Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tartışmalardan Kaçınıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün kendinizi flörtöz ve eğlenceli bir ruh halinde bulabilirsiniz. Tanıştığınız her çekici insanla sohbet edebilirsiniz. Bu önemli cazibenizi kullanmak ve başkalarını kendi isteğinize göre şekillendirme isteğinde olacaksınız. Muhtemelen biraz pohpohlanmaya ve ilgiye ihtiyacınız var. Bugün tüm ışıkları üzerine toplayan bir sahne sanatçısı gibi hissediyorsunuz. İlgi odağı olmaktan zevk alacaksınız!

Bugün çözmek istediğiniz denklemde diğer insanların eksik değişkenler olduğunu fark edebilirsiniz. Tüm detaylarla ve kararlarla kendiniz baş etmek zorundaymış gibi hissetmeyin. Eldeki duruma katkıda bulunacak bir şeyleri olan kişilerle çalışın. Sessiz ve disiplinli bir yaklaşımın bir dokunuş gerektiren herhangi bir problemi çözebilmek için tam da gerekli olan şeyler olduğunu göreceksiniz.

İçinizdeki coşku yeni bir özgüven duygusuyla artıyor. Grup aktiviteleri ve diğer sosyal etkinlikler size değerlikontakları getirecek insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Hedeflediğiniz amaçların sonunda somutlaştığını görebilirsiniz ve bu da size inananların çabasıyla olacak. Şanslı bir gününüzdesiniz, aynı zamanda da eğlenceli. Tadını çıkarın!

Duygusal açıdan bunaltıcı enerjilerin planlarını mahvetmesine izin verme. Fakat bu etkinin dönüştürücü bir yanı da olacağını bilmelisin. Hayal kurmak için güzel bir zaman, ve büyük hayaller kur. Mutluluğu ve özgürlüğü yakalamak için dünyanın ücra köşelerine gitmene gerek yok. İhtiyacın olan her şey içinde mevcut.Başkalarıyla iletişim kurmak geçmişte sizin için zor olduysa bugün işlerin biraz değiştiğini hissedebilirsiniz. İnsanların motivasyonlarını daha iyi kavramaya başlayabilirsiniz ve bu da onlarla başa çıkmanızı kolaylaştırabilir. Sezgisel yetilerinizin iyi işlemesi sayesinde başkalarına dair hisleriniz yeni bağlar kurmanızı sağlayabilir. Bu akşam ise: Kutlamaya yapın! Biraz eğlenmek size iyi gelecektir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi, kabuğundan başını uzatan bir salyangoz gibi hissedebilirsiniz. Kimse bakmıyorken, yavaşça ve dikkatlice başınızı uzatın ve dış dünyayı kolaçan etmek için anteninizi uzatın. Size benzeyen bir canlı görürseniz biraz daha rahatlayı kabuğunuzdan çıkabilirsiniz. Gardınızı haddiden fazla indirmemeye özen gösterin. Çünkü karnı acıkmış büyük bir tavuk merakla akşam yemeğinini arıyor.

11 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilahi şanslar, kadersel fırsatlar karşınıza gelebilir. İnanç ve umut bugün anahtarınız olacaktır. Mutlu olacağınız durumlarla karşılaşabilir, çocuklarınızla ilgili stresli bir konuda ise rahatlama yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyleri yapmak için kendinize vakit ayırın ve alan tanıyın.

11 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin senden beklentileri olduğunu fark edebilir ve bu konu hakkında uzun süren konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Mümkün olduğunca tartışmalardan uzak kalmak isteyeceksin. Günlük alışkanlıklarını bir program haline getirmen işini kolaylaştırıyor. Evli bir Balık burcuysan, eşinle gündelik konulardaki zıtlaşmalarınızın, günün sonunda tatlıya bağlanacak olması, hoşuna gidecek.

11 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle aranıza mesafe koymak isteyebilir ve yaşanan olaylara karşı tepkilerinizi sert verebilirsiniz. Yaşam mücadelenizi en iyi siz bilirsiniz. Bu konuda sınırlarınızı karşı tarafa net bir şekilde belli etmeli ve o sınırların aşılmaması için mücadele vermelisiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerlerken, bazı zaman alan uğraşlar ve stresler söz konusu olabilir. Daha fazla hizmet ve fedakarlık söz konusu. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışabilirsiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beğenildiğinizi hissedeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Etrafınızdaki özellikle karşı cinsin size gösterdiği ilgi neticesinde kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

11 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizden biri veya partneriniz uzun süredir negatif duygular içerisinde bunalmış ve artık bunu size yansıtmaya başlamış olabilir. Sizinle alakalı olmasa da onlara destek olmak adına konuşmayı teklif edebilirsiniz. Anlayışla yaklaştığınız her olay tatlıya bağlanacaktır.

11 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklediğiniz konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe, her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz. Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Dostlarınızı aramak için fırsatları değerlendirin.

11 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

11 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında aşk hayatınızda önemli bir değişiklik olacak. Bugünyerinizde kendinizi biraz bunalmış ve stresli hissedebilirsiniz. Önemli bir karar almadan önce içgüdülerinizden yararlanın ve kalbinizin sesini dinleyin.

11 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Partnerinizin düşünceleri sizden çok farklı olacaktır. Onunla tartışmaktan vazgeçmelisiniz. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte eğlenceli ortamlara katılabilir ve onlarla hoş vakit geçirebilirsiniz. Yaşamınızı yapıcı kılacak işlerle uğraşmalısınız.

11 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 45' 30" R
Ay
Aslan
07° 44' 19" R
Merkür
Koç
28° 00' 40"
Venüs
Boğa
17° 57' 28"
Mars
Koç
10° 17' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 35"
Satürn
Balık
17° 40' 48"
Uranüs
Boğa
23° 08' 34"
Neptün
Balık
29° 17' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 27"
Chiron
Koç
21° 24' 25"
Lilith
Başak
24° 51' 54"
True Node
Koç
14° 53' 55"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>