Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha değişik bir bakışla, değişik etkilenmeler bugünlerde kaçınılmaz olabilir. Aşka olan inancınızı bir iç tartışmaya çeviren olumsuz tanıklıkların etkisinden kurtulacaksınız.

Bir konudaki tercihinizden fazla emin olmamanız gerekiyor. Akşam saatlerinde birbağlantınızla önemli bir görüşmeniz olacak. İşlerinizi aksatabilecek konularla uğraşlar içine girebilirsiniz.

İş hayatınızdaki başarılarla doğru orantılı görünen beklentileriniz sizi şaşırtmayacak. Son günlerde bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, biraz sıkıntıya düşmenize neden olabilir.

Bazı oluşumlara karşı abartılı bir bakış içindesiniz. Biraz daha esnek, anlamaya niyetli yaklaşımlarla sıkıntı çektiğiniz bir konudan uzaklaşacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ümitli girişimlerinizin altında sağlam dayanaklar var. Birtakım beklentilerde çok yakınında olduğunuz fırsatlar söz konusu, şu günlerde uyanık olmanızda yarar var. Belirlemeleri etki altında kalmadan yapmanız gerekecek. Sürprizlerin üst üste geleceği bir dönemdesiniz. Bugünlerde yaşadığınız bazı hoşlukların aklınızdan kolay kolay çıkamayacağını hissedeceksiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün çoğunluğunda Ay, Yengeç burcunda hareket ediyor. Sabah erken saatlerde aktifleşen Ay-Satürn ve Ay-Plüton karşıtlıkları aşk hayatınızda çok sert etkiler alabileceğinizi gösteriyor. Çocuğunuzu da ihmal etmemeye dikkat edin. Ay'ın Venüs ile olumlu kontak kurduğu günün devamında ise sabahki sert etki, aşk hayatınızda romantik bir zaman dilimine dönüşebilir. Ay, 17:10-22:15 arası boşlukta kalacak. 22:15'te de Aslan burcuna geçen Ay, psikolojik olarak durgun bir gece geçirmenize neden olabilir.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerin, ilgi alanların artıyor!Gökyüzü, sosyal olacağın bir güne işaret ediyor! Özellikle bugün arkadaşlarının düşünce ve fikirlerini kendin için ilham kaynağı olarak kullanabilirsin. Yeteneklerin, ilgi alanların genişlemeye başlayacak. Hatta yeteneklerini maddi kazanca çevirme kararı alacaksın.  Eğer evliysen ya da bir ilişkin varsa sezgilerin yüzünden kuruntu yapabilir ve akşam saatlerinde kıskanç tavırlar sergileyebilirsin. Bugün sadece biraz daha sabır ve gözleme ihtiyacın var… Aile ya da anaç ruhlu insanlarla vakit geçirmek sana iyi gelecek. Akşam saatlerinde yapacağın cilt maskesi, detoks ile yorgunluğundan arındığını hissedeceksin.   

6 Haziran 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanların hakkınızdaki düşüncelerini önemsediğiniz ve buna göre hareket etmek istediğiniz bir gün içinde olabilirsiniz. Kimsenin ne düşündüğünü fazla önemsemeyin.

6 Haziran 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yaratıcılığınızı kullanarak hayatınızda bazı konuları değiştirmek isteyebilirsiniz. Gün içinde küçük sürprizler gerçekleşebilir. Zihninizi fazla kurcalayan konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Genel olarak sakin zamanlar geçireceğiniz bugünde akışta kalmakta fayda var.

6 Haziran 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mutluluğu hak ettiğiniz gibi hakkını vererek yaşıyorsunuz. Evrenin de desteği ile kendi kendinize yeterek küçük şeylerle hatta nedensiz bile mutlu olmanın keyfini sürebileceksiniz.

6 Haziran 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık; bugün kendini sosyalleşmeye hazır hissedebilirsin. Arkadaşlarınla ve sevdiklerinle planlar yapabilir ve uygulayabilirsin. Yakın çevrenin de desteğiyle keyifli bir gün geçirebilirsin. Akşam saatlerinde gruplar veya otorite konumundaki kişilerin yarattığı problemle keyfin kaçsa da sen görüşlerinden emin olduğundan yoluna devam edebilirsin.

6 Haziran 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizle veya ortağınızla ilgili sizin ihtiyaçlarını ailesinin ve başkalarının ihtiyaçlarına oranla daha arkada tuttuğunu düşünebilirsiniz. Gerçekten öyle mi? Gerekirse, objektif bir bakış açısıyla yaklaşabilecek birinden bu konuda görüş alın.

6 Haziran 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayallerle gerçekler arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Hayatın katı kuralları sizin omuzlarına pek çok sorumluluk yüklemiş olabilir. Siz de bu düzenden çıkıp kaçma isteği duyarsınız. Dolayısıyla günün güzelliklerine odaklanmak, geleceğe ait ümitlerinizi dile getirmek hatta oturup şiir yazmak sizi rahatlatacaktır.

6 Haziran 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

6 Haziran 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 34" R
Ay
Balık
10° 31' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 50"
Venüs
Boğa
04° 58' 42"
Mars
Koç
02° 12' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 44"
Satürn
Balık
16° 51' 16"
Uranüs
Boğa
22° 31' 56"
Neptün
Balık
29° 00' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 23"
Lilith
Başak
23° 41' 45"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>