Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Maddi konularda birtakım aksilikler yaşayabilirsin! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün bazı insanlar arasındaki bağlantıyı kaçırıyor olabilirsiniz. Rakip güçler arasında köprü olan kişi sizsiniz. Bu rolü ciddiye alın ve ortaya attıkları şeyler konusunda her iki tarafa da saygı gösterin. Denge kurmak çok önemli. Rakip güçleri ortak bir hedefe ulaştırma konusunda aktif bir rol üstlenin. Esprili ve rahat tavırlarınız hemen hemen her durumda insanların sevgisini kazanabilecek nitelikte.

Bugün dikkatiniz, geçmişinizden bazı projelere doğru çekilebilir. Eski birarkadaşınıza rastlayıp güncel haberlerinizi paylaşabilirsiniz. Belki önceki şirketinizde çalışmaya geri dönebilirsin. Ya da kendinizi bir zamanlar terk ettiğiniz birgirişimini yeniden gözden geçirirken bulabilirsiniz. Hala işe yarayabileceklerini görmek için eski yatırım stratejilerini araştırın. Geçmiş çabalardan ortaya iyi bir şey çıkabilir.

Bugün patronunuzla bazı ilginç fikirleri paylaşmakta endişeli olabilirsiniz. Ne yazık ki, sizin ne söyleyeceğiniz onu pek ilgilendirmeyecek. Bu insanların önem vermediğinden değil, sadece o an kendi meselelerine odaklanıyorlar. Şirket bazı büyük değişiklikler geçirebilir ve bunların hepsini göremiyor olabilirsiniz. Sabırlı olun ve fikirlerinizi sunmak için daha uygun bir zamanı bekleyin.

Bir arkadaşının sana kahve içmeye uğraması düşüncesi gayet sıradan ve basit geliyor olabilir. Umarız ki bu geç saatlerde gerçekleşmez çünkü uykuyla ilgili sıkıntılar yaşamanı istemeyiz! Bu enerji projelerinde sana büyük destek sağlayacak. Adeta bir fetih seferi düzenliyorsun! Atını dikkatlice seç!Bugün hayal dünyasının yaptığınız hücum planıyla aranıza girmesi nedeniyle biraz gerginlik yaşayabilirsiniz. İşlerin bu aralar çok hızlı geliştiğini ve küçücük bir hareketin misliyle büyüdüğünü aklınızdan çıkarmayın. Geri alınması imkansız şeylere takılıp kalmak yerine hatalarınızı kabullenip yolunuza devam edin. Önünüzde keşfedilmeyi ve fethedilmeyi bekleyen koca bir dünya var, bu yüzden kendi hücrenize hapsolup kalmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz dinlenmeye ve rahatlamaya ne dersiniz? Bunu kesinlikle hak ediyorsunuz. Ne de olsa arada bir bu yarış atı halinden sıyrılmak lazım. Gerçekten halletmeniz gereken bir şeyler varsa bile, sonrası için eğlenceli ya da dinlendirici bir şeyler planlayabilirsiniz. Öğleden sora bir şekerleme yaparak ya da eve yemek sipariş ederek kendinizi şımartın. Keyifli bir yürüyüş ya da uzun bir banyo yapın. Kendinize bakmak için çalışmak kadar dinlenmeniz de gerekli.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, kısa süreliğine bugün 12:45-14:44 arası boşlukta kalıyor. Sonrasında 14:44'te ise Ay, Yay burcuna geçiş yapıyor. Kariyer hayatınızın öncelik kazanacağı bir sürece giriyorsunuz. Sempatik ve girişken yapınızla her zorluğun üstesinden kalkacaksınızdır. Yenibaşvurular için de olumlu bir süreçten geçiyorsunuz. Çalışmıyorsanız sizin de hayallerinizi artık ertelememeniz gerekiyor. Tek yapmanız gereken eyleme geçmek olmalıdır.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda birtakım aksilikler yaşayabilirsin! Bu dağınık günde sabah başlanan işler yarım kalabilir. Maddi konularda birtakım aksilikler yaşayabilirsin. Deyim yerindeyse, bugün evdeki hesap çarşıya uymayacak. Başkalarının düşünceleri yüzünden sevdiğin insanları kırmamaya özen göstermelisin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmak isteyeceksin.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size güven problemi yaşatan konularda, yara almamış gibi davranmanız daha iyi analiz yapmanıza yardımcı olacaktır. Kime iki kere güveneceğinizi artık öğrenmeniz gerekmektedir.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda bütünü görmeniz daha kolay olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz. Sezgilerinizi kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Akşam için keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisi olmayan Balık'lar flört seçeneğinin bolluğu ile sınanabilirler. Çekiciliğinizin arttığı bu dönemde karşı cins sizinle tanışmak için çeşitli yollar deneyebilir.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim öğretim hayatınız, seyahatleriniz, partneriniz ve dostlarınızla iletişiminizde sınırlayıcı ve zorlayıcı etkiler alırken, hayatınızdaki insanların sorunları ve problemli tavırları size daha fazla yansıyabileceği için yapmanız gereken onlarla birebir mücadeleye girmek yerine sakin tavrınızı korumanız ve olası problemleri enerjisi daha rahat bir günde halletmeye çalışmanızdır.

2 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize güveninizin tam olduğu bir gün. Sözlerinizle etrafınızdakileri etkileyeceksiniz. Birini seviyorsanız, ona söyleyin. Terfi istiyorsanız, bunu paylaşın. Yarın ne olacağını asla bilemezsiniz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ortasında Ay'ın Yay burcundaki seyahatiyle kariyerinizde hareketli bir gün sizi bekler. Topluluklar önünde yapacağınız konuşmalardan başarı elde edersiniz. Yöneticilerin ortaya attığı yeni fikirlerin kariyerinizdeki etkisi önem kazanır. Terfi etmek, maaş zammı konuşmak aklınıza düşebilir. Özgür ruhlu bir kadın figürü sosyal hayatta size destek olacaktır.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen gereğinden fazla ben-merkezli olabiliyorsunuz. Bugün de öyle bir gün. Kendi çıkarlarınızı korumak zorunda hissedeceksiniz. Bu tutumla genel imajınızı zedeleyebilirsiniz, dikkatli olmalısınız. Genel anlamda gün boyu, maddi olarak çok şanslı olacaksınız. Ummadığınız fırsatlar ve kazanç kapıları söz konusu olabilir.

2 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; güne başlarken olaylara daha içsel yaklaşıp neyin iyi neyin kötü olabileceğine karar verebilir, hislerine güvenebilirsin. Öğleden sonra mesleki ve akademik açıdan olumlu etkiler aldığın ve parlak gelişmelerin olabileceği bir gün olurken; yenilikleri çok fazla önemsemen yakınlarının tepkilerine neden olabilir. Bir cevap yazın Cevabı iptal et

2 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 21' 05" R
Ay
Kova
08° 21' 23"
Merkür
Koç
17° 17' 09"
Venüs
Boğa
02° 10' 30"
Mars
Koç
00° 27' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 10' 47"
Satürn
Balık
16° 39' 33"
Uranüs
Boğa
22° 24' 06"
Neptün
Balık
28° 56' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 45"
Lilith
Başak
23° 26' 37"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 08:53

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>