Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ani duygu değişimlerinden kaçınmalısın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Bir süredir uzakta olan veya görüşmediğiniz bir aile ferdiyle buluşmanız oldukça güçlü duygular doğurabilir. Geçmişten gelen hatıralar aklınıza gelebilir ve sizi hem nostaljik hem de biraz sinirli yapabilir. İkincisini frenlemeye özen gösterin, bu buluşmayı mahvetmek istemezsiniz. Bunun yerine, bu eski anılara iyi bir taraftan bakın ve şimdi sizin için ne anlama geldiklerini çözmeye çalışın. O halde akışına bırakın.

Bugün meydana gelecek olaylar talihsiz şeyler olmasa bile mevcut durum "kriz dönemi" olarak nitelendirilebilir. İletişim kurmakta, özellikle deortamında, zorlanabilirsiniz. Uzun zamandır yeteneğinizin fark edilip takdir edilmesi için yatırım yapıyorsunuz fakat artık dikkat çekmek için haddinden fazla sabreden bir zavallı gibi hissetmeye başlıyorsunuz. Bugün yolunuza çıkan ve size engel olan güçlerle yüzleşmek için ideal bir gün.

Bugün finansal konularda bazı şanslı haberler alabilirsiniz. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Göksel enerjiler, sana daha sakin günler armağan ediyor. Ekibin için elinden geleni yaptığın halde yenilgiye uğramak seni üzebilir. Çevrende mutsuz insanlar görsen de; akıl ve soğukkanlılığını korumanın önemli olacağı bir gün. Duygularını kontrol edebilme yeteneğinin bugün sana çok yardımı dokunacaktır.Bugün canınızı sıkan bir şey olması durumunda, annenizle veya yanında kendinizi rahat hissettiğiniz yaşlı bir kişiyle konuşmanız size iyi gelecektir. Yaşamın neresinde olursak olalım, daha fazla deneyime sahip birinden destek ve ilgi görmeye muhtaç olan bir parçamız hep olacak. Ziyaret ederek ya da telefonla görüşerek bu değerli kaynaktan biraz güç alın ve bu destek için minnetinizi gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar konuşmayı çok istediğiniz insanlar varsa, en iyisi onları bir kenarı çekip her biriyle ayrı ayrı konuşmanız. Zira kalabalık gruplarla kurulan iletişim bugün karışık bir hal alacak gibi görünüyor; herkes hariçten gazel okuyabilir ve siz düşüncelerine gerçekten önem verdiğiniz kişiyi dinleme noktasına gelemeyebilirsiniz. Yakın arkadaşlarla baş başa vakit geçirmek paha biçilemezdir, bu yüzden bu ilişkilerinize gereken özeni gösterin.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Erken saatte boşlukta olan Ay, 07:45'te Koç burcuna geçiş yapıyor. Ekonomik koşullarınızın öne çıkacağı bir gündesiniz. Yalnız, Ay sert kontaklar içerisinde olduğundan riskli yatırımlar yaparken iki kere düşünmelisiniz. Ay'ın Mars ile karşıtlık yapması elinizden ani bir para çıkışına neden olabilir. Fiziksel olarak da riskli hareketlerden kaçınmalısınız.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani duygu değişimlerinden kaçınmalısın! Pişman olmayacağın, güçlü kararlar alabilirsin. Zaman geçtiğinde, ‘'iyi ki o zaman'' karar vermişim diyebilirsin. Sadece dikkat etmen gereken şey, ani duygu ve fikir değişimlerinden kaçınmak. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Balık burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilir hatta sevgiline evlenme teklifi yapmak için arayışlara girebilirsin.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ilgili istikrar yakalamak istiyorsunuz ama bununla ilgili zemin hala sağlam değil. Kararlarınızı verirken sis perdesinin dağılmasını beklemek daha doğru olacaktır.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular ve alışveriş için oldukça hareketli bir gün sayılır. Elinizdekilerini daha iyi değerlendirmeye bakmalısınız.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan partnerinizle yoğun ve tutkulu bir ilişki kurmak için öncelikle bolca konuşmalı ve bazı çizgilerinizi karşılıklı olarak net bir şekilde dile getirmelisiniz.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken her zamankinden daha cesur bir tutum içinde kendinizi ortaya koyabilir, lider özelliklerinizi öne çıkarabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Cömert yönlerinizle dikkat çekicisiniz.

12 Ekim 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gördüğünüz rüyalar, sabah uyandığınızda sizi çok etkileyecek. Hayatınızı yönlendirmenize yardımcı olacak değerli ipuçları sunmak yerine, bu rüyalar sadece bilinçaltınızın oyundaki yansımalarıdır.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün mücadeleci Koç burcunda seyahat edecek. Yani para konularında oldukça agresif kararlar alacaksınız.Uzun zamandan beri çözümlemeyi beklediğiniz tahsilat sorunlarını hızlıca gidermek sizi mutlu eder. Ne kadar cesaretli olduğunuza kendiniz bile şaşırırsınız. Duygusal konulara zaman kalmaz. Spora, diyete başlamak, kötü alışkanlıklardan vazgeçmek için harika bir gün.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burcu romantik anlamda hislerinizin arttığını fark edeceksiniz. Âşık olmuş olabilir misiniz? Uzun süreli ilişkileri olan Balık burçları ilişkilerini daha ciddi bir aşamaya taşımak konusunda heveslenebilirler. Kariyer hayatınız konusunda güç kazanmış olmanıza rağmen bazı sıkıntılar söz konusu olabilir.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygularınız yükselecek. Büyük istekler içine girebilir, yapabileceklerinizin üzerinde sorumluluk alabilirsiniz. Tabii bunun sonucunda fazla yorulup hastalanmanız mümkün. Kendinize vakit ayırmalısınız.

12 Ekim 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 13"
Ay
Kova
18° 12' 14"
Merkür
Koç
17° 37' 07"
Venüs
Boğa
03° 02' 42"
Mars
Koç
01° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 42"
Satürn
Balık
16° 43' 13"
Uranüs
Boğa
22° 26' 32"
Neptün
Balık
28° 57' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 08"
Lilith
Başak
23° 31' 19"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>