Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Mantığını Ön Plana Koyabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün birinin size ihanet ettiğini hissedebilir, başkaları için yaptığınız her şeyin onlar için bir şey ifade etmediğini düşünebilirsiniz. Yaptığınız şeylerin karşılığında hiçbir şey görmediğinizin farkındasınız. Bir şeylerin vermenin aslında bir tür alma şekli olduğunu unutmayın. Başkaları için bir şey yaptığınızda, karşılığında bir şey almayı beklemeyin. Bunu sadece o kişiye karşı sevginizi ifade etmek için yapın.

Bugün gerçek bir ilerleme kaydetme havasında olabilirsiniz. Belki kariyerinizde kendiniz için yeni bir hedef belirleyebilirsiniz. Yakın gelecekte gelirinizi artırmak için bir taahhütte bulunabilirsiniz. İlk başta, işte daha belirgin bir pozisyon için mücadele etmeye karar verebilirsiniz, ancak şirketiniz sizi terfi ettirmiyorsa, yeni biraramaya koyulabilirsiniz. Bugün hayalleriniz adına kendinize söz verirseniz iyi hissedeceksiniz.

Bugün, birilerinin arkadaşlığını isteyebilirsiniz ve bir grup aktivitesi bunun için iyi bir seçenek olabilir. Bu aktivitede eski arkadaşlarınızla karşılaşacak, yeni arkadaşlıklar edineceksiniz ve bazı ilginç finansal sohbetlere dahil olacaksınız. Ancak, eğer birkaç kişi arasında gerginlik yükselirse şaşırmayın. Sezgisel bir kişiliksinz ve bunlar sinirli insanlar. Buna maruz kalmamaya çalışın.

Biraz sabırlı olman gerekebilir. Aceleci bir gününde olabilirsin. Yapılması gereken bir düzineolabilir. Ev işleriyle de meşgul olma ihtimalin söz konusu. Adeta bütün bu işleri bitirmen için bir klonuna ihtiyacın varmış gibi hissedeceksin! Fakat çok dağılmamaya çalış; tek bir işe odaklan. Acele etme ve panikleme. Sakin kalmayı başarırsan her şey için vakit yaratabilirsin.Partiler her zaman hoşunuza gitmiştir, ancak ziyana yol açmadan, aklı başında eğlenmeyi seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızın işin ayarını kaçırıp dağıtması halinde dizginleri (ya da arabanın anahtarlarını) elinize almanız gerekebilir. İçkiyi fazla kaçırabilir, sersemce davranışlarda bulunabilirler. Bir terslik çıkmasın diye koruyucu rolüne soyunmak isteyeceksiniz. Ne de olsa sonradan üzülmektense temkinli olmak daha iyidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisinden biraz tavsiye almanız gerekebilir. Fevri bir tabiatınız olduğu için bazen etraflıca araştırma yapmadan aceleyle bir şeylere girişebiliyorsunuz. Bugün işleri çok zorlamayın. Bir prosedür ya da bilgisayar uygulamasıyla ilgili kafanızda sorular varsa, size yardımcı olacak birilerini bulabilirsiniz. Akıl danışma hakkınızı da kullanabilirsiniz. Ya da yalnızca birkaç ipucu edinmek için bir arkadaştan öneri isteyebilirsiniz. Başka insanların rehberliğine açık olmayı başardığınız sürece gayet iyi olacaksınız.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bilinçaltı rüyalarıyla güne başlayabilirsiniz. Gün içinde dinlenmeye ve rahatlamaya odaklanabilir, kendi alanınızda kalmak isteyebilirsiniz. İş ve eğitim hayatında yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karasızlıkların üzerine bir çizgi çekmek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan karşı tarafın duygusal gel git hali seni rahatsız edebilir. Çevrendeki inşaların ne istediğini bilen insanlar olmasını istiyorsun. Duygularından çok alışılmadık şekilde mantığını ön plana yerleştirebilirsin.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Paylaştığınız kaynaklarınızı kullanmak isteyenler arasında iyi niyetli olmayan kişiler de bulunabilir. Siz “hayır” diyemedikçe bunu sürdürüyor olmaları size kendinizi kötü hissettiriyorsa “dur” demeniz gereken yeri bulmalısınız. Kurban psikolojisine düşmemelisiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilmediğiniz, gizli kalan konular gündeminizi oluşturabilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili haberler alabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle işlerinizde duraksamalar yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Toplu konulara karşı ilginiz artabilir. İç sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermelisiniz. Bazı konularda kabullenme içinde olabilirsiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evrensel, mistik, spiritüel konulara olan ilginizin yüksek olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Bu konularla ilgili farklı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Güçlü sezgileriniz size yol gösterebilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

10 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar sizi daha çok fark etmeye başlıyor.Başarı sırrınızın ne olduğunu bilmek isteyebilirler. İsterseniz paylaşın, ancak küçük bir gizemin çok daha fazla dikkat yaratabileceğini unutmayın.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dış dünyadan koparak kendinizi toparlayacaksınız. İlişkilerinizde duygusallıktan çok, mantığınızı ön plana çıkarmanız nedeniyle aranızda saygın bir mesafe olacak. Bu, sizin kendiniz daha ciddi kontrol etmenizi sağlayacak. 

10 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkiler konusunun ön planda olacağı bir gün... Mevcut olan tüm ilişkilerinizi ve bağlantılarınızı güçlendirebileceğiniz gibi, yenilerini kurmak için de çeşitli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yine de yeni tanıştığınız kişilere dikkat etmelisiniz; bazı insanlar bugün pek de göründükleri gibi olmayabilir.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki bazı sorunları düşünmek için partneriniz ile birbirinize zaman vermelisiniz. Bugün birarkadaşınıza çok önemli ipuçları vereceksiniz. Hayatınızdaki stresi en düşük seviyeye indirmeye özen gösterin.

10 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Platonik bir aşk yaşıyorsunuz. Çok hoş şeyler yaşayacağınızı bilmenize rağmen, ilk adımı atacak cesareti bir türlü bulamıyorsunuz. Oysa cesaretinizi güçlendirecek gelişmeler oldukça yeterli. İş yerinde size verilen fırsatların yerine getirilmesini bekliyorsunuz. Her fırsatta, her imkan düştükçe, size verilmiş olan sözün yerine getirilmesi için teşebbüste bulunun, zaman aleyhinize işliyor. Para işlerinde bugün hassas olun. Eski kilonuza ulaşmak için artık bir şeyler yapmanız şart gibi görünüyor

10 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 00' 21" R
Ay
Balık
17° 10' 50"
Merkür
Koç
18° 45' 53"
Venüs
Boğa
05° 32' 44"
Mars
Koç
02° 34' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 12"
Satürn
Balık
16° 53' 36"
Uranüs
Boğa
22° 33' 32"
Neptün
Balık
29° 01' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 55"
Lilith
Başak
23° 44' 49"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:33

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>