Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hatalarınızı geç anlamanız kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi. Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz.

Yaptığınız başvurulardan yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir. İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz.

Büyük borçlara girip aldığınız şeylerin birçoğu gereksiz. Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Taksitin cazibesine kolay kapılıyorsunuz. Yakında bir para haberiniz olabilir.

Duygusal bir insansınız, ama bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz. Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz. Sizinle ilgili iyi düşünceler, çevrenizde düzgün bir referans edinmenizi sağlıyor. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor. Bir konuyla alakalı çıkmaz içinde görünüyorsunuz. Şimdilik böyle bir şey söz konusu değilse de tavırlı davranmanızda, biraz hareketlenmenizde yarar olabilir

15 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, hareketini boşlukta sürdürüyor. Güne başladığınızda zihniniz karışık olabilir. Bazen iyi taraftan bakmayı unuttuğunuzu fark edebilirsiniz. Saat 12:02 itibariyle Ay, Yay burcuna geçiş yapıyor. Geleceğinize odaklanacağınız bir süreçte olacaksınız. Kariyer hayatınızda değişimler yapmak istiyorsanız öğleden sonra yeni fırsatlar araştırabilirsiniz. Geleceğinizi garanti altına almak bugün her şeyden önce gelebilir.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarından arınıyorsun!Bugün saat 12.02?ye kadar Ay boşlukta hareket edecek. İşlerden veilişkilerinden dolayı artık yoruldum dediğin bir gündesin. Yine de durumu iyileştirmek için çabalamaktan geri kalmayacaksın. Kaygılarından arınıp, geçmişe önem vermeme konusunda gayret içindesin. İçinde bulunduğun durumu tutarlılıkla sürdürmeye devam edersen senin için olumlu sonuçlar ortaya çıkacak. Diğer yandan bugün eleştirilerinin dozunu iyi ayarlamanda fayda var. Birlikte olduğun insan yaptığın jestlerin hatırına susmayı tercih edebilir. Fakat onun susması, kırılmadığı anlamına gelmez? Hem fit bir görünüm kazanmak hem de sağlık adına spora, yogaya başlayabilirsin.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belirsizlik yaşadığınız konularda negatif bir sonuç alırsanız buna hemen üzülmeyin. Bu şu an için böyle olmuş olsa da sonrasında yön değiştirebilir.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay günün ilk yarısında Akrep burcunda kalıyor. Düşüncelerinizde aşırı ısrarcı olmamalısınız. Akşam saatlerinde dikkat çekici şeyler yapabilirsiniz.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileyi ve evi ilgilendiren konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Aşk ilişkilerinizde de partnerinizin beklemediğiniz ilgisi ile karşılaşabilirsiniz.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık burcu hemen her şey düzelsin istiyorsunuz. Bu mümkün değil. Uzun süredir biriktirdiğiniz veya ihmal ettiğiniz her konuyu bir kalemde düzeltmeniz maalesef mümkün değil. Hele de sürekli kendi pencerenizden bakarak hiç mümkün değil. Ailenizden destek almak en iyi çözüm olacaktır.

15 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız ve aileniz “çöpçatan” oyunu oynayıp sizi biriyle tanıştırmak isteyebilirler. Denemekten bir zarar çıkmaz, hemen reddetmeden, önerdikleri kişinin kim olduğunu öğrenmenizde fayda var.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay?ın Yay burcundaki seyahati bugün kariyer hayatınızda size iyimserlik taşıyacak. Özgürce girişeceğiniz tartışmalardan beslenip yeni ufuklara yelken açarsınız. Özellikledünyasındaki kadınlar size anlayışla yaklaşır. İş seyahatleri ya da yabancılarla diyalog gündeme gelebilir. Uzaklardaki insanların kararı size iletilecektir. Tanıtım ve medyayla ilişkileriniz öne çıkar.

15 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

15 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 55' 12" R
Ay
Oğlak
18° 13' 01"
Merkür
Koç
16° 42' 28"
Venüs
Boğa
00° 21' 30"
Mars
Balık
29° 19' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 09"
Satürn
Balık
16° 31' 46"
Uranüs
Boğa
22° 19' 03"
Neptün
Balık
28° 53' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 46"
Lilith
Başak
23° 16' 48"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>