durmanız gerekir. İnsan anlayışına herhangi bir hata için bağışlama kaynağı olarak güvenmemelisiniz ve üstleriniz özellikle acımasız olacaktır. Kariyerinizde veya çalışmalarınızda düzenli gözetim altındaysanız, tüm kelimelerinizi ve eylemlerinizi en küçük ayrıntı için bile haklı çıkarmanız gerekebilir.

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Odan dışına çok da çıkmak istemeyeceğin bir gün. Böylece evle ilgili işler yapabilir ve evcil aktivitelerle uğraşabilirsin. Yeni resimler as, makaleler oku ve mizah dergiler oku; yaratıcı, mizah yönünü öne çıkar. Eylemlerin ve kelimelerinde yumuşak ol.Bugünü ağırdan al!Nadiren dile getirilse de, gerçek şu ki Balık şiddete başvurmaya yatkındır. Bir Balık komutanı şimdiye kadar birçok savaşa girdi, muhtemelen de bu yüzden kaos ve kriz yönetmeye diğer burçlardan çok daha alışkın. Bugün doğuştan içinizde olan o saldırganlığın bir kısmını dışarı çıkarabilirseniz çok rahatlayacaksınız. Bir savaş başlatmak zorunda değilsiniz; yalnızca tenis kortuna gidip tüm gücünüzle o topa vurun yeter!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir süredir evinizde birkaç misafir ağırlamayı dört gözle bekliyor olabilirsiniz, ancak bugün geldiklerinde, birdenbire başa çıkabileceğinizden daha fazlasını üstlendiğinizi düşünmeniz muhtemel! Misafirleriniz bir anda her yere gitmek istebilir, döndükten hemen sonra nefes almadan akşamı planlamaya başlayabilirler! Ayrıca hesaba katmadığınız birkaç fazladan misafir de kapınızı çalıp sizi şaşırtabilir! Derin bir nefes alın ve keyfinize bakın. Nasılsa uzun bir süre burada kalmayacaklar.

1 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 05:38'de boşluktaki Ay, Oğlak burcuna geçiyor. Güne şanslı bir başlangıç yapıyorsunuz. Çevrenizde başarılarınız konuşuluyor olabilir. Dostlarınızla beraber keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Venüs gün içinde Yay burcuna geçiyor. 26 Kasım'a kadarhayatınızda parlayacağınız dönemde olacaksınız. Gerek başarılarınızla gerek tecrübelerinizle kendinizden söz ettireceksiniz. Çalışmayanlar için de aynı durum geçerli. Hep erteledikleri hayallerini, hedeflerini eyleme dökecek maddi ve manevi güce sahip olacaklar.

1 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde yaratıcılığın ve pratikliğin sayesinde işinde uzun zamandır beklediğin fırsatı yakalayabilirsin. Bu fırsatı değerlendirirken heyecanlanıp telaşına yenik düşmemeye özen göstermelisin. Duyguların her ne kadar öne çıksa da bazı durumlarda kendini tutmalı, frene basmalısın. Var olan harcamalarını gözünde daha fazla büyütmeyecek hatta çözümler bile üreteceksin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, geçmişte hoşlandığın kişiyi düşünebilir, onunla iletişime geçme konusunda tereddütte kalabilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcu isen sevgilininyoğunluğu seni de bazı zamanlarda yorabilir.

1 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişinizden gelen yakın çevreniz ve dostluklarınız hayatınızı yeniden şifalandırabilir. Arka planda olmak bugün doğru bir karar olabilir. Beklentilerinizi büyük tutmayın ve yaşanan hayal kırıklıkları karşısında hemen ön yargılarda bulunmayın. Şu an için hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir.

1 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi daha rahat ifade ettiğinizi hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda duygusal gerginlikler yaşayabilirsiniz.

1 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Araç almak niyetinde iseniz ilerleyen günlere bırakabilirsiniz. Günün angarya işleri tamamlayarak geçirseniz de akşam saatlerinde biten işlerinizi gördüğünüzde rahatlayabilirsiniz.

1 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken yakın çevrenizle keyifli görüşmeler yapabilir, etkinliklere katılabilir, düşüncelerinizi ve niyetlerinizi yazılı olarak hazırlayabilir ve hayallerinize daha fazla yer verebilirsiniz. Mutlu yıllar.

1 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Detaylarda kaybolmaya başlayıp işlerinizi zamanında bitiremiyor olabilirsiniz. Bunun yerine büyük resme odaklanın ve hedefinize kolayca ulaşın.

1 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs, Yay burcuna geçerek sizi 26 Kasım'a kadar adeta gökyüzüne yükseltiyor. Kendinizi oldukça özgür hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Kanatlarınızla uzaklara kadar uçmayı hayal ederseniz gerçekleşmesi mümkündür. Hayatın sıkıcı dinamiklerinden uzaklaşmak için bu fırsatı değerlendirin.

1 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

1 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sabah saatlerinde sosyal çevrenize karşı kendi değerinizi ortaya koyma arasında kalabilirsiniz. Öğleden sonra iletişim trafiğiniz artıyor, akşam ve/ya hafta sonu için planlar yapmak size de iyi gelecek.

1 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün başlayan ve 3 hafta sürecek olan Merkür retrosunda uzaklar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular zihninizi daha çok meşgul edebilir. Seyahat planları yapmak için uygun bir dönem olabilir ancak tüm detayları iyice gözden geçirdiğinize emin olmalısınız.

1 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>