Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşırılıklarınız sizi pek cazip bir sevgili haline getirmiyor. İlişkide sadakat, sizin için her şeyden önemli. Fakat işi abartıp sadakatin takipçisi, denetçisi gibi davranışlar içine girebiliyorsunuz.

Herkes suskun dururken sivrilik yapmanız zarar getirebilir. Bir haksızlığın boş yere daha fazla emek harcamanıza yol açması sizi geriyor. Fakat bu konuda yapabileceğiniz fazla bir şey yok.

Borca girmek istemediğiniz için, bir ödemenizin hiç olmazsa bir kısmını erteletmeyi düşüneceksiniz. Parayla alakalı bazı güvensizliklerin, hakkedilmiş de olsalar onur kırıcı olduklarını düşünüyorsunuz.

Kendinize güvenli ve kendinizle barışık olmanız gerekiyor. Dolaylı olarakkonulu bir görüşmenizde, böyle bir izlenim vermeniz bekleniyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sakınmak adına bazı ilişkilere girmekten çekinmeniz, size yalnızlıklar yaşatabiliyor. Çok fazla hoşgörülü ele aldığınız konularda birtakım ilişki zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi daha sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Önemli bir konuk bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Aslan burcunda seyrine devam ediyor. Sabahın ilk saatleriyle beraber Ay ve Jüpiter arasındaki güzel etkileşimle işinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Abartılara açık olabileceğiniz bugün içerisinde duygularınızı gizlemekte yarar var. Akşam olduğunda aktifleşen Ay-Venüs gergin açısıyla beraber duygusal hayatınızda istemediğiniz tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Alttan almaya çaba gösterin.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gücün artıyor!Bugün alacağın haberler seni fazlasıyla şaşırtacak. Emek verdiğin alanlarda fark edilmeye başlayacaksın. İş yerinde ast üst ilişkisinin değiştiğini görmek farklı düşüncelere kapılmana neden olabilir. Günü çok iyi yönetmelisin. Diğer yandan iletişiminin oldukça yüksek olduğu bir gün. Kurduğun iletişimle birliktehayatında olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Aktifliğinin temposuna çevrendekiler ayak uydurmak konusunda zorlanıyor. Bu nedenle olduğundan daha sabırsız olabilirsin. Kendi işini yapıyorsan, maddi kazancını artırmak adına popüler sektörlere yönelebilirsin. Sevgilinle birlikte gidemediniz tatilin telafisini yapacağınız kısa geziler düzenleyebilirsiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize haksızlık etmemelisiniz ve sınırlarınızı iyi bir şekilde belirlemelisiniz. Parasal konularda bulacağınız yeni çözümler sizi motive edecektir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Aslan burcunda ilerliyor. Kendinize zaman ayırmaya, biraz gevşemeye de çalışın. Kimi zaman hizmet etmek ve çaba göstermek durumunda kalabilirsiniz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda ise maddi manevi yatırımlarınızın size kat be kat geri döneceği günlerdesiniz ve kendinizi iyi hissedeceğiniz bir sürece adım atıyorsunuz.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık; bugün hem özel hem de sosyal hayatında ipleri eline almak isteyebilirsin. İlişkide olduğun insana daha romantik yaklaşımlarda bulunabilirsin. Öğleden sonra çevrendeki insanlarla fikir ayrılığı yaşayabilirsin. Gündelik işlerini yaparken dikkatli olmalısın, alışkanlıkla yaptığın işler sakarlıkla sonuçlanabilir.

8 Haziran 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşiniz ya da sevgilinizin hayatında ani bir değişiklik olabilir. Sabır, anlayış, iyi bir dinleyici olmak ve onun yanında olmak bugün yapabileceğiniz yegane şeyler.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ikili ilişkilerinizde sert rüzgarlar eser. Siz her şeyin iyi tarafını görmek isteseniz de karşınızdakiler kaba bir tutum sergileyebilirler. Kariyerinizle ilgili yeni kararlar almamanız hayrınıza olur. Meditasyon, spiritüel konular, dua, enerji çalışmaları hayata tutunmanızı kolaylaştırır. Dostlarla bir araya gelip, keyifli sohbetlere dalmak en doğrusu olacaktır. Fakat alkolü ölçülü tüketin.

8 Haziran 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

8 Haziran 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 25" R
Ay
Balık
11° 43' 45"
Merkür
Koç
18° 31' 52"
Venüs
Boğa
05° 04' 52"
Mars
Koç
02° 16' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 54"
Satürn
Balık
16° 51' 41"
Uranüs
Boğa
22° 32' 14"
Neptün
Balık
29° 00' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 39"
Lilith
Başak
23° 42' 19"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>