Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Memnuniyetsizliğe karşı kulaklarını tıkayabilirsin! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Başınızın etini yiyen bazı endişeleriniz olabilir. Bunlar maddi kaygılardan veya bazı küçük sağlık şikayetlerden kaynaklanabilir. Ancak, sizi düşürmelerine izin vermeyin çünkü bunları aşmak için gücünüz yerinde. Her ne kadar şimdiki durumunuz size iç karartıcı gelse de, bundan yakında kurtulacaksınız. O zamana kadar, sevgi, dostluk ve inanç gibi değerlere güvenmeye devam edin.

Bugün, harekete geçtiğiniz bir döneme giriyorsunuz. İşyerinde özgürlük ve her tür grup etkinliğinde kendi kendinize yettiğiniz bir durum peşindeyseniz, sesinizi yükseltip isteklerinizi mantık çerçevesinde ifade etmeniz gerekecek. İnsan bazen idealleri uğruna savaşmalıdır. Yaşanacak gün, böyle yapanların, çabalarının meyvesini alacağını görmenizi sağlayacak!

Çok yaratıcı bir kişiliğe sahipsiniz, neden bunu ev ortamınızı güzelleştirmede kullanmıyorsunuz? Biraz zaman ayırma ve parayla yapabileceğiniz çok şey var. Basitçe evinizdeki dağınıklığı toplamakla başlayabilirisiniz. Ondan sonra, bazı özel dokunuşlar uygulayabilirsiniz. Mutfağa yeni bir halı atıp, tezgaha dekoratif bir tabak koyabilir, salonunuzu eski siyah beyaz aile fotoğraflarınızla süsleyebilirsiniz. Bu aradığınız dekoratif görüntüyü size sağlayacaktır.

Koruyucu meleklerinle bağlantı kurmak için iyi bir gün. Dindar bir insan olmasan bile, spiritüel bir yardımın seni çevrelediğini hissedebilirsin. Hayatını ve ilişkilerini farklı bir açıdan görmek üzere ilhamla donatılmış olabilirsin. Şifalı ve huzurlu bir ruh havada dolanıyor. Bu enerjiyi hayatına kabul etmeyi denemelisin. Belki böylece birisiyle bir ateşkes imzalayabilirsin.Geçmişten sizi sınırlayan bazı travmalar, fobiler ya da takıntılar, bugün aniden ortaya çıkabilir. Hayallerinizi analiz ederek en iç görüyü elde edebilirsiniz. Bu olayın ortaya çıkışı o kadar derin olabilir ki, hepsini tamamen kavramak için bugün biraz yalnız zaman geçirmeniz gerekebilir, bunun için belki evden uzakta da olabilirsiniz. Günün sonunda, kendinizi mutlu hissetmeniz gerekir, çünkü artık engellerinizden bazılarını geçme yolunu bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi normalden daha agresif hissedebilirsiniz. Mevzu istediğinizi elde etmek olduğunda bu çok işinize yarayabilir; yalnız bu süreçte kimseye zarar vermediğinizden emin olmalısınız. Merdivenin tepesine ulaşmak için birilerinin üstüne basıp geçmek pek tabiatınıza uygun bir şey değil ve böyle bir şey olursa muhtemelen çok üzülürsünüz. Hedeflerinizi elde etmek için mümkün olan her yolu deneyin. Emin olun ki size uyan ve bu esnada ucu başkalarına dokunmayan bir şeyler bulacaksınız.

26 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün ikinci yarısı itibariyle 13:36'da Başak burcuna geçiyor. İlişki ve evlilik hayatınızın ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Artık ilişkinizde ayrıntılara değil bütüne odaklanırsanız mutlu olmamanız için bir sebep yok. Ay'ın Uranüs ile oluşturduğu pozitif görünümle akşam saatlerinde sevdiğiniz kişiden sürprizler görebilirsiniz. Siz karamsar düşünürken her şey yoluna girecektir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele etmen gerektiğini düşünebilirsin! İçinde bulunduğun konum seni yeterince tatmin etmeyebilir. Hedeflediğin yaşam biçimine ulaşmak için daha çok mücadele etmen gerektiğini düşünebilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, geçmişte yaşadığın ilişki tekrar hatıranda canlanabilir. Bugün aynı zamanda kardeş ya da kuzeninle yapacağın konuşma tartışmaya dönebilir, sakin hareket etmende fayda var.

26 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz bir haber güzel dönüşlerle sizi bulabilir. Duygusal hayatınız, çözdüğünüz sorunlar ve elde ettiğiniz olumlu gelişmelerle daha iyi bir seyir kazanabilir.

26 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar sizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla kabullenme içinde olacağınız koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sabah saatlerinde keyif aldığınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir. Kolektif konulara yönelebilirsiniz. Akşam saatlerinde tartışmalı durumlardan uzak kalmanızda fayda var.

26 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda verimli olabilmek için kendinizi iyi ifade edin. Sizden başka hiç kimse sizin duygularınızı tam olarak anlayamaz, yargı hakkı vermemelisiniz.

26 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birliktehayatı, günlük rutin işler, sağlık, yanınızda çalışanlar ve yardımcılar ile evcil hayvanlarınız birincil olarak vurgulanırken, Mars'ın karesi bu alanlarla ilgili bir mücadele enerjisi doğurabilir ve fazladan bu alanlarda konsantre olmanız gerekebilir. Ancak devamında sizehayatınızda yeni bir dönem vaad eden bu yeniay ile birlikte, çalışmalarınızla ön plana çıkabilir veteklifleri alabilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz gereken bu süreçte, Satürn'ün Venüs ve Merkür ile olan uyumlu görünümü aşk hayatınızda uzun süreli yeni başlangıçlara, evlilik kararları ve evlilik zamanına, aşk, romantizm ve tutkunun ön plana çıkacağı enerjisi yüksek bir zamana, çocuk sahibi olmak isteyenler için çocuk haberleri almanıza ve üzerinde çalıştığınız projeler için desteklenmenize aracı olacak. Dolayısıyla hafta genelinde olası sorunlar üzerinde durmamanız ve ikili ilişkileriniz başta olmak üzerehayatınızda son derece keyifli bir döneme girdiğinizi fark etmeniz yararlı olacaktır

26 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok iyi tanımadığınız biri bugün size bazı kişisel sorular sorduğunda, cevaplarınızla çok ilgili olmayın. Hayatınızın tüm küçük ayrıntılarını, onları tanımaya hakkı olmayan biriyle paylaşmaya gerek yok!

26 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Ay, bugün partnerinizin sizi çok eleştirmesine neden olur.Sizin kırılgan tavrınız veya gözlerinizdeki nemlenmeye pek aldırış etmez. Yüreğinizdeki sevgiyi cömertçe paylaşırken cinsel yaşamdan keyif almayı da aklınızdan çıkarmamalısınız. Partnerinizin haksız eleştirilerine kulak tıkayıp, onun tüm söylediklerini sizin yararınıza nasıl dönüştürebileceğinize karar verin.

26 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

26 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyeriniz ve işinizle alakalı duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Uzun süredir biriktirdiğiniz duygularınız bir anda açığa çıkabilir. Çok ani kararlar veremeye müsaitsiniz. Bu patlamaların ani kararlara sebebiyet vermemesi adına, ne olursa olsun bir gün sonra cevaplıyor olmalısınız. Kendinizden başka kimsenin yaptığı işi beğenmiyorsunuz. 

26 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; eşinle ilgili konular gündemini oluştururken; yaşadığın olaylara karşı farklı fikirler ortaya koyabilirsin. Anlaşma imzalarken veya alacağın yeni kararları daha sonra problem olmaması için aceleci davranamamalısın. Bugün ilişkinde ertelediğin veya aksattığın konuların üzerine düşebilir, beklentilerini tekrar ele alabilirsin. What's Your Reaction?

26 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 06' 09" R
Ay
Akrep
09° 09' 12" R
Merkür
Boğa
08° 09' 36"
Venüs
Boğa
27° 20' 10"
Mars
Koç
16° 05' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 59' 31"
Satürn
Balık
18° 11' 18"
Uranüs
Boğa
23° 35' 05"
Neptün
Balık
29° 28' 03"
Plüton
Kova
02° 01' 16"
Chiron
Koç
21° 47' 23"
Lilith
Başak
25° 42' 37"
True Node
Koç
14° 53' 15"
Son Güncelleme : 21/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>