Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Rahatsız olduğun şeyleri açıkça konuşmalısın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugünün gezegen haritası, insanların mevcut durumu sıkıntıya sokan herhangi bir şeye başlamaktan çekindiklerini söylüyor. Bu durum, şu anda profesyonel hayatınızda geçerli. Ancak, daha fazla sorumluluk almaya cesaret etmelisiniz. Durumlar yalnızca korkudan bahsediyor fakat başarıya ulaşmada yetersiz kalıyor. 'Korkulacak tek şey korkunun ta kendisidir". Bu sözü hayatınızda benimsemelisiniz.

Hassas doğanız bugün vurgulanacak ve sezgilerinizin çok güçlü olduğunu göreceksiniz. Tek sorun, kendinize karşı gelen güçlü enerjilere karşı kendinizi açık ve savunmasız bırakabilirsiniz. Çevrenizde neler olup bittiğini fark edin çünkü sürecinizi manipüle etmeye çalışan birisi (veya bir şey) olabilir. Duygularınız çok önemlidir ve iyi bir saygıyı hak ediyorlar!

Bugü aynada gördüğünüz kişi de kim? İnsanlar, son zamanlarda değiştiğinizi söylüyor. Özellikle, bazı insanlar fikirlerinizi biraz fazla radikal ve hatta sert buluyorlar. Tanıştığınız biri sayesinde, kendi kendinize insanların haklı olup olmadığını sorgulayacaksınız. Gerçekten haklılar mı? Yoksa yanlış mı düşünüyorlar? Bu sorular değerlendirmeniz önemli.

Bugün partilemeye hazırsın! Gündelik bir arkadaş toplantısı söz konusu olabilir. Biralarınızı alın ve hep beraber şakalaşın, gülün, rahatlayın. Bazen gerçekten çok ciddi olabiliyorsun! İşte şimdi bütün o stresli düşünceleri kafandan atma zamanı. Arkadaşlarına başından geçenleri anlat. Aklından geçenleri bütünüyle dışa yansıt ki negatif enerjiden kurtul!Geçmişte fiziksel becerileriniz olduğunuz inanmayı reddetmiş olabilirsiniz, ama bugün onları reddetmek imkansız. Başkalarından hakkınızda gelen görüler, öngörüler ve bir takım telepatik mesajlar gün boyu aklınıza düşüp durabilir. Bunu garip bir şey olarak addetmemelisiniz, aksine bunu ruhsal gücünüzün bir kaynağı olarak düşünmelisiniz. Bu tarz yetenekler kendinizi düşünerek arttığı gibi başkalarını düşünerek de gelişir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün gezegen hizalanmaları değerlerinizi güçlendirecek. Birisi inançlarınızı karşıt inançlarla karşılaştırarak size meydan okuyabilir. Onun fikirlerini dinlemek için zaman ayırın ve sizinkilerle kesiştiği noktaları bulmaya çalışın. İkiniz de birbirinizi bu şekilde daha iyi anlayabilecek ve muhtemelen karşıt fikirlere daha fazla saygı duyacaksınız. Siz diğerlerinden bir şeyler öğrenmeye açık olduğunuz müddetçe, onlar da sizden bir şeyler öğrenmeye açık olacak.

6 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda hareketine devam ettiği bir gündesiniz. Bugün içerisinde yine şansınız arkanızda olacaktır. Ay-Neptün uyumlu görünümüyle hayalleriniz gerçek olabileceği bir zaman dilimindesiniz. Dostlarınızla da vakit geçirmek ruhunuza iyi gelecektir. Ay ve Plüton kavuşumu sayesinde bulunduğunuz sosyal çevrede yaptığınız işlerle kendinizden söz ettirebilir, gücünüzü kanıtlayabilirsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rahatsız olduğun şeyleri açıkça konuşmalısın! Ay, öncü burçta hareket ediyor. Gökyüzü, sana sunulan uyarıları dikkate alırsan tehlikelerden de uzaklaşmış olursun, diyor. Sevgilinle karşılıklı olarak sağlıklı ve açık bir ifadeyle rahatsız olduğun şeyleri konuşmalısın. İnsan seçtiğin bir gün olabilir. Tercihini entelektüel insanlardan oluşan bir çevreden yana yapabilirsin. Bu dönemde arkadaşlarının sana bir şeyler katabilmesi gerektiğine dair inanıyorsun.

6 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe dönük idealler ve ümitler içindesiniz ama bir yanınızda korkuyor olabilir. Aslında geçmiş emeklerinizin faydasını görmeye başlıyorsunuz. Bugün kendinize bir kitap armağan etmeli ve zihninizi açacak motivasyon konuşmaları dinlemelisiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir arada olsanız da, olayların daha ciddi yanlarına bakma eğiliminde olabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlıklar sorumluluk da getirebilir.

6 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeterliliklerinizi sorgulayacağınız bugünlerde eksiklerinizi değiştirme fırsatı yakalayabilirsiniz eksiğiniz olmayan konularda da suçunuz olmadığını görerek güçlenebilirsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelip görüş ve fikirlerinizi tartışabilirsiniz. Geleceğe odaklı, yenilikçi fikirlerinizle, sıradışı yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tek probleminiz, ne istediğinizi netleştirmemeniz. Bunun dışında her şey oldukça iyi geçecek. Bundan sonra nereye gitmek istediğine karar verememek suç değil, bu yüzden kendinizi suçlamayı bırakın.

6 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kapalı gruplarla şifa çalışmalarına katılabilirsiniz. Meditasyon yapmak, iç sesinizi dinlemek için uygun bir dönem.Zira epeyden beri çevrenizdeki ilişkiler sizi oldukça yordu. Artık negatif yüklerden arınmalısınız. Deniz kenarında yürüyüş ve temiz havayı ciğerlerinize doldurmak size iyi gelecektir.

6 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

6 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizle olan problemlerinizi çözmek konusunda ısrarcısınız. Duygusal anlamda kendinizi iletişim kurup bir şeyleri çözümlemeye hazır hissediyorsunuz. Kayıplarınız büyük. Bunlar duygusal kayıplar olabileceği gibi fiziksel zenginlikler de olabilir. Önemli bir ilişkiniz sonlanmış ve bunun üzüntüsünü yaşıyor olabilirsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; hafta sonunda sevdiklerinle zaman geçirmek için planlar yapabilir, anlayışlı ve fedakâr olabilirsin. Kişisel ihtiyaçlarının yanı sıra sevdiklerinin de beklentileri maddi açıdan zorlanmana neden olurken, beklediğin gelirlerde de aksamalar yaşayabilirsin. Günün ikinci yarısı alınacağın ve tatmin olmadığın durumlar oluşabilir. Bir cevap yazın Cevabı iptal et

6 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 15' 18" R
Ay
Kova
06° 58' 56"
Merkür
Koç
17° 14' 31"
Venüs
Boğa
02° 03' 09"
Mars
Koç
00° 23' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 24"
Satürn
Balık
16° 39' 02"
Uranüs
Boğa
22° 23' 46"
Neptün
Balık
28° 56' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 25"
Lilith
Başak
23° 25' 57"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>