Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda akılcı görünebilir ama kendi içinizde tutarsızlıklar yaşayabilirsiniz. Çok fazla sorgulayarak ilişkileri zedelediğinizi farketmiyorsunuz. Zamansız çıkışlarınız var.

Mesleğinizde oldukça yoğun bir tempoda çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar vebağlantıları da gündeme gelebilir. Planlama konusunda disiplinli olabilir ve değer verdiğiniz kişilerin fikirlerini alabilirsiniz.

Alım-satım ve hisseli paralarla ilgili konularda yoğunluk yaşayabileceğiniz görülüyor. Ailenizin veya eşinizin kaynaklarıyla ilgili kararlar alabileceğiniz bir gün. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilir, bu durumdan karlı çıkabilirsiniz.

Yapmanız gerekenden fazlası için kendinizi zorlamayın. Zihinsel açıdan yorgun düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça duygusal bir gün. İçinizde geçmişi tırtıklama ihtiyacı var. Biraz intikam gibi duygularla dolabilirsiniz. Kendinizi o kadar fazla önemsiyorsunuz ki; başkalarına olan öfkeniz büyüyor. Kendinizle iyi geçiniyor olmanız güzel ama biraz körleşmiş olabilirsiniz. Huzur bulduğunuz insanlarla zaman geçirin.

15 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk dakikalarında hala boşlukta olan Ay, saat 00:49'da Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Aşk hayatınızın, çocuğunuzun ön planda olduğu bir gündesiniz. Sabah Ay-Kiron zorlu açısı aşk hayatınızda duygusal yaralar almaya açık olduğunuzu gösteriyor. Sadece tepkilerinize dikkat edersiniz olay büyümeyecektir. Olumlu etkiler ise Merkür'ün yardımıyla geliyor. Güneş'in kalbinde olan Merkür, Sizin burcunuzda gerçekleşecek bu olay hislerinizin zirvede olacağı bir zaman diliminde olacağınızı gösteriyor. İçinize doğan, rüyalarınızda gördükleriniz gerçek olabilir. Evren sizi çok farklı dinleyecek. Dileklerinizi mutlaka tutun. Sevgiler, Astromeri

15 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güç kazanıyorsun!Tanıdığın insanlar çevrende önemli etkiler bırakacak ve senin için statü anlamına gelen konumun önemli hale gelecek. Hırslı, çalışkan ve mücadeleci yapının güç kazandırdığını bir kez daha anlayacaksın. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişinin iniş çıkışlı duygu durumu karşısında ne yapacağını kestiremeyebilirsin. Bir süredir görüşmediğin insanların seninle iletişime geçmesi, kısa süreli bir şaşkınlığa sebep olabilir. Kendini sürpriz bir buluşmayı organize ederken bulabilirsin. Merhamet gösterdiğin kişiler tarafından kandırıldığını öğrenmek canını sıkacaktır. Çok para vererek aldığın bir eşyanın bugün indirimde olmasına üzülebilirsin.

15 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yüreğinizin sesini daha çok duyabileceğiniz bir gündesiniz ve bu sese daha rahat kulak verebilir, bunu hevesle ve cesurca göstermekten de kaçınmayabilirsiniz. Aşkınız, sevdikleriniz ve varsa çocuklarınızla ilgili konular bugün önceliğiniz haline olabilir.

15 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk ve yaratıcılık konusunda bugün sezgilerinizi kullanabileceksiniz. Sabah saatlerinde işlerinizi netleştirmek için planlama yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde sevgilinizle keyifli zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz.

15 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorucutemposuna girmek üzere olduğunuzu bilerek programlı ve istikrarlı olur isenizsürecinizi en verimli şekilde geçirebilirsiniz. Başarıyı kendinize hızlı çekersiniz.

15 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyunca zihinsel faaliyetler artsa da yönsüzlük hâkim olabilir. İçe dönme ve kendinizi sorgulama arzunuz yüksek. Ailevi konularda, sosyal bilinirlik alanında hareket olası.

15 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Jüpiter arasındaki zorlu etkileşim sizin yaratıcılığınızı ortaya koymanızı engelleyecektir. Sabırlı davranıp sakinliğinizi korumalısınız. Dua, meditasyon için harika bir gün. İbadet yerlerini ziyaret ederek ruhunuzu rahatlatabilirsiniz. Kan dolaşımınızı kontrol ettirin.

15 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz, son derece keyifli olabilir. Çeşitli yaratıcı uğraşlar, sosyal ortamlar, kişisel hobiler, günün ana temaları olabilir. Hayatın renkli, cıvıl cıvıl yönleriyle ilgilenmeniz mümkündür. Olumsuzluklar bugün pek yanınıza uğramayabilir.

15 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Balık
29° 14' 37" R
Ay
Yengeç
24° 33' 33"
Merkür
Koç
16° 18' 38"
Venüs
Balık
09° 13' 48"
Mars
Kova
27° 10' 53"
Jüpiter
Boğa
14° 43' 59"
Satürn
Balık
12° 08' 07"
Uranüs
Boğa
20° 13' 21"
Neptün
Balık
27° 25' 53"
Plüton
Kova
01° 38' 44"
Chiron
Koç
18° 13' 02"
Lilith
Başak
18° 41' 08"
True Node
Koç
15° 44' 60"
Son Güncelleme : 19/03/2024 11:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>