Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ummadığın olayların ortasında kalabilirsin! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2019, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün gösteri yapmakla meşgulsünüz. Palyaço taklidi yaparak arkadaşlarınızı ve ailenizi eğlendirebilirsiniz. Özellikle absürd ve eğlenceli bir ruh halinde olacak ve insanları güldürmekten keyif alacaksınız. Bu neşeli tarafınızı sonuna kadar yaşayın, çünkü bu size ilaç gibi gelecek. Zaten hayat yeterince ciddi, o yüzden eğlencenin tadına varın!

Bugün cüretkar bir finansal hamle yapmaya karar verebilirsiniz. Belki de paranızı yatırım fonlarına veya hisselere yatırmaya hazırsınız. Biraz araştırma yapıyorsanız, belirli bir şirkete yatırım yapmaktan heyecan duyabilirsiniz. Ya da belki kişisel birgirişimi içine para koymayı düşünüyor olabilirsiniz. Paranızın sizin için çalışmaya başlamasının tam zamanıdır. Bu yüzden şansınızı denemekten ve işleri başlatmaktan korkmayın! Ancak, planlarınızı güvenebileceğiniz yakın bir arkadaşınızla tartıştığınızdan emin olun.

İş ve maddi konuların sizin için yolunda gittiği bir dönemdesiniz. Şu an, bu eğilim doruk noktasına ulaşacak gibi görünüyor. Bugün, finans departmanında sizin için büyük bir farklılık yaratacak bir anlaşmayı başlatabilir veya sonlandırabilirsiniz. Parasal durumunuz hem artıyor hem de olduğundan daha yüksek bir seviyede istikrarda kalacak gibi görünüyor. Gayretli olduğunuz sürece, bu büyüme devam edecek.

Kıvılcımının, potansiyel enerji durumunu kinetik enerji durumuna çok kolay bir şekilde dönüştürebileceğini göreceksin. Sözlerinin gücünü küçümseme. Diğerleri üzerindeki derin etkilerini anla ve olabilecek sonuçları için sorumluluk al. Mümkünse onları daha az kullanmaya çalış. Az ama öz konuşmak çok daha etkili bir metottur.Bugün öz güveniniz yerlerde olabilir. Geçmişte yaptığınız hatalar aklınıza gelip size musallat olabilir ve bir an için aynı hataları tekrar yapacağınız korkusu sizi ele geçirebilir. Kendinizi delirtmeden önce objektif olmaya çalışın; bu durum arkadaş çevrenizle birtakım sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. Eşsiz olduğunuzu ve sizi diğerlerinden ayıran yetenek ve becerileriniz olduğunu hatırlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğer insanlarla olan dostluklarınıza odaklanmanın tam zamanı. Bazı aile üyelerini öğle yemeğine davet etmek isteyebilirsiniz. Cömertliğinizi ve arkadaşlığınızı takdir edecekler. Ya da bir süredir görmediğiniz iyi bir arkadaşınızla akşam yemeği yemek isteyebilirsiniz. Ara sıra küçük sosyal inceliklere vakit ayırmak gerekir. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki dostlarla iletişimi çok kolay kaybedebiliriz.

29 Eylül 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Terazi burcunda hareketini sürdürdüğü bir güne adım atıyorsunuz. Finansal konularınızın önem kazanacağı bir gündesiniz. Ay ve Venüs arasındaki kavuşumla yeni maddi fırsatlar karşınıza çıkabilir. Beklentinizin ötesinde kazanç elde edebilirsiniz. Kariyer hayatınızda da şansınızın olduğu bir gündesiniz. Bugün yapacağınız başvurulara geri dönüş ileride alabilirsiniz.

29 Eylül 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ummadığın olayların ortasında kalabilirsin! Bugün beklemediğin gündemlerle karşılaşabilir, ummadığın olayların ortasında kalabilirsin. İşinle ilgili yapman gereken bir seyahat yoğun olmana sebep olabilir. Yarım bıraktığın işleri el çabukluğuyla halledip, zamandan tasarruf edeceksin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Balık burcuysan, kafana takılan sorular onunla tekrar iletişime geçme isteği yaratabilir.

29 Eylül 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içindeki bazı küslük ve yanlış anlaşılmalar bugün son bulabilir. Rahat bir nefes alarak istediğiniz yönde ilerlemeye devam edebilirsiniz. Vereceğiniz kararlar rahatlamanıza yardımcı olacaktır.

29 Eylül 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraşmanız ve zihinsel açıdan meşgul olmanız gereken durumlar olabilir. Düşüncelerinizde daha iyimser olmaya bakın.

29 Eylül 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda özellikle geçmişten dönüşlerin söz konusu olduğu bu dönemde bu dönüşleri iyice incelemeli ve samimi olup olmadığına emin olmalısınız.

29 Eylül 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Konsantrasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz ancak zaman yönetimini doğru yapmanız gerekebilir. Güçlü ve mücadeleci kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İlişkilerdeki hassasiyetlere dikkat etmelisiniz, duygular sandığınızdan güçlü olabilir.

29 Eylül 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tonlarca enerjiniz var, ancak enerjinizi iyi yönde kullanmazsanız, kendinizi sinirli bulabilirsiniz. Tüm bu boş vaktinizi televizyon karşısında boşa harcamayın. Evden dışarı çıkın ve bedeninizi hareket ettirin.

29 Eylül 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Spiritüel konular, okült bilgiler sizin için merak konusu olabilir.Ortaklılarla ilgili güzel bir haber alabilirsiniz. Partnerinizin saati saatine uymayan davranışlarını sineye çekmeli özünde kötü bir insan olmadığını unutmamalısınız. Hafta sonunuzu balık tutarak geçirmeye ne dersiniz?

29 Eylül 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

29 Eylül 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aklınız Kova veya Yay burcu bir insanda kalmış olabilir. Tüm gün onu düşünüyor, bilinçaltınızı onunla dolduruyor olabilirsiniz. Herkes gibi seçimlerinizin sonucunu yaşıyorsunuz. Kafanız karışık, moraliniz bozuk olduğunda soluğu ailenizin, sizi karşılıksız seven insanların yanında almayı deneyebilirsiniz. Hala bir şeyleri düzeltmek için vaktiniz olabilir.

29 Eylül 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; karamsarlığı ve melankoliyi bir kenara bırakıp pozitif enerjiyle güne başlayabilirsin. Finansal konularda aklını kurcalayan gelişmelerin getirdiği bir takım gerginlikler günün sonuna hakım olsa da ummadığın alanlardan destek bulabilir, ufak tefek alacaklarını toparlayabilişin. What's Your Reaction?

29 Eylül 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 19' 22" R
Ay
Akrep
11° 59' 10" R
Merkür
Boğa
08° 30' 05"
Venüs
Boğa
27° 37' 05"
Mars
Koç
16° 16' 19"
Jüpiter
Boğa
29° 02' 45"
Satürn
Balık
18° 12' 09"
Uranüs
Boğa
23° 35' 53"
Neptün
Balık
29° 28' 21"
Plüton
Kova
02° 01' 09"
Chiron
Koç
21° 48' 03"
Lilith
Başak
25° 44' 09"
True Node
Koç
14° 52' 20"
Son Güncelleme : 22/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>