Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanın karşısına sürekli yeni taleplerle çıkmanız hoş değil. Birlikte olduğunuz kişi sizi nasıl tatmin edeceğini şaşırmış durumda. Özellikleçevrenizde size ilgi duyan bir başkası olabilir.

İşbirliği çabalarınız nihayet meyvelerini veriyor. Başarınızı fark eden amirlerinizden destek göreceksiniz. Yeni girişimler için ihtiyacınız olan ve talep ettiğiniz maddi desteği alacaksınız.

Beklediğiniz bir paradan ses çıkmaması üzerine endişelenmişsiniz. Gün içinde alacağınız bir haber endişelerinizi bir ölçüde yatıştırıyor. Çıkmayı istediğiniz tatil için gereken parayı ayırabileceksiniz.

Aile içinde ortaya çıkacak tatsız bir durumu kafanıza fazlaca takma ihtimaliniz yüksek. İş yaşamınızın etkide kalmamasına dikkat!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Farkındalığınız çok düşük. Sadece kendinizle alakalı değil, çevreniz ve sevdiklerinizle de alakalı. Kendinizi düşünürken bazen büyük resmi ve sevdiğiniz resimde olan inşaları atlıyorsunuz. Bazı insanların size ihtiyacı var. Siz de haklısınız. Merkür burcunuzda geriliyor.

10 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında Ay boşlukta ilerliyor olacak. Saat 10:09 sonrasında Ay Boğa burcuna geçiş yapıyor. Bugün sosyal yönünüz ortada olabilir. Kardeşinizle, akrabalarınızla planlar yapabilirsiniz. Ay-Uranüs kavuşumunun etkili olmasıyla sürpriz bir haber alabilirsiniz. Uranüs'ün Boğa burcuna geçmesiyle yaptığı ilk kavuşum olması bu haberin sizleri sevindirecek bir gelişme olabileceğini gösteriyor. Mars-Neptün arasındaki güzel açı ise iletişim kabiliyetinizi kullandıkça hedeflerinize ulaşabileceğinizi gösteriyor. Sevgiler, Astromeri

10 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığın güncellik kazanacak!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Bugün sosyal ilişkilerinde olumlu etkiler olacak. Seni destekleyen dostların sayesinde yaratıcılığın güncellik kazanacak. Yeni tanışacağın insanlardan etkilenebilir ve onları fikirlerinle yönlendirebilirsin. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, eski sevgiline dair yaşanacak gelişime kafanı karıştıracak. Evli ve çocukları olan bir Balık burcuysan, ailecek katılacağınız davette keyifli anlar yaşayacaksınız. Akşam saatlerinde arkadaşın kendine dair önemli açıklamalarda bulunabilir. Anlatacakları adeta itiraf niteliğinde olacak. Her ne kadar duyacakların sana ters olsa da ona destek olmaktan kaçınmayacaksın.

10 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili beklenmedik bazı ödemeler karşınıza çıkabilir. Planladığınızın dışında bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğleden sonra Boğa burcunda ilerleyen Ay, yakınları ziyaret ve konuşmalar için uyumlu saatler getirmekte. Duygularınızı daha yaratıcı şekilde ifade edebilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda verimli adımlar atmak için uygun bir zaman. İş kurmak ya da var olan işte geliri arttırmak gibi konular bugünlerde sizin sezgisel yeteceğiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

10 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim açısından oldukça hareketli bir gün sizi beklerken komşularınızla, kardeşlerinizle bir araya gelebilir, ziyaret ve görüşmeler yapabilirsiniz. Sabah saatleri sürpriz karşılaşmalar açısından oldukça şaşırtıcı olabilir.

10 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcunda seyahat ederken, kardeş ilişkinizde olumlu gelişmeler yaşarsınız. Ortakprojeleri geliştirebilirsiniz. Yeni bir ofis açmak için karar verme zamanı. Arabanızı yenileyebilirsiniz. Yeni kurs ve eğitimler ufkunuzu açar. Kardeş kadar yakın olan arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirin.

10 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüzün son derece hareketli geçme olasılığı vardır. Çevrenizle olan ilişkilerinizde ve her türlü iletişiminizde artış olabilir. Bu durum, sizi biraz yorabilecekse de, sosyal yönünüzü tatmin ederek size büyük keyif de verebilir.

10 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 42' 47" R
Ay
Akrep
09° 29' 25" R
Merkür
Koç
16° 02' 01"
Venüs
Koç
23° 45' 35"
Mars
Balık
25° 11' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 35"
Satürn
Balık
16° 02' 23"
Uranüs
Boğa
22° 00' 53"
Neptün
Balık
28° 43' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 24"
Lilith
Başak
22° 41' 10"
True Node
Koç
15° 37' 35"
Son Güncelleme : 24/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>