Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Düzenin bozulabilir! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Politik güçlerinize bugün ihtiyaç duyulabilir. Nasıl arkadaşlar edinip insanları nasıl etkileyeceğinizi hep biliyordunuz. Mecbur kaldığınızda, rütbeli insanları etkileme konusunda hiçbir zorluk çekmiyorsunuz. Bugün bir çalışanın kaygıları konusunda yönetimle konuşmanız gerekebilir. Bu, ücret ve işyeri standartlarını içeren bir sendika sorunu olabilirr ya da birini kanatlarınızın altına alıp ona yardım etmeye karar verebilirsiniz.

Bugün sizin oldukça verimli olabileceğiniz harika bir gün. Aşırı disiplinli bir şekilde çalışabiliyorsunuz ve bu tutumunuz sizin yol kat etmenizi sağlayacak. Başkalarına, yolunuza çıkan engeller karşısında muazzam bir ilerleme gücüne ve kararlılığına sahip olduğunuzu gösterin. Kendinize tamamen güvendiğiniz sürece bir çok zorluğu aşabilirsiniz - ki bunu da yapmalısınız.

Uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Bu muhtemelen sizi doğrudan etkilemeyecek çünkü çoğunlukla dünya ekonomisi, siyaset veya büyük işlerle alakalı bir haber fakat genel olarak topluj üzerindeki uzun-vadeli etkilerinden dolayı endişelenebilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bu konudan doğan tartışmalar yapabilirsiniz. Objektif kalmaya ihtiyacınız var ancak bu konuyla ilgili haberleri takipte kalın. Görüldüğü kadar ciddi bir durum olmayabilir.

Beklenmedik olaylar vuku bulabilir ve seni içten içe dürtebilir. Yoktan var olan şeyler adeta seni sinir etmek için ortaya çıkmış gibi hissedebilirsin. Sabit bir tutum takınmalısın ve alışılmamışı bir şekilde günlük rutinine bugünlük dahil etmelisin. Duyguların baş döndüren yoğunluktaki hareket sebebiyle olumsuz etkilenebilir. Kontrol edemeyeceğin şeyleri düşünüp boş yere kendini huzur etmemelisin.Yolunuza devam etmeniz konusunda sizi huzursuz eden bazı olağandışı durumlar yaşayabilirsiniz. Bu darbeyi size hiçbir şeyin garanti olmadığını ve her zaman beklenmedik bir şeylerin kapınızı çalabileceğini hatırlatacak bir fırsat olarak görün. Zaten muhtemelen bunun bir gün olacağını içten içe hissetmiştiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişten sizi sınırlayan bazı travmalar, fobiler ya da takıntılar, bugün aniden ortaya çıkabilir. Hayallerinizi analiz ederek en iç görüyü elde edebilirsiniz. Bu olayın ortaya çıkışı o kadar derin olabilir ki, hepsini tamamen kavramak için bugün biraz yalnız zaman geçirmeniz gerekebilir, bunun için belki evden uzakta da olabilirsiniz. Günün sonunda, kendinizi mutlu hissetmeniz gerekir, çünkü artık engellerinizden bazılarını geçme yolunu bulacaksınız.

27 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün bütününde Başak burcunda hareket ediyor. Günün başından itibaren Ay'ın yaptığı sert açılar nedeniyle ilişki hayatınızda düne oranla gergin olabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aynı fikirde buluşamamak aranızdaki sorunu büyütebilir. Merkür'ün Plüton ile yaptığı uyumsuz görünüm nedeniyle ekonomik koşullarınızı değiştirebilecek haberler alabilirsiniz. Ani kararlar alarak harcama yapmayın.

27 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düzenin bozulabilir! Aşk her zaman istediğimiz gibi yaşanmıyor. Bu günlerde en çok bunu belki de sen tecrübe ettin. Ancak azmin yerine bugün vazgeçmek duygusu da oluşabilir. Eğer sorumluluk hissettiğin bir arkadaşlık ilişkisi varsa onlar için elinden geleni son kez yapmak isteyebilirsin. Her ne kadar alışkanlıklarını bozmak istemese de yaşanacak bazı değişimler düzenini bozmana neden olabilir.

27 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yaşanabilir. Planlarınızın yaşadığınız anlara uyumu olumlu dönüşler almanız için önem arz ediyor.

27 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konulara daha gerçekçi yaklaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki olaylara çözümler geliştirmek için kendi hayatınızdan fedakârlık edebilirsiniz. Gün içinde uyum ve dengeyi yakalamak için çaba sarf edebilirsiniz. İşlerinizi pratik şekilde halletmek gün içinde size zaman kazandıracaktır. Akşam saatlerinde zevk aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yemek bağımlılığı ya da stresinizi atmak için farklı denemelere yönelebilirsiniz. İkili ilişkilerde yaptığınız kıskançlık ve şüphelerin yersiz olduğunu görünce rahatlayacaksınız.

27 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün iki farklı görünümde ilerliyor. Sabah saatleri günlükve sorumluluklarınızın baskını daha çok hissederken yoğun bir gündeminiz olabilir. Öğle sonrasında ise ikili ilişkiler, eşli konular öne çıkıyor. İlişkilerde denge, uyum peşinde olabilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınız şu anda tam olarak çiçek açıyor, bu nedenle gardırobunuza, ev dekorasyonunuza veya yaklaşmakta olan bir sosyal etkinliğe özel imzanızı katarak bundan yararlanın. Hayal gücünüzle bugün kendinizi şımartın.

27 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. Derin arkadaşlıklar kurma zamanı.Kapalı gruplar içinde duyarlı kişiliğiniz ve yüksek enerjinizle yıldız haline gelebilirsiniz. Gelecekle ilgili projelerinizi samimi dostlarınızla paylaşarak fikirlerini almalısınız. Gerçeklerin peşinden koşmak ve her sırrı açığa çıkarmak gibi yüksek bir farkındalık yakalayabilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinize ve bunların içlerindeki detaylara yoğunlaşacağınız bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Eğer takıldığınız ayrıntılar olursa, bazı kişilere danışabilir veya onlardan farklı destekler isteyebilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınızdan çok büyük destek görebileceğiniz gibi, bazı arkadaşlarınızdan da büyük kazıklar yiyebilirsiniz. Çevrenizi bir şekilde değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Yeniler eski, eskiler yeni olmaya aday. Bazı Balık burçları için düzen kurmak, evlenmek, ev arkadaşı edinmek gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu dönemde daha fazla çalışmayı tercih edebilirsiniz. 

27 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; ilişki dinamiklerinde sözlerin eleştiri boyutunu aşarak, beklenmedik boyutlara gelebilir, duygusal olarak yaralanmana ve üzülmene neden olabilir. Öte yandan ortaklaşa yapılacak proje,veya gelecekle alakalı konuların uzun vadeli olmasını irdelemeli, hakkını savunurken hak yememeye de özen göstermelisin. Bugün finansal konulardan zarar görebilirsin. What's Your Reaction?

27 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 02' 09" R
Ay
Akrep
08° 17' 51" R
Merkür
Boğa
08° 03' 25"
Venüs
Boğa
27° 15' 03"
Mars
Koç
16° 02' 44"
Jüpiter
Boğa
28° 58' 32"
Satürn
Balık
18° 11' 03"
Uranüs
Boğa
23° 34' 51"
Neptün
Balık
29° 27' 58"
Plüton
Kova
02° 01' 18"
Chiron
Koç
21° 47' 11"
Lilith
Başak
25° 42' 10"
True Node
Koç
14° 53' 30"
Son Güncelleme : 21/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>