Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İnsanları hemen gözden çıkartma! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

İnsanlarla sohbet etmek için güzel bir gün. Şakacı ve esprili havanızda olacaksınız. Birkaç arkadaşınızla takılmaktan ve yaratıcı fikirler paylaşmaktan hoşlanabilirsiniz. Onlarla birlikte hem şakalar yapmak hem de mantıklı konuşmalar yapmaktan zevk alacaksınız. Bir partiye veya başka bir sosyal etkinliğe davet edilirseniz, herkesin gözü sizde olacak. Yaratıcı fikirleriniz ve kocaman gülümsemeniz insanları büyüleyecek!

Bugün, ilhamın birden bire sizi vurduğunu fark edebilirsiniz. Kafanızda sahip olduğunuz bir vizyonunuz var. Ya da aklınızda aniden belirecek bir takım görülere sahip olabilirsiniz. Bir koruyucu melek tarafından teslim edildiği anlaşılan parlak fikirlere dikkat edin. Büyük bir atılım yapmak üzere olabilirsiniz ve bu bugün başlayabilir. Belki bu kariyerinizle ilgili bir fikir olabilir. Veya kişisel bir soruna bir çözüm getirebilirsiniz.

"Ufkunuzu genişletmek" bugün sizin için önemli bir söz. Uzak devletlerden veya yabancı topraklardan gelen bir temas sizi bu yerlere gidip sizinle aynı hisleri paylaşan insanları görme fikrini düşünmeye itebilir. Öğrenmek sizin için çok şey ifade ediyor. Yeni kültürler, yeni fikirler ve yeni bakış açıları konusunda çok ilgilisiniz. Ancak, şu an seyehat için kesin planlar yapmayabilirsiniz, yine de en azından düşünebilirsiniz.

Harcayacağın çok miktarda fiziksel enerjinin olduğu müthiş bir yıllık geçişin ortasındasınız. Neredeyse her şeyin üstesinden gelmeye hazır çok eylem odaklı bir zihnin var. Bu şanslı dönemden en iyi şekilde yararlanmanın anahtarının iletişim olduğunu göreceksin. Şu anda, başkalarıyla bağlantı kurarak ve ne yapılması gerektiğini tam olarak anladıktan sonra iyi bir şekilde kullanabileceğin çok sayıda yeteneğin var!Bugün hayatınızın ruhani yönü üzerine kafa yorabilirsiniz. Bir süredir dua etmediyseniz, kutsal bir mekana gitmek isteyebilirsiniz. Ya da dinsel bir aktivite size göre değilse, ruhani yanınızı başka bir biçimde ifade edebilirsiniz. İlham veren müzikler dinleyerek meditasyon yapmaktan keyif alabilirsiniz. Ya da hayat hakkındaki bazı düşüncelerinizi bir kayıt cihazına veya günlüğünüze kaydedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canınızı sıkan bir şey olması durumunda, annenizle veya yanında kendinizi rahat hissettiğiniz yaşlı bir kişiyle konuşmanız size iyi gelecektir. Yaşamın neresinde olursak olalım, daha fazla deneyime sahip birinden destek ve ilgi görmeye muhtaç olan bir parçamız hep olacak. Ziyaret ederek ya da telefonla görüşerek bu değerli kaynaktan biraz güç alın ve bu destek için minnetinizi gösterin.

13 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde Koç burcunda seyrine devam ediyor. Ay ve Satürn arasında meydana gelen gergin açı, dostlarınıza karşı sert bir tavırda olacağınızı gösteriyor. Ne kadar iyimser olsanız da bugün esas gerçekleri anlayacaksınızdır. Güneş ve Jüpiter arasında gerçekleşen güzel etkiyle sizler de ödemelerinizi, borçlarınızı kapatabileceğiniz maddi fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanları hemen gözden çıkartma! Bugün saat 23:12'de ateş burcunda Dolunay gerçekleşecek. İlişkisi olan ya da evliliği olan bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle fikir ayrılığı yaşayabilirsin. Önemli konuları konuşmayı farklı bir güne ertelemekte fayda var. Benim de bir hayatım var” deyip, çizgileri çekmeye hazırsın. Fakat sana sorumluluk yüklemekten ziyade yanında olmak isteyen insanları da hemen gözden çıkarma…

13 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve çalışma projelerinizle ilgili karşı tarafa daha özverili olduğunuzu yansıtmanız gerekebilir. Kariyer alanınızda bugün ikna kabiliyetinizi kullanmanız gerekebilir.

13 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Paranızı daha iyi değerlendirmenin yolunu bulmalısınız. Bugün daha fazla desteğe ihtiyacınız olabilir.

13 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Satış sektörü gibi işlerde kolayca başarı kazanabilirsiniz. Size stresli hissettiren her konunun beklenmedik bir şekilde düşündüğünüzden daha kolay olduğunu görebilirsiniz

13 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınızda huzur ve mutluluğun hakim olacağı, aile bireylerinizle ilişkilerinizi geliştirerek olası ev alım satımı ve ev düzenlemesi işlerinizin kolaylıkla gerçekleşebileceği, ilişkilerinizde ruhsallığa ve yakınlığa daha fazla önem vereceğiniz bir zamandasınız.

13 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir hedefe ulaşmaya odaklanmak yaşamda önemlidir, ancak şu anki hedefiniz gerçekten ulaşılabilir mi? Mevcut umutlarınızı gelecek için yeniden değerlendirin ve hiçbirinin gerçek dışı olmadığından emin olun.

13 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcunda meydana gelen Dolunay, elinizde olmayan koşulları tetikleyecek.Arka planda kulis ortamında doğan ilişkilerin olgunlaşmasını gözlemleyecek, kolektife açıldığını konularda kendinizi güzel ve heyecanlı şekilde ifade edeceksiniz. Duygusal olarak daha aceleci, bir an önce sonuca gitmeye çalışan bir ruh halinde olacaksınız. Sakin olun.

13 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

13 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sağlığınızla ilgili ufak tefek problemler yaşayabilirsiniz. Haftaya zinde bakmak için bugün kendinizle ilgilenmek doğru olacaktır. Balık burçları normalde çok şanslılardır. Bunu daha önce de belirtmiştim, hatırlatmak isterim; bu dönem o genel şansınıza güvenmemeli, risk almamalısınız. Eşi ile problem yaşayan Balık burçları ise gerekli çözümü bulacaklar.

13 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; yeteneklerini ön plana çıkarma fırsatıyla birlikte yeni kazanç kaynakları bulabileceğin bir dönemdesin. Dolunay içinde bulunduğun krizleri tüm açıklığıyla görmeni sağlayacağı gibi çözüm yollarını da getirebilir. Her ne kadar hoşuna gitmesine ek sorumluluklar alman ve daha disiplinli olman gerekebilir. Bir cevap yazın Cevabı iptal et

13 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 39' 59"
Ay
Kova
12° 51' 45"
Merkür
Koç
17° 26' 03"
Venüs
Boğa
02° 34' 28"
Mars
Koç
00° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 20"
Satürn
Balık
16° 41' 14"
Uranüs
Boğa
22° 25' 13"
Neptün
Balık
28° 56' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 43' 51"
Lilith
Başak
23° 28' 46"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>