Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Farklı Lezzetleri Deneyimliyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2022, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk konusundaki sana farklı geldiğine inandığın veya toplum tarafından yapılan beklentileri gözden geçirmen gerekebilir. Aşk konularında daha iyi yol alabilmek için kendi istediklerini bilip onlarla yüzleşmen, daha sonra başkasının ne dediğine bakman gerekecek.

İş yerinizde bu sıralar çok sıkıntılı günler geçiriyorsunuz vearkadaşlarınızla bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Yakında amirinizden zam haberi alacaksınız ve bu kötü günleri geride bırakacaksınız.

Bugün birikim önceliğin olabilir. Sahip olduğun parayı bir düzene koymak için yatırım kollarına odaklanabilirsin. Sağlıklı kararlar alarak ileriye dönük tasarruf planları kurmak da sana iyi gelebilir.

Duygusal gerginlikleri üstünden atmak ve daha sakin olmak için bugünü iyi değerlendirmen gerekebilir. Stresi ve endişeleri üstünden atmak için meditasyon gibi, yoga gibi konulara daha fazla odaklanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaybettiğin eşyaları bulabilirsin bugün. Eğer bir süredir bir eşyanın geri geleceğinden vazgeçtiysen bu düşünceni değiştirecek sürprizlerle karşılaşabilirsin. Kayıp eşyaları bulma şansın artabilir bugün.

10 Mayıs 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Jüpiter bugün burcunuzdan ayrılsa da sizler için yarattığı şans faktörü yeni fırsatlar getirmeye devam edecek. Ancak henüz tam olarak kullanmadığınız birçok geçmiş fırsat var. Bugün en az birinin sizin için çalışmasını sağlayın.

10 Mayıs 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güvendiğin dostlarının arkandan konuştuğuna dair dedikodular kulağına geliyor. Ama sen asılsız bir ithamla hareket etmeyeceksin. Eğer çalışan bir Balık burcuysan,arkadaşlarının dağınık tavırları hakkında çeşitli uyarılarda bulunacaksın. Kreatif yönün ile birlikte, mutfakta farklı tatlar denemek isteyeceksin.

10 Mayıs 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kız kardeşlerinize finansal olarak destek olabilirsiniz. Yardım etme düşüncesi sizi psikolojik olarak rahatlatırken kardeşlik bağlarınızında güçlenmesine ve değerlerinizin aslında ne kadar önemli şeyler olduğunu hissetmenize neden olabilir. Sevdiklerinize karşı yardım etme duygusu bugün sizi mutlu kılabilir.   

10 Mayıs 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Karşınızdaki kişilerle olan ilişkilerinizde engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizin aksadığını hissedeceğini zamanlar var. Çalışma hayatınızda sizi yoran durumlar söz konusu olabilir. İlerleyen saatlerde etkiye daha çok açık olabilirsiniz. İlişkilerinizde aşırı verici davranabilirsiniz.

10 Mayıs 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğer sağlıklı beslenmek, egzersizi arttırmak ya da işinizde yeni hedefler koymak istiyorsanız harekete geçmek için güzel bir gün. Başarılı olmak için istikrar şart

10 Mayıs 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yolunda duran güçlü ve inatçı sütunlar var. Çevrenizdeki yollarda gezinmek zor olabilir, ama eğer bunu yapabilecek biri varsa, o da sizsiniz. Başkalarının geçmesi için çok zor olan bölgelere girip çıkabilen bir yılan gibi hissedebilirsiniz. Başınızı delikten içeri sokun ve yeraltında neler olduğunu öğrenin. Yüzeyde görülebilenlerden farklı bir hikaye olabilir.

10 Mayıs 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinde şok edici bir şey duymak rahatsız edici olabilir, ama aynı zamanda bu sizin için bir fırsat anlamına gelebilir. Üretkenliği artırmanın iyi bir yolunu fark ettiyseniz, başka biri kendi sahasına bastığınızı düşünse bile, bundan faydalanmanız gerekebilir. Eskide kaldığını düşündüğünüz bazı tartışmalar, tekrar gündeme gelebilir.

10 Mayıs 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzak çevrelerin aranılan kişisi haline geleceksiniz. Finans evinizin size vereceği kozmik destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

10 Mayıs 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

10 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün enerjileri ilişkinizde biraz gerginlik yaratabilir. Partnerinizle kurduğunuz iletişimde sorunlar yaşanabilir, yanlış anlamalar ya da ifade hataları söz konusu olabilir. Karşılıklı anlayış önem taşıyor.

10 Mayıs 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki kişilerin düşüncelerini pratik bir şekilde algılayabiliyorsunuz. Araştırmacı yapınızla, yaşamı sorgulayarak ilerliyor ve duygu yoğunluğu yaşadığınız konularda, daha da başarılı oluyorsunuz. Bugün Ay size farklı duygular sunuyor. Geçmişinizdeki olayları geride bırakmanın tadını duymak istiyor, teslimiyetçiliği tercih ediyorsunuz.

10 Mayıs 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 46' 29" R
Ay
Başak
27° 36' 05"
Merkür
Boğa
03° 15' 36"
Venüs
Boğa
23° 05' 01"
Mars
Koç
13° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 35"
Satürn
Balık
17° 58' 03"
Uranüs
Boğa
23° 23' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 10"
Lilith
Başak
25° 19' 37"
True Node
Koç
14° 55' 33"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>