Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İş hayatını ilgilendiren atımlımlar için ideal bir gün! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Eviniz bugün misafirlerle dolu olabilir. Arkadaşlarınız veya komşularınız size uğrayabilirler. Sevgiliniz kapınıza gelebilir ve sizinle görüşmek isteyebilir. Sesli mesaj kutunuz eve geldiğinizde mesajlarla dolu olabilir. Huzur ve sessizlik istiyorsanız, kapıya "Rahatsız etmeyin" yazısı koymanız gerekebilir, çünkü çok yoğun olacaksınız!

Bugün adım atmanız vearkadaşlarınızın daha iyi iletişim kurması için yardım etmeniz gerekebilir. Doğuştan liderlik yeteneklerine sahipsiniz ve bugün bunları kullanmak isteyebilirsiniz. Bazı meslektaşlarınız birlikte çalışmakta zorlanıyor olabilir. Sorumlulukları eşit olarak paylaşmıyor olabilirler. Onlara işbirliği ve takım çalışması sanatında rehberlik etmeniz gerekebilir. Bugün yapıcı olup, onlara yumuşak bir şekilde yön önermekten korkmayın. Rehberliğinizden yararlanacaklar.

İşinizle ilgili oldukça rahatsız edici bir söylenti kulağınıza gelebilir. Bu dedikodu, şirketin satılacağı ya da süregelen hiyerarşilerin oluşacağı yönünde olabilir. Bu nedenle işinize devam edip etmeyeceğiniz konusunda endişeye kapılabilirsiniz. Bir sonuca varmadan önce, size doğruyu söyleyecek birini arayın. Belki de duyduklarınız dedikodudan öte değildir.

Başkalarının endişe ve sıkıntıları seni üzmesin. Herkes kendi hayatına baksın ve düzene soksun. Zaten uğraşacak yeterince derdin var- hem içsel hem dışsal. Rahat tavırların bugün oldukça kullanışlı bir hal alabilir. Diğer insanlar kavga etmek için yer ararken, senin enerjini ortama huzuru getirebilir.Bugün biraz dinlenmeye ve rahatlamaya ne dersiniz? Bunu kesinlikle hak ediyorsunuz. Ne de olsa arada bir bu yarış atı halinden sıyrılmak lazım. Gerçekten halletmeniz gereken bir şeyler varsa bile, sonrası için eğlenceli ya da dinlendirici bir şeyler planlayabilirsiniz. Öğleden sora bir şekerleme yaparak ya da eve yemek sipariş ederek kendinizi şımartın. Keyifli bir yürüyüş ya da uzun bir banyo yapın. Kendinize bakmak için çalışmak kadar dinlenmeniz de gerekli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birisi duyarlılığınıza meydan okuyabilir, bu nedenle ruh halinize gelecek bu olası darbelere karşı kendinizi hazırlayın. Büyük olasılıkla son zamanlarda vurdumduymaz bir yol tutmuştunuz ve bazı ayrıntılara dikkat etmeyi unutmuş olabilirsiniz; yani hayatınıza giren herkesin duygularına. Belki de, tam da gerçekten içinize kapanmanız gerektiği anda keyif peşinde sürekli dışarılara koştunuz. Bugün meydana gelecek olaylar muhtemelen bu meselelerin daha çok farkına varmanızı sağlayacak.

1 Ekim 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün seyrine Akrep burcunda devam ediyor. Gün boyunca olumlu kontaklar kuran Ay sayesinde pozitif haberler ardı ardına gelecektir. Üniversite işleriniz, seyahat planlarınız sorunsuz ilerleyebilir. Ay'ın Neptün ile kurduğu pozitif görünümle birlikte umut ettikleriniz gerçek olabilir. Venüs ve Plüton arasındaki gerginlik bugün sizlere maddi anlamda etki edebilir. Bilmediğiniz bir borçla yüzleşmek sizi aniden öfkelendirebilir.

1 Ekim 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatını ilgilendiren atımlımlar için ideal bir gün! Ekim ayının ilk gününde Ay, su burcunda hareket ediyor. Kariyer günü;hayatını ilgilendiren atılımlar için ideal bir gün… Bugün özel hayatında veyerinde önemli konuşmalar, görüşmeler gündeme gelebilir. Planlanın dışında bir toplantıya dâhil olabilir ve kendini lider pozisyonunda görebilirsin. İlişkisinde sorunlar yaşayan bir Balık burcuysan, sevgilinle açıkça konuşmak isteyeceksin.

1 Ekim 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız olurunuza bırakılacak bir konu değildir. Bugün daha titiz davranmalı, kontrolleriniz varsa aksatmamalısınız.

1 Ekim 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için hevesli bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha gerçekçi davranabilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni şeyler öğrenmek sizi daha ileriye taşıyacaktır. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde duygusal konular ön plana çıkabilir. Kendinizi rahat hissedeceğiniz ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

1 Ekim 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle yaşama potansiyeliniz olan fikir çatışmalarına karşı dikkatli olun. Kavga etmemek ve anlayışlı olmak bugün mottonuz haline gelmeli adeta.

1 Ekim 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde akışta kalmakta fayda var. Öğleden itibaren bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak, her zamanki rutininizden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Yabancılar ve yurt dışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir.

1 Ekim 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kesinlikle size vaaz verilmesinden hoşlanmıyorsunuz, bu yüzden başkalarının da önerilerden hoşlanmamasını normal görmelisiniz. Yeni bir diyetle veya yeni bir tasarruf planıyla büyük bir başarı elde ettiyseniz, sizin için harika! Ancak herkesin tavsiyenizi istediklerini varsaymayın.

1 Ekim 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, sizi ani bir seyahate çıkarabilir. Uzaklarla olan ilişkilerinizde hızlı gelişmelere açıksınız. Akademik ve eğitsel konularla ilgili bugün pek çok araştırma yapabilirsiniz. Yurt dışında yaşamak için girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Uçakta tanışacağınız birisine karşı ilgi duyabilirsiniz. Aranızda zamanla tutkulu bir ilişki doğabilir.

1 Ekim 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

1 Ekim 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Melankolik takılmaya müsaitsiniz. Genel anlamda soru işaretleri ile dolu bir gün olabilir. Değer verdiğiniz kişiler ve konular sık sık değişiyor. Bu durum etrafınız tarafından güven kaybetmenize sebep oldu. İşlerinizi toparlamalı, uzun süredir biriken işlerinizi tamamlamalısınız. Sağlığınız konusunda dikkatli olmanız gereken zamanlardan geçiyorsunuz.

1 Ekim 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; sezgilerinin sana verdiği rehberliği almaya ve paylaşmaya açık bir gündesin. Yaşanmış olan bir kaosun ardından uzaklardan gelebilecek bir haber sayesinde motivasyonun tekrar yükselebilir. Diğer taraftan sosyal çevrende gelişebilecek olası maddi ve manevi içerikli krizlerde hırsına yenik düşmemelisin. Bir cevap yazın Cevabı iptal et

1 Ekim 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 33" R
Ay
Koç
05° 47' 39"
Merkür
Koç
19° 37' 19"
Venüs
Boğa
07° 07' 01"
Mars
Koç
03° 32' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 09"
Satürn
Balık
16° 59' 58"
Uranüs
Boğa
22° 37' 56"
Neptün
Balık
29° 03' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 08"
Lilith
Başak
23° 53' 18"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>