Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda son derece olumlu etkiler altında olacağınız ve küçük şeylerden mutlu olmayı bileceğiniz bir gündesiniz. Çekiciliğiniz artıyor ve içinde bulunduğunuz ortamda dikkati çekmeyi başaracaksınız. Aşk yaşamınızda bazı yenilikler yapmak isteyebilir ve bu konuda risklere girebilirsiniz.

Bugün hayal gücünüzle birlikte zihninizin iyi işlemesi çalışmalarınızda başarlı olmanızı sağlayacaktır. Tüm çalışmalarınızda kararlı hareket edeceksiniz ve hedefinizin üzerine direk olarak gidebileceksiniz. Yönetme ve organize etme yeteneğinizde genel bir artış olacaktır. İşinizle ilgili aktivitelerde yer alabilirsiniz.

Maddi konularda kişisel zevklerinizi gerçekleştirmek için hesapsız bazı harcamalar yapabilirsiniz ve bu uzun vadede zararlı çıkmanızla sonuçlanacaktır. Ayrıca bugün risk alacağınız yatırımlarda bulunma ihtimalinizde olacaktır. Ancak harcamalarınız ve yatırımlarınızda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

Sosyal aktivitelerde başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Bulunduğunuz toplumda önderlik edebilirsiniz ve bu konuda başarılı olacaksınız. Ancak zevklerinizi gerçekleştirmede aşırıya kaçmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın ekonomik açmazları sizi üzüyor. Ona daha yakın olma çabanızın önünde, onun pek anlayamadığınız kaçışları var. Bugünlerde bu konuyu daha belirginleştirebilirsiniz. Sizin adınızın da karıştırıldığı bir söylentinin kulağınıza gelmesi sizde günlük kızgınlıklar yaratabilir. Bu söylentilerin arkasında sizi kendinizle tartıştıracak niyetler bulacaksınız.

4 Haziran 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İkizler burcunda ilerleyen Ay, günün genelinde ailenize vakit ayırabileceğiniz bir zaman diliminde olduğunuzu gösteriyor. Ay'ın Merkür ile kavuştuğu akşama doğru yakınlarınızla beraber sevineceğiniz haberler alabilirisiniz. Sonrasında Ay, 18:41-19:16 arası boşlukta kalıyor. 19:16'da da Yengeç burcuna geçiyor. Merkür de gün içerisinde Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran'a kadar hoşlandığınız kişiden bir haber alabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitimiyle alakalı bir konuyla ilgili de haber alabilirsiniz. Yeni bir hobi için kurslara başlayabilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorsun!Yaşadığın maddi sorunların çözülmesi adına yapacağın konuşmaların faydasını görebilirsin. Gökyüzü bugün sana istikrarlı, başarılı, paylaşımcı olacağın bir gün sunuyor sana. Gezegenlerin desteğini alırken keyfinin yerinde olması ailen ile bazı sırlarını konuşmana neden olabilir. Gün içerisinde sık sık kendini eski sevgilinden bahsederken bulabilirsin. Aslında sadece ondan bahsetmekle kalmayıp, onunla sosyal medyadan veya telefonla iletişime geçebilirsin. Uzun zamandır ilişkin yoksa akşam katılacağın davette konuşmaları ile sen çok etkileyecek kişiyle yeniden görüşmenin yollarını arayacaksın. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdaları hayatından çıkarabilirsin.

4 Haziran 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda bazı durumları kabullenmek ve onların tecrübeleri ile ilerlemek sizleri bugün şifalandıracaktır.

4 Haziran 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi evinizle ilgili konular oluşturabilir. Sabah saatlerinizde eviniz için para harcamak isteyebilirsiniz. Aile içinde güvende hissedeceğiniz olaylar yaşanabilir. Yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda çift taraflı durumlar yaşanabilir. Değişken durumlara karşı uyanık olmakta fayda var.

4 Haziran 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda hiç kimseye güvenmez oldunuz. Özellikle aşk konularında bir türlü partnerinize güvenemiyorsunuz. O da bu durumun içten içe farkında.

4 Haziran 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık; Bu ara çok idealist hedefler ya da girişimlerde bulunmak yerine yaratıcılık ve ilham gerektiren, sezgilerinin sana yol gösterebileceği işlere yönelerek daha da avantaj sağlayabilirsin. Entelektüel açıdan seni heyecanlandıran biriyle tanışman ve romantik bir ilişkiye yelken açarak takıntı yaptığın konulardan da uzaklaşabilirsin.

4 Haziran 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizle veya ortağınızla ilgili sizin ihtiyaçlarını ailesinin ve başkalarının ihtiyaçlarına oranla daha arkada tuttuğunu düşünebilirsiniz. Gerçekten öyle mi? Gerekirse, objektif bir bakış açısıyla yaklaşabilecek birinden bu konuda görüş alın.

4 Haziran 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

2 Ağustos'a kadar Yengeç burcuna yerleşen Merkür, aşk hayatınızda duygusal bir döneme damga vuracak. Çocuğunuzla da keyifli bir dönem geçirirsiniz. Şefkat, aşk ve sevgi ön planda olacak. Tembelliğin dibini bulmak ve hayattan keyif almak için mükemmel bir gün. Bayram tatilinizi bugünden organize edebilirsiniz.

4 Haziran 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

4 Haziran 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 03' 48" R
Ay
Koç
18° 14' 35" R
Merkür
Koç
20° 14' 48"
Venüs
Boğa
08° 09' 37"
Mars
Koç
04° 11' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 06"
Satürn
Balık
17° 04' 09"
Uranüs
Boğa
22° 40' 52"
Neptün
Balık
29° 04' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 56"
Lilith
Başak
23° 58' 57"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>