Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanıza neden oluyor. İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız kadar aklınızın da sesini dinlemenizde yarar var.

Duygusal öngörüler yanıltıcı olabilir. Yarın yeniliklere açık bir görüşmeniz var. Engelleri hep başarıyla atlatmanıza rağmen, yeterince takdir edilmediğinizi düşünüyorsunuz.

Birikim yapabilecek standardınız olmasına rağmen, başaramayışınız plansızlığınızın göstergesi olabilir. Biraz daha önünüzü görmek ve biraz daha uzun vadeli plan yapmak zorundasınız.

Bugünlerde gözlerinizi dört açmalısınız. Yeteneklerinizi daha iyi sergileyebileceğiniz fırsatları görmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok göz önünde yaşasanız da arzularınız ve beklentileriniz sadece size özel kalmalı. Bunun için, benzer ilgileri olan insanlarla dostluk kurmaya ve özel yaşamınızı sizi anlayabilecek kişilerle paylaşmaya yönelmelisiniz. Her şeyi apaçık yaşamak bazı sıkıntılar çekmenize neden olabiliyor. Çevrenizde sizinle aynı değerleri paylaşmayan kişiler de var.

9 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün başında 00:23-00:44 arası boşlukta ilerliyor. Devamında ise hareketine 00:44 itibariyle Başak burcunda devam ediyor. Sabahın ilk saatleriyle ilişkiniz gündeminizde olabilir. Eşiniz, sevgiliniz ani bir sürprizle sizi mutlu edebilir. Venüs bugün İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar aileyi ilgilendiren maddi bir gelişme yaşanabilir. Aile içine yeni bir birey de dahil olabilir. Bir evlilik ya da bir bebek gibi gelişmeler yaşanabilir.

9 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmalarınla etrafındakileri etkileyeceksin!Ay, bugün karşıt burcunuzda hareket ediyor. Gün içerisinde bazı inatlaşmalar söz konusu olabilir. Sakin kalmayı deneyerek, ruhunu dinlendirmelisin. Yakın bir arkadaşınla aranda fikir ayrılıklarından dolayı yollarını ayrılmış olabilirsin! Aslında zaman zaman sen de onu özlediğini hissediyorsun. Bugün onunla konuşup aranızdaki fikir ayrılıklarını çözmek isteyebilirsin. Bugün aynı zamanda uzun zamandır devam eden ilişkinin adını koymak isteyeceksin. Akşam saatlerine doğru güne dair planlarını değiştirmek zorunda kalabilirsin. Samimi arkadaşlarınla zaman geçirmek isteyeceksin. İnsanları etkileyeceğin konuşmalar yapmak, seni bile şaşırtabilir.

9 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle aranızda bir türlü oluşturmadığınız sınırlar yüzünden kendi kendinize kızabilir ve bunu hak etmediğinizi düşünebilirsiniz. Bu noktada öfkeli olmamalısınız.

9 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı işler içinde olabilir ve kendinizi daha tatmin olmuş bulabilirsiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili uğraşlar da keyif getirebilir.

9 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda ise maddi manevi yatırımlarınızın size kat be kat geri döneceği günlerdesiniz ve kendinizi iyi hissedeceğiniz bir sürece adım atıyorsunuz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık; karşıt burcunda hareket etmeye başlayan Ay, karşındakilerin düşüncelerine kulak vermeni, göremediğin detayları görmeni sağlayabilir. Öte yandan önyargıyla yaklaştığın ailevi bir konuda yanıldığını fark edebilir, duygularınla mantığını birbirinden ayırmaya özen gösterebilirsin.

9 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fikirlerinizi belirtirken çok açık sözlü olacaksınız. Ama bazı durumlarda ağzınızı bantlasanız yeridir. Karşınızdaki kişiler, her söylediğinizi kaldıramayabilirler veya anlayamayabilirler.

9 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler ve para gezegeni Venüs İkizler burcuna geçerek sizin ev yaşantınıza hareket getirecek. Evinizde vereceğiniz davetler hem sizi hem dostlarınızı çok mutlu eder. Hayatın keyfini sürün. 3 Temmuz'a kadar aile içinde kültür kokan sohbetlere dalabilir, birlikte film ve belgesel izleyebilir hem de bir kitap kurdu olabilirsiniz.

9 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

9 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 32' 45" R
Ay
Balık
10° 19' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 20"
Venüs
Boğa
04° 57' 41"
Mars
Koç
02° 12' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 32"
Satürn
Balık
16° 51' 12"
Uranüs
Boğa
22° 31' 53"
Neptün
Balık
29° 00' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 20"
Lilith
Başak
23° 41' 40"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>