Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Çat kapı misafirlere hazırlıklı ol! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, özellikle de sevgi ve güzellikle ilgili şeyler söz konusu olduğunda, işler sizin için oldukça yolunda gidiyor. Bir parti düzenleyin ya da en azından yakın arkadaşlarınızı akşam yemeğine davet edin. İçindeki muazzam ateş, romantik ve sosyal doğanızı ortaya çıkıyor. Yaratıcılığınız bu ay zirve noktada ve insanlarla olan ilişkilerinizin genel olarak çok iyi olacağını göreceksiniz.

Bugün ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Gezegenlerin enerjileri, yolunuza önemli birini çıkarabilir. Size profesyonel olarak yardım edebilecek bir meslektaşınızla karşılaşabilirsiniz. Bu kişi kariyer değişikliği hakkında bazı yararlı önerilerde bulunabilir. Fikirlerini göz ardı etmeyin, çünkü bu tavsiye faydalı olabilir. Bazen kendi başınıza çok fazla mücadele ediyorsunuz. Arada bir küçük yardım almakta yanlış bir şey yok!

Oldukça gerçekçi ve pratik bir insansınız. Fakat bugün bir tutam nostaljiye yenik düşebilirsiniz. Siz bu hissi bastırmaya çalıştıkça, eski anılar yüz üstüne çıkmaya devam ediyor. Belki de bugün bu nostaljiye kapılmalısınız. Geçmişteki bu insanlar ve olaylar hafızanızı sarsabilir ve bastırılmış bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Bunu söylemek tabii ki çok zor fakat her zaman size ağır gelen şeyin üstüne gitmeniz iyi olacaktır.

Eve yönelik işlerini tamamlamaktan seni alıkoyan yavaş ve tutuk bir enerjiyle karşılaşabilirsin. Hafif ve çok da zaruri olmayan işler direnişle karşılanabilir. Bugün vericilikten çok alıcı olmaya çalış. Yavaşlamak ve şarjını doldurmak için güzel bir zaman. Bir sonraki adımını atmadan önce iyi düşün.Bugün diğer insanlarla olan dostluklarınıza odaklanmanın tam zamanı. Bazı aile üyelerini öğle yemeğine davet etmek isteyebilirsiniz. Cömertliğinizi ve arkadaşlığınızı takdir edecekler. Ya da bir süredir görmediğiniz iyi bir arkadaşınızla akşam yemeği yemek isteyebilirsiniz. Ara sıra küçük sosyal inceliklere vakit ayırmak gerekir. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki dostlarla iletişimi çok kolay kaybedebiliriz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yolunuza devam etmeniz konusunda sizi huzursuz eden bazı olağandışı durumlar yaşayabilirsiniz. Bu darbeyi size hiçbir şeyin garanti olmadığını ve her zaman beklenmedik bir şeylerin kapınızı çalabileceğini hatırlatacak bir fırsat olarak görün. Zaten muhtemelen bunun bir gün olacağını içten içe hissetmiştiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 06:57-13:02 aralığında Ay, bugün boşlukta kalıyor. Saatler 13:02'yi gösterince ise Terazi burcuna geçiyor. Akşam itibariyle 21:26'da 5 derece Terazi burcunda yeniay meydana geliyor. Yeniay, ekonomik durumunuzda yeni bir döneme adım atacağınız gelir kaynakları için fırsatlar sunabilir. Borçlarınızı sıfırlayabilecek gelirler elde edebilirsiniz. Yeniay hakkındaki bilgileri içeren yazıya erişmek için tıklayınız.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Balık'san, arkadaşın aracılığıyla tanışacağın birinin ilgisine kayıtsız kalamayabilirsin.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle aranızdaki sevgi ve saygı bağı bugün biraz daha pekişebilir ve onlara karşı minnet duygunuz biraz daha artabilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, eşinizle ya da karşılıklı konular içinde stresli olabilirsiniz. Akşam saatlerinde ortaklıklardan yeni destekler söz konusu olabilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin anlayışıyla kendinizi oldukça mutlu hissedeceksiniz. Aşk odaklı bir gün olacak ve sevginin sıcaklığının hayatınıza mutluluk ve huzur kattığını göreceksiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün açıkça düşünebileceksiniz. Çalışmanız gereken şeylerle ilgili elinizden gelenin en iyisini yapın. Konuşmak için bir davet beklemeyin. Kimse ne düşündüğünüzü sormayacak. Kendinizi ifade edin.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcunda meydana gelen Yeni Ay sayesinde yaptığınız ortaklıklara daha fazla güven duyacaksınız.İkili ilişkilerinizde uyum, ahenk ve adalet ön plana çıkar. Bu dönemde yatırımlarınız için banka kredisinden destek alabilir, kredi borçlarınızı ödeme fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde uzun zamandan beri düşündüğünüz estetik operasyonu yaptırabilirsiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz. Her konuda anlaşma var.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burcu arkadaşlarınızla olmaktan keyif alacaksınız. Bugün gerçekleşecek bazı organizasyonlar imzanızı taşıyabilir. İkili ilişkiler konusunda özel bir dönemdesiniz. Evliliklerde temizlenmeler, 2. Baharlar söz konusu olabileceği gibi, uzun süreli birliktelikler yeni bir aşamaya taşınabilir. Kendinize doğru bir pencereden bakmakta zorlanabilirsiniz.

28 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ve bire bir ilişkilerin ön planda olduğu bir gün, tek başına hareket etmekten kaçınabilirsiniz. Yeni ay öncesinde özellikle ilişkilerde ısrarcı olmamak, oluruna, gidişatına bırakmak gerekebilir.

28 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 53' 20" R
Ay
Akrep
06° 25' 06" R
Merkür
Boğa
07° 49' 51"
Venüs
Boğa
27° 03' 47"
Mars
Koç
15° 55' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 56' 22"
Satürn
Balık
18° 10' 29"
Uranüs
Boğa
23° 34' 19"
Neptün
Balık
29° 27' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 23"
Chiron
Koç
21° 46' 44"
Lilith
Başak
25° 41' 09"
True Node
Koç
14° 54' 02"
Son Güncelleme : 21/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>