Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Görüşmeler ve Haberler Günü Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 70%

Açık fikirli olmaya çalışın. Bugün size bazı ilginç sürprizler sunabilir. Ailenizden biri ani bir açıklama yapacak olabilir. Mesela, bir kardeşiniz evleniyor ya da geniş ailenizden biri yeni bir bebek bekliyor olabilir. Veya bir yakınınızın uzak bir yere taşınmayı planladığını bile öğrenebilirsiniz. Hayatı değişecek olan bu kişiye destek vermek ve arkadaşlığınız göstermek isteyeceksiniz.

Gerçekten işinizde ilerlemenizi sağlayacak kadar kuvvetli hisleriniz var, ancak ilerlemenizin karşısında henüz bir şeyler duruyor gibi gözüküyor. Belki de kendinizi üç arabayla birlikte bir dört yol ağzında ve hanginiz daha önce gidecek endişesi yaşıyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Hepiniz bir kerede gidemezsiniz, ama henüz kimse sıranın kimse olduğunu bilmiyor. Gaza basmak yerine, kesişme noktasına yavaşça ilerleyin ve sinyal vererek niyetinize diğerlerine de belli edin.

Gizli bir tarafınız var gibi görünüyor. Gün boyunca,bitirici çalışan olacaksınız. Fakat havanın kararmasıyla bir palyaçoya dönüşebilirsiniz. Kesinlikle hem yazılı hem de sözlü becerileriniz çok iyi. Seyirci kitlenizi genişletmenin tam zamanı. Arkadaşlarınız yıllardır sizinleyken çok eğleniyor: Hünerlerinizi gerçek canlı bir seyirciye sunmanız için uygun zaman budur. Evet, çok korkutucu ama aynı zamanda çok heyecan verici. Bir deneyin. Ya şimdi ya hiç.

Bugün vakit kaybetmemelisin. En ilkel doğana bürün ve önlemleri rüzgara savur gitsin! Zekan ve zihinsel farkındalığın, balıklama atlayabileceğin fırsatlar doğuruyor. İnsanlarla ortak işlere giriş; enerjini kolektif projelere yatır. Hiçbir şey gözünden kaçamaz. Ayrıca yapboz gibi zeka oyunlarıyla beyin jimnastiği yapmak iyi gelebilir.Bugün, kişisel haysiyetin, sizin için son derece önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Bu durum, işler ters gittiğinde veya yapmadığınız bir şeyle suçlandığınızda ortaya çıkabilir. Saygınlığınızı korumak, her zaman üzerinde kontrol sahibi olduğunuz bir şey. Günlük eylemleriniz bunu doğruluyor ve kim olduğunuza sıkı sıkıya bağlı olduğunuzu ve anahtarın ne olduğuna inandığınızı gösteriyor. Size meydan okunması durumunda haysiyetinizi savunun. Bu, ne olursa olsun kimsenin alabileceği bir şey değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yolunda duran güçlü ve inatçı sütunlar var. Çevrenizdeki yollarda gezinmek zor olabilir, ama eğer bunu yapabilecek biri varsa, o da sizsiniz. Başkalarının geçmesi için çok zor olan bölgelere girip çıkabilen bir yılan gibi hissedebilirsiniz. Başınızı delikten içeri sokun ve yeraltında neler olduğunu öğrenin. Yüzeyde görülebilenlerden farklı bir hikaye olabilir.

10 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki gün olabildiğince meşgul olacaksınız. Kenarda kalmış konular artık acil hale geliyor. Ancak sağlığınıza dikkat ederek ilerleyin. Herhangi bir sağlık krizi için en uygun zaman değil. Dinlenmek için biraz zaman ayırın.

10 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne beklenmedik bir telefon görüşmesiyle başlayabilirsin. Daha önce duymadığın ve öğrenmen gereken gelişmelerden geç haberdar olmak seni gerebilir. Daha sakin olmanda fayda var. Uzun zamandır sonuçlanmasını beklediğin bir haberin olumsuz sonuçlanması haya kırıklığına uğramana neden olabilir. Fakat bu durumu güzel bir ilişkiye sahip olman unutturuyor.

10 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda fikirlerinizi ısrarcı bir şekilde dile getiriyor olabilirsiniz. İnsanlara yardım etmek isterken biraz baskı yapıyor gibi anlaşılabilirsiniz. Bunu iyi ifade etmelisiniz. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

10 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarla bir arada olmak ya da yeni beklentiler içine girmek açısından daha pozitif bir gündesiniz. Sosyal alanda daha canlı olabilirsiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün angarya işleri tamamlayarak geçirseniz de akşam biten işlerinizi gördüğünüzde rahatlayabilirsiniz. İş konularda etrafınızdaki atışmaların ortasında kalmamaya çalışın.

10 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün elinizdekileri sevdiklerinizle paylaşmak daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Yiyecekleriniz, kitaplarınız, kıyafetleriniz ya da herhangi başka bir şey… Sadece paylaşın!

10 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 12:38'e kadar Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde kariyerinizle ilgili konular ön planda olacaktır.Ay'ın Oğlak burcuna girişi ile sosyalleşme ihtiyacınız artacaktır. Arkadaşlarınızla online görüşmeler yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

10 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Memnuniyet duygusu, mali durumunuz açısından bu günü iyi bir güne dönüştürecektir. Bazen elinizdekilerle mutlu olmayı bilmelisiniz.  Bugün küçük şeylere daha fazla önem vermeniz gereken bir gün. Bağışıklığınıza dikkat edin ve elinizden geldiğince vitamin alın.

10 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi sınamaktan yorulmuyor ve sürekli bir yenilik peşinde koşuyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ispat etmek için farklı göstergelere ihtiyacınız var. Aracı olarak kullanacağınız kişilerin size faydadan çok, zararı dokunabilir. Görüştüğünüz insanların size sağlayacağı avantajları önemsemelisiniz.

10 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>