Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah saatlerinde yaşadığınız olay, sizin olası bir ilişkiye ne kadar hazır olduğunuzu gösterdi. Onunla bu akşam tanışmak isteyeceksiniz ve hafta sonu bir eğlence yerinde birlikte görüleceksiniz.

Yolunda giden işinizi daha da yoluna koyma niyetiniz biraz risk taşıyor. İş konusunda biraz daha tok gözlü olmanız gerekiyor. Bugünlerde, size teklifleri olan birisiyle tanıştırılacaksınız.

Size söz verildiği halde, almanız gereken parayı alamıyorsunuz. Bu parayı koymayı düşündüğünüz yerinse beklemeye niyeti yok. Bu gecikme sizi yeni arayışlara yöneltecek.

Seçtiğiniz bir kişiyi veya nesneyi müthiş bir şekilde her şeyden ayrıştırıp ona mükemmel payesi veriyorsunuz. Sonradan ruhsal bir yıkıma yol açabilecek bu davranışınızın altındaki nedenleri araştırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenize düşkünlüğünüz çok özel ilişkilerinizde bir zaaf olarak görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekecek. Yakın zamanda olası bazı ziyaretler önemli konularda önemli çözümlemeler getirebilir. Sizi fazlasıyla ilgilendiren bir konuya gereken alakayı göstermiyorsunuz. Bu da, konuyla ilgili birçok gelişmeyi bir işlevsizlik içinde izlemenize neden oluyor.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay hareketini Yengeç burcunda sürdürüyor. Sizler için şanslı bir başlangıç olabilir. Ay-Uranüs kavuşumu sayesinde bugün aşk hayatınızda sürprizler yaşayabilirsiniz. Ay'ın akşam Mars ile kavuşmasıyla partnerinizle aranızda çekim gücünüz fazla olacaktır. Tartışmalara açık olsanız da aranızdaki tutku her şeyi çözecektir. Çocuğunuza da vaktinizi harcayabilirsiniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında değişim sağlıyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Duyguların ve düşüncelerin değişmeye başlıyor. Farklılık arayışındasın, hayatında kökten bir değişiklik yapmak istiyorsan tam zamanı. Yaşam alanından kariyerine, arkadaşlıklarından fikirlerine kadar birçok konuyu değerlendireceksin. Birlikte olduğun kişiden sürpriz bir evlilik teklifi, ya da evliysen bebek haberi alabilirsin. Harcamaların konusunda da çok dikkatli olmalısın. Akşam saatlerinde kafa dağıtmak isteyerek, kendini alışverişte bulabilirsin. Günün ağırlığından kurtulmak adına, detoks yapabilir, evde dinlenebilirsin.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha fazla hobileriniz, etkinlikleriniz ve organizasyonlara yaptığınız yönelimler size kendinizi daha iyi ve güçlü hissettirecektir.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade ederken yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde ilişkiler konusunda şanslısınız. Keyif aldığınız konular için harcama yapabilirsiniz. İçsel uyumunuzun tam olduğunu hissedeceksiniz. Risk almaya açık zamanlar var. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyeceksiniz. Akşam saatleri daha yorucu geçebilir.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesafeler iletişiminize zarar veriyor olabilir. Aile olmak için adımlar atabilirsiniz. Diğer bir ihtimalle evinizi güzelleştirmek veya evinizin eksiklerini gidermek için aksiyon alabilirsiniz. Yeni bir ev alabilir veya bir ev yaptırabilirsiniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık; bugün yaratıcılık ve ilham verici konularla ilgilenebilir ve başarının keyfini sürebilirsin. Hem sosyal konumunu hem de kariyerini etkileyebilecek olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Sevdiklerin için fedakârlık yapmaya hazır, sevecen ve hassas olabilirsin. Akşam saatlerinde beklediğin ilgiyi sevdiklerinden göremeyebilir, hassas sinirli olabilirsin.

5 Haziran 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizle veya ortağınızla ilgili sizin ihtiyaçlarını ailesinin ve başkalarının ihtiyaçlarına oranla daha arkada tuttuğunu düşünebilirsiniz. Gerçekten öyle mi? Gerekirse, objektif bir bakış açısıyla yaklaşabilecek birinden bu konuda görüş alın.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken sevdiklerinizle şefkat, sanat, sevgi, hoşgörü dolu bir günü paylaşırsınız. Aşkınızı dile getirmek için bugünden daha iyisini bulmak zordur. Çocuğunuzun her türlü ihtiyacı için zaman ayırabilirsiniz. Doğum günü partisine katılmak onu mutlu eder. Hobilerinizi geliştireceğiniz çalışmalarla gününüzü değerlendirebilirsiniz.

5 Haziran 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

5 Haziran 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 54' 31" R
Ay
Koç
15° 53' 39" R
Merkür
Koç
20° 07' 32"
Venüs
Boğa
07° 57' 49"
Mars
Koç
04° 04' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 51"
Satürn
Balık
17° 03' 22"
Uranüs
Boğa
22° 40' 19"
Neptün
Balık
29° 04' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 24"
Lilith
Başak
23° 57' 53"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>