Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yorgun hissedebilirsin! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Ailenizle biraz daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Son birkaç gündür çok yoğundunuz. Çocuklarınız sizinle biraz zaman geçirmek, konuşmak ve oynamak istiyor ya da eşiniz/sevgiliniz sizden daha fazla sevgi bekliyor olabilir. Sevdiklerinize öncelik verin. Bu yakınlık ve paylaşım çin programınızda yer açabilirseniz, aileniz çok sevinecek ve onlarla olan ilişkileriniz çok daha sağlam ve mutlu olacak.

Bu sizin için tatmin edici bir gün olacak. Her zamankinden daha fazla odaklandığınızı ve enerjinizi hedeflerinize ulaşmak konusunda kanalize edebileceğinizi göreceksiniz. Geçtiğimiz birkaç haftadır inanılmaz derecede çalışıyorsunuz ve çabalarınız için yakında ödüllendirileceğiniz açıkça ortaya çıkacak. Son zamanlarda yaşanan kötü bir deneyim hakkında hala endişeleniyorsanız, bunu arkanızda bırakabilirsiniz. Kimse kötü hisler barındırmaz; siz de.

Hayattan ne istediğinizi dair açık bir görüşünüz var, bu konuda şanslısınız. Birçok insan ne yapacağını tam olarak bilmez durumda. Ancak sahip olduğunuz bu ayrıcalıklı avantaj yüzünden, deyim yerindeyse "mutluluğunuzu yaşamak" sizin için zor olabilir. Çok fazla insan, bir çoğu iyi niyetli, fikirlerini size empoze etmeye çalışıyor. Bunlardan etkilenmemek gerçekten zor. Teslim olmayın. Sizin için en iyi olanı ancak siz bilebilirsiniz.

Benlik bilincini geliştirmenin zamanı geldi. Sen de herkes kadar iyisin; buna neden inanmıyorsun? Sorun şu ki sen egon konusunda fazla hassassın. Hepimizin egosu olduğunun farkında olsan da, sen kendi egon yüzünden kendini cezalandırmaya çalışıyorsun! Bu yaptığın asilce bir gayret ama böyle hararetli davranışların sana (ya da bir başkasına) bir iyiliği dokunmaz. Hiçbir zaman mükemmel olmayacaksın; başkaları da öyle. Öyleyse neden bu kaygı?Birisi duyarlılığınıza meydan okuyabilir, bu nedenle ruh halinize gelecek bu olası darbelere karşı kendinizi hazırlayın. Büyük olasılıkla son zamanlarda vurdumduymaz bir yol tutmuştunuz ve bazı ayrıntılara dikkat etmeyi unutmuş olabilirsiniz; yani hayatınıza giren herkesin duygularına. Belki de, tam da gerçekten içinize kapanmanız gerektiği anda keyif peşinde sürekli dışarılara koştunuz. Bugün meydana gelecek olaylar muhtemelen bu meselelerin daha çok farkına varmanızı sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün öz güveniniz yerlerde olabilir. Geçmişte yaptığınız hatalar aklınıza gelip size musallat olabilir ve bir an için aynı hataları tekrar yapacağınız korkusu sizi ele geçirebilir. Kendinizi delirtmeden önce objektif olmaya çalışın; bu durum arkadaş çevrenizle birtakım sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. Eşsiz olduğunuzu ve sizi diğerlerinden ayıran yetenek ve becerileriniz olduğunu hatırlayın.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

05:05-12:41 aralığında Ay, boşlukta seyrini sürdürüyor. Maddi konularınızda belirsiz bir süreç yaşayabilirsiniz. Başvurduğunuz krediden hala onay bekliyor olabilirsiniz. Ay, saat 12:41 olunca Akrep burcuna geçiyor. Sizler de pozitif bir döneme giriyorsunuz. Olumlu gelişmeler tek tek karşınıza çıkabilir. Eğitim hayatınızda işler yolunda gidecektir. Ay-Uranüs karşıtlığının yaşandığı akşam saatlerinde ise yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yorgun hissedebilirsin! Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Güven arayışında zirve yapmaya hazır ol! Yıldızların konumları seni her anlamda güçlendiriyor. Eğer bir araştırma firmasında çalışıyor ya da akademisyen isen elde edilen sonuçlar ne kadar emek harcadığını gösterecek. Haftalardır süren yoğunluk, kendini daha da yorgun hissetmene neden olacak.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün uzlaşmacı yönünüzü aktifleştirerek dengeyi bulan taraf olmalısınız. Aile ve çalışma hayatınızın gireceği olumlu yönlerde sizin payınız hayli yüksek.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konuları farklı yönlerden görebilirsiniz. Ortaklı konular içinde olabilirsiniz. Sizi krize sokabilecek olaylardan uzak durmanızda fayda var. Finansal konulara yönlenebilirsiniz. Maddi konulardan dolayı kendinizi bağlı hissetmek sizi rahatsız edebilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İhtiyatlı davrandığınız taktirde kariyer bağlamında güzel gelişmelere imza atabilirsiniz. Uzmanlık alanınızda kendinizi kanıtlama fırsatı yakalayabileceksiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün havada "ilk önce ben" tutumunu destekleyen çok fazla ateşli enerji var. Sizin barışçıl, diplomatik yapınızla bu enerji doğrudan bir çatışmaya girebilir. Olabildiğince kendinizi iyi hissedeceğiniz ve dengeli bir çözüm bulmaya çalışın.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi daha iyi hissedecek, çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Parasal konulara yönelik sıkıntılar duysanız bile dikkatinizi işlerinize yöneltecek ve kendinizi karamsar duygulara bırakmayacaksınız.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal karışıklıklar Balık burçlarını yoruyor olabilir. Hayal gücünüzün yüksek olduğu, ilham perinizin yanınızda olduğu bir gün. Sanatsal faaliyetler, yazarlık gibi konularla uğraşan Balık burçları için oldukça verimli bir gün olacaktır. Birçok Balık burcunun evlenmek ve var olan evlilikleri ile alakalı gündemleri olabilir.

30 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; güne pozitif bir başlangıç yapabilir ve kişisel gelişimin için araştırmalar yapıyor olabilirsin. Yeni fırsatlar ve olumlu gelişmelerle karılaşabilir, akademik hayatın için atılımlarda bulunabilirsin. Seyahat etme konusuna sıcak bakabilir ve yolculuk edebilirsin. Fakat risk almamalı ve hızlı araç kullanmamaya dikkat etmelisin. What's Your Reaction?

30 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 59' 20" R
Ay
Akrep
07° 41' 56" R
Merkür
Boğa
07° 59' 06"
Venüs
Boğa
27° 11' 28"
Mars
Koç
16° 00' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 57' 50"
Satürn
Balık
18° 10' 52"
Uranüs
Boğa
23° 34' 41"
Neptün
Balık
29° 27' 54"
Plüton
Kova
02° 01' 20"
Chiron
Koç
21° 47' 02"
Lilith
Başak
25° 41' 50"
True Node
Koç
14° 53' 41"
Son Güncelleme : 21/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>