Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygularınla mantığın arasındaki uçurum daha kolay aşılabilir! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün sevdiğiniz biriyle zaman geçirin, ancak işleri açık ve kolay tutun. Çok derine girmeyin ve insanların sizin hissettiğiniz şeyleri hissetmesini beklemeyin. Hak ettiğiniz ilgiyi alamadığınız için kendini kötü hissedebilirsiniz. Bunu kişisel algılamayın. Etrafınızdaki insanlarda konsantrasyon ve dikkat eksikliği olabilir. Şu an onlardan büyük bir söz vermelerini veya derin konuşmalar yapmalarını beklemeyin.

Bugün yıldızların size öğretecek bir şeyi var. Muhtemelen, son zamanlarda hayatta kalmak için elinizden geleni yaptığını hissediyorsunuz - gerçekte çabalarınız tutarsız olsa da. Asıl motivasyonunuz, sıkı çalışmalarınızın bir ödülü olarak maaşınıza zam müjdesi almak. Ama bugün, aniden izlediğiniz yolun bundan ne kadar uzakta olduğunun farkına varabilirsiniz. Başkalarının size değer vermesini istiyorsanız, önce kendinize değer vermelisiniz!

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Bugün başkalarının sosyal ruh halleri tarafından etkilenebilirsin. Arkadaşların seni bazı grup aktivitelerine dahil etmeye çalışacaktır. Bir spor musabakasına gidebilirsiniz. Arkadaşlarınla vakit geçirmekten keyif alacak gibi duruyorsun. Çevrendekilerin enerjileri tarafından desteklenebilirsin. Kendini ana kaptır ve kaygılarını unut gitsin. 'Arkadaş terapisi'ne kendini bırak!Bugün uçağa binmiyorsan da, yakın gelecekte bunu yapmayı düşünüyorsun. Yolculuk tutkunu ruhun başını dışarı uzattı ve sen egzotik yerlerdeki bilinmeyen diyarları keşfetmek istiyorsun. Uzaklarda olacağın bu zamanların tadını çıkar, ama geri gelmeyi unutma. Öyle görünüyor ki, bazen maceracı ruhun şevkli, ama daha gerçekte daha günü gününe yaşayan birisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi daha çok muhafazakâr tarafta düşünürseniz, bu durum normal günlerdekinden daha belirgin olabilir. Bu mutlaka siyasetle ilgili olacak değil, ama siyaseti de ilgilendirebilir. Daha liberalarkadaşlarınız arasında gerginlik yaratmamak için durumu biraz yumuşatmak isteyebilirsiniz. Haksız değilsin, ama onlar da değil. Büyük ve duygusal sorunlar konuşulduğunda her zaman gerilim olabilir. Bugün bu olasılığın farkında olun.

4 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, 10:33-20:43 arası ilerlemesini boşlukta sürdürüyor. Kariyer hayatınızda netlik kazanmayan işleriniz olabilir. Üstüne düştüğünüz projeler, vakit harcadığınız toplantılar sonuçsuz kalabilir. Saat 20:43 itibariyle Ay, Oğlak burcuna geçiyor. Şansınızın açıldığı bir akşama giriyorsunuz. Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım'a kadar bir ameliyat gündemi oluşabilir. Eğer kronik rahatsızlığınız sürekli tekrarlıyorsa belki operasyona ihtiyaç duyabilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınla mantığın arasındaki uçurum daha kolay aşılabilir! Ay, sabah saatlerinden itibaren boşlukta hareket ediyor. Karşındaki insanları sıkmazsan ve onlara emirler yağdırmazsan, duygularınla mantığın arasındaki uçurum daha kolay aşılabilir. Bu konuları biraz düşün derim. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin.

4 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcamalarınızda aşırıya kaçacağınız bir gün olabilir. Tasarruflu bir süreç içinde olmayı denemeli ve evinize karşı duyduğunuz yenileme isteğini hobilerinizle desteklemelisiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Alacağınız sorumlulukların sizi yorması mümkün. Gün içindeki yoğunluğunuz artabilir. Sakin kalmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmaya çalışabilirsiniz. Üstlerinizden destek alabilirsiniz. Akşam saatlerinde yapacağınız sanatsal faaliyetler rahatlamanızı sağlayacaktır.

4 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konulardaki yükleriniz sağlığınız açısından sizi zorlayabilir. Pozitif bir süreç karşılıyor gelecekte sizleri, affetmek, detox yapmak ve yüklerden arınmak önemli.

4 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00?a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz duygusal bir gününüzdesiniz. Anılarda gömülüp güzel zamanlarınızı hatırlayacaksınız. Bugün geçmişe gömülmüşken bir süredir aklınızı karıştıran bir konuya net bir cevap bulabileceksiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars?ın Terazi burcuna geçmesiyle harcamalarınızda artış meydana gelebilir.Ani bir operasyon gerektiren bir sağlık durumuyla karşılaşabilirsiniz. Kazalara, risklere karşı dikkatli olmanız da fayda var. İş yaptığınız kişilerle öfkelenmeden diyalog kurmaya özen göstermelisiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sakin ve rahat bir gün geçireceksiniz. Dikkatinizi kendinize yöneltebilir, farklı istekler içinde bulunabilirsiniz. İsteklerinizi ve bugüne kadar yaptıklarınızı düşünüp geleceğe yönelik farklı beklentiler içine girmeniz de mümkün. Ancak, dikkatinizi dışarıya yöneltmenizde yarar var.

4 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugünlerde yaşadığın sorunlar, finansal işlerinde karışıklıkların ve ufak çaplı krizlerin yaşanmasına neden olabilir. Ortak olduğun gelirlerde değişiklikler gündeme gelebilir, bazı sağlık sorunları çıkabilir, ameliyatlar gündemde olabilir. Otorite konumundaki kişi ve kurumlarla işlerini öğleye kadar tamamlamanda yarar var zira sonrasında rahat ilerlemen kolay olmayabilir. Bir cevap yazın Cevabı iptal et

4 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 25' 01" R
Ay
Kova
09° 17' 24"
Merkür
Koç
17° 18' 58"
Venüs
Boğa
02° 15' 29"
Mars
Koç
00° 30' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 11' 44"
Satürn
Balık
16° 39' 54"
Uranüs
Boğa
22° 24' 20"
Neptün
Balık
28° 56' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 59"
Lilith
Başak
23° 27' 04"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>