Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Bugün doğru seçimler yapacaksın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Mücadeleci doğanızı aşk hayatınızda da ortaya çıkarın. Bir yangını tekrar alevlendirmek için küçük bir kıvılcımın gerekli olduğunu görebilirsiniz. Şu sıralar hayatınızın bu alanında bir dönüşümden geçiyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, tüm seçenekleri göz önünde bulundurun ve yeni bir ilişkiden kendinizi geri çekmeyin. Beklediğiniz cevabı alabilirsiniz.

Bugün kendinizi fedakar hissediyorsunuz ve ortağınız için elinizden geleni yapmak için heveslisiniz. Sahip olduğunuz tüm bu ulvi amaçları iyi bir sebep için nasıl ortaya koyacağınızı eyleme dökebilirsiniz. Evet, aşevinde durmaya bir son verip gerçek biryapmanın zamanı geldi. Kesinlikle hazırsınız. Ve böyle doğrudan bir katkı yapmanın ne kadar harika olduğunu görünce şaşıracaksınız. Elli kişilik bir çorba için sebze doğrarken iki saat geçirmek, sadece bir çek yazıp postaya koymaktan çok daha tatmin edici.

Bu, global bir bakış açısına sahip olacağınız bir dönem. Şuanki gök haritasından faydalanmak için, ruhen veya seyehat konusunda bazı kitaplar okumak isteyebilirsiniz. Uzun bir tatile çıkmak isterseniz, normalrutininizde bu olmasa da şirketiniz sizi uzak bir yere gönderirse şaşırmayın. Tereddüt etmeyin! Çıkın, açık ve engin denizde temiz bir hava alın!

Birçok harika fikirle gelebilirsin ama bu fikirleri izlemek senin için zor olacağa benziyor. Beyin fırtınası kısmı hoşuna gidecek ve karışık detayları başkasına paslamaktan keyif alacaksın. Bugün enerjin çok daha pratik bir moda kayıyor ve böylece düşüncelerini organize etmekte başarılı oluyorsun. Bitmeyen işleri belli etme ve yapılacaklar listeni güncelleme zamanı.Bugün kendinizi daha çok muhafazakâr tarafta düşünürseniz, bu durum normal günlerdekinden daha belirgin olabilir. Bu mutlaka siyasetle ilgili olacak değil, ama siyaseti de ilgilendirebilir. Daha liberalarkadaşlarınız arasında gerginlik yaratmamak için durumu biraz yumuşatmak isteyebilirsiniz. Haksız değilsin, ama onlar da değil. Büyük ve duygusal sorunlar konuşulduğunda her zaman gerilim olabilir. Bugün bu olasılığın farkında olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayal dünyasının yaptığınız hücum planıyla aranıza girmesi nedeniyle biraz gerginlik yaşayabilirsiniz. İşlerin bu aralar çok hızlı geliştiğini ve küçücük bir hareketin misliyle büyüdüğünü aklınızdan çıkarmayın. Geri alınması imkansız şeylere takılıp kalmak yerine hatalarınızı kabullenip yolunuza devam edin. Önünüzde keşfedilmeyi ve fethedilmeyi bekleyen koca bir dünya var, bu yüzden kendi hücrenize hapsolup kalmayın.

3 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Yay burcunda hareketini devam ettiriyor. Gün içinde meydana gelen iki farklı görünüm var. Öncelikle Plüton artık retro hareketini sonlandırıyor. Bulunduğunuz çevrede gücünüzü ispatlamaya başlıyorsunuz. Merkür de ayrıca bugün Akrep burcuna giriş yapıyor. 9 Aralık'a kadar yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Astroloji gibi konulara daha fazla ilgi gösterip, araştırmalar yapabilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün doğru seçimler yapacaksın! İletişim gezegeni Merkür, bugün itibariye su burcunda hareket etmeye başlıyor. Çok işin var ve hangisine başlayacağını bilemiyor musun? Bugün doğru seçimler yapabileceğin bir gündesin. Yeni sorumluluklar yüklenmek yerine yarım kalan işlerini önceliğine taşıyarak adeta hayatını toparlayacaksın. İkili ilişkilerin gündeminde olacak.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ilişkilerinizde iletişim kurmak biraz zor olabilir. Dinlemeyi seçip, yeni şeyler öğrenmeye yönelirseniz kendinizi savunmak durumunda kalacak olayları da bertaraf etmiş olacaksınız.

3 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularla ilgili daha fazla çaba gösterebilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Hedefe ulaşmak için risk alabileceğiniz zamanlar var. İlerleyen zamanlarda biraz daha zor koşullar olabilir. İşlerinizi öğleden sonraya bırakmayın.

3 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal işleriniz ve borçlarınızı ödeme planına sokmak için oldukça uygun bir gün. Borçlarınızı bitirmeli ve dışarıya bağımlılığınızı sonlandırabilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklardan haberler gündeme gelebilir. Yurt dışı, uluslararası bağlantılı konular ve seyahatler gündeminize gelebilir. Keşif ve macera ruhunuzun ayakta ve dinamik olduğu bir gün geçirebilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi bir anda bir aktivitenin merkezinde bulunuyorsunuz. Öğrendikleriniz dönüştürücü olabilir. Sohbete aktif olarak katılın. Bugün yeni bir başlangıç yapacaksınız.

3 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Seyahat etmek, akademik konularla ilgilenmek, web sitesi açmak, medyayla ilişkileri düzenlemek, devlet kurumlarıyla yürütülen işleri geliştirmek için çok ideal bir gün.Kişisel gelişim kamplarına katılabilir, ruhsal yolculuğunuzda yeni bir ufka yönelebilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizle verdiğiniz derin savaşlar ani kararlar almanıza sebep olabiliyor. Kimi zaman doğru kimi zamansa erken alınmış bu kararlar size zarar verebiliyor. Hayatınızın yönünü bir dakikada değiştirmeye çalışmak, birçok konuda sabır göstermemek hanenize eksi yazmanıza sebep olacaktır. Daha sabırlı ve planlı ilerlemelisiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzaklardan haberler gündeme gelebilir. Yurt dışı, uluslararası bağlantılı konular ve seyahatler gündeminize gelebilir. Keşif ve macera ruhunuzun ayakta ve dinamik olduğu bir gün geçirebilirsiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 16' 31" R
Ay
Kova
07° 16' 13"
Merkür
Koç
17° 15' 04"
Venüs
Boğa
02° 04' 42"
Mars
Koç
00° 24' 00"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 41"
Satürn
Balık
16° 39' 08"
Uranüs
Boğa
22° 23' 50"
Neptün
Balık
28° 56' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 29"
Lilith
Başak
23° 26' 05"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>