Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Değişiklikler yapmak istiyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Şu an eski bir sevgilinizi düşünüyor olabilirsiniz. Belki de radyoda size eski onu hatırlatan bir şarkı duydunuz. Bu kişi, "kaybettiğiniz" ruh eşiniz olabilir. Ona karşı hala bazı güçlü duygular hissedebilirsiniz. Bu duyguları incelemelisiniz. Onu gerçekten özlüyor musunuz, yoksa sadece onunla geçirdiğiniz zamanlar mı sizi duygusal yapıyor?

Doğuştan kolay anlaşılabilir biri olmanız, sizi hemen fark ettirecek. Yabancılarla sohbet etmeyi her zaman kolay buldunuz. Dost enerjiniz başkalarından gelecek olan olumlu yanıtları çekiyor. Kendinizi bir çok yeni yüz içeren sosyal bir durumda bulabilirsiniz. Bu tanıdıklarla sohbet ederken, bazı olumlu ilişkiler kuracaksınız. Networkünüzü geliştirmek ve hizmetlerinizi satmak için iyi bir gün. Kendinizi tanıtmaktan korkmayın.

Bugün, felsefi ya da ruhani konularda bir grup aktivitesine katılmak isteyebilirsiniz. Katılan herkes bu konuyla yakından ilgilenecek böylece tartışmalar da oldukça canlı ve hararetli geçecek. Oradan ayrıldığınızda, başınız tıpkı bir topaç gibi dönüyor olabilir. Bu yüzden, eğer yapabilirseniz biraz yürüyün ki kafanızı boşaltın. Eve geldiğinizde ise, düşüncelerinizi not edin. Daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Bugün irrasyonel ve yenilikçi yanını kendi içinde ara, bul ve ortaya çıkart. Duyguların bu ilkeye aykırı hareket ediyor olabilir ama bu durumun ilerlemene engel oluşturmasına izin vermek yerine bir şekilde kendini eyleme geçmeye teşvik etmesi için yol ara. Yeni teknolojiden de faydalan. Avcunun içinde mükemmel kaynaklar var; o halde bu gücü avantajına kullanmaya çekinme.Bugünün gezegen hizalanmaları değerlerinizi güçlendirecek. Birisi inançlarınızı karşıt inançlarla karşılaştırarak size meydan okuyabilir. Onun fikirlerini dinlemek için zaman ayırın ve sizinkilerle kesiştiği noktaları bulmaya çalışın. İkiniz de birbirinizi bu şekilde daha iyi anlayabilecek ve muhtemelen karşıt fikirlere daha fazla saygı duyacaksınız. Siz diğerlerinden bir şeyler öğrenmeye açık olduğunuz müddetçe, onlar da sizden bir şeyler öğrenmeye açık olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün uçağa binmiyorsan da, yakın gelecekte bunu yapmayı düşünüyorsun. Yolculuk tutkunu ruhun başını dışarı uzattı ve sen egzotik yerlerdeki bilinmeyen diyarları keşfetmek istiyorsun. Uzaklarda olacağın bu zamanların tadını çıkar, ama geri gelmeyi unutma. Öyle görünüyor ki, bazen maceracı ruhun şevkli, ama daha gerçekte daha günü gününe yaşayan birisin.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Ay ve Uranüs arasında etkinleşen güzel kontak sayesinde bu sabaha şanslı başlıyorsunuz. Hiç hayal etmediğiniz sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Saatler ilerlediğinde Ay'ın Güneş ile oluşturduğu gergin açıyla öğleden sonra finansal konularınızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir borçla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızı da riske atacak hareketlerden uzak durmanızda yarar var.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişiklikler yapmak istiyorsun! Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Bugün yaptığın her işten çabuk sıkılabilirsin, bir yerde uzun süre sabit kalmak istemeyebilirsin. Rutininde birtakım değişiklikler yapmayı istiyorsun fakat yoğunluğun buna pek izin vermeyecek gibi görünüyor. Üzerinde sebepsiz bir gerginlik hissedebilirsin, kendini biraz rahatlatmaya ve olayları akışına bırakmaya ihtiyacın var.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski arkadaşlarınızla yeniden bir araya gelebilirsiniz. Küslükler veya eski kırıldığınız konuları olumlu yönde konuşarak düzeltebilirsiniz. Samimilik ve güven duygusunun kaybolmadığı inancını taşıyorsunuz. 

5 Ekim 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Alacağınız sorumlulukların sizi yorması mümkün. Gün içindeki yoğunluğunuz artabilir. Sakin kalmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konularda engelleri aşmaya çalışabilirsiniz. Üstlerinizden destek alabilirsiniz. Akşam saatlerinde yapacağınız sanatsal faaliyetler rahatlamanızı sağlayacaktır.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öğrenme isteğinin hayatınızın her alanına hakim olacağı bugünlerde yanlış bilgiye yönelmeniz sizi insanların özel hayatlarını kurcalamaya itebilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars'ın bugün burç değiştirmesi ve zararlı kabul edildiği Terazi burcuna ilerlemesiyle birlikte ortak maddi konularda,ve para konularında daha dikkatli olmanız gerekebilir. Ortak bir alım satım, harcama veya yatırım işi söz konusuysa adımlarınızı atarken biraz daha temkinli hareket etmelisiniz. Ayrıca vergi, miras gibi işler bu dönemde daha çok uğraştırabilir. Psikolojik olarak sizi yorabilecek ve yıpratabilecek durumlara karşı tedbirinizi almaya çalışın.

5 Ekim 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkide olduğunuz insanlar özellikle de eşiniz ya da sevgilinizin modu değişken olabilir. Bu nedenle dikkatiniz dağılabilir; o kişiyle tartışmaya girmekten kaçının. Sakin bir şekilde kendinizi ifade edin.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleceğe ait planlarınızı dönüştüreceğiniz bir gündesiniz. Belki katılacağınız ortak bir enerji çalışması hayatınızın bundan sonraki dönemine damga vurur.Gelecekle ilgili planlarınızı kökten değiştirmeye karar verirsiniz. Yaşamın gizemini öğrenmek, bilinmeyen yönlerini derinlemesine irdelemek size iyi gelir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burcu maddi anlamda durumları biraz daha dengelemiş veya daha iyi olacağına dair inanç besliyor olabilirsiniz. Paraya ve maddi değerlere karşı ihtiyacınız artıyor olabilir. Genel anlamda iş-kariyer ve ortaklık ilişkileri önem kazanacak. Evliliklerde ve uzun ilişkilerde birtakım değişimler yaşanabilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; sosyal çevren ve ilişkiler açısından şanslı bir gün olabilir ama ekonomik alanda ani tepkiler vermene zemin hazırlayan mevzular ortaya çıkacak. Kendine koyduğun hedeflere ulaşabilmek için sıkı çalışmalı, öz disiplin sağlamalı ve olayları ciddiye almalısın. Planların uzun vadede gerçekleşecek olsa bile bıkmadan çaba göstermende fayda var. Bir cevap yazın Cevabı iptal et

5 Ekim 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 25' 01" R
Ay
Kova
09° 17' 24"
Merkür
Koç
17° 18' 58"
Venüs
Boğa
02° 15' 29"
Mars
Koç
00° 30' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 11' 44"
Satürn
Balık
16° 39' 54"
Uranüs
Boğa
22° 24' 20"
Neptün
Balık
28° 56' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 59"
Lilith
Başak
23° 27' 04"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>