Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok karamsar etkiler altında kalacağınız ve geleceğe yönelik bazı endişeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Duygusal hayatınızda küçük sorunları büyütebilir ve önemli gerginlikler haline getirebilirsiniz. Aşk yaşamınızda yenilikler yapmaktan kaçınmalı ve istikrarı korumaya çalışmalısınız. Duygularınızı net olarak ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

İş yaşamınızda karşınıza beklemediğiniz abzı küçük sorunların çıkabileceği ve bu sorunları aşmak için çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızla çeşitli uyumsuzluklar yaşayabilirsiniz yada gereksiz bazı gerginlikler oluşabilir. Metotik olarak günlük rutin işlerinize devam edeceksiniz ancak işlerinize her zamankinden daha fazla enerji harcamanız gerekebilir.

Maddi durumunuzda önemli ölçüde bir değişikliğin olmayacağı bir gündesiniz ve bütçenizi dengeli olarak düzenlemeye çalışacaksınız. Daha önceden planladığınız doğrultuda alışveriş yapabilir özellikle giyim konusunda harcamalarda bulunabilirsiniz. Maddi konularda genel anlada rahat etkiler altında olacaksınız.

Bugünyaşamınızda disiplinli çalışmalarınız sayesinde başarılı olabileceğiniz etkiler altındasınız. Ancak kendinizi yeniliklere fazla kapatmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyimserliğinizi ve özgüveninizi iyi dengelemeniz gereken bazı problemleriniz var. Bunların üzerine gidiş tarzınız bu dengeyi etkileyebilir. Daha kararlı görünmeniz gerekiyor. Belli konulardaki motivasyon ihtiyacınız, ilginç gelişmelerle karşılanabilir. Ama bu konularda motive olmanız, kendinize olan güveninizi aşırılıklara vardırma riskini de taşıyacak.

8 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay Koç burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Günün ilk zamanlarında aktif olan Ay'ın Kiron ile kavuşumu maddi durumunuzda sorunlar yaşıyorsanız artık bu konuların kapanmasının vaktinin geldiğini gösteriyor. Ay ve Venüs arasındaki pozitif kontak ise maaşınızda, aldığınız primlerde artış olabileceğini gösteriyor. Yeni yatırımlar yapmak için araştırma yapıyorsanız Merkür retrosu bitmeden büyük meblağlı şeylere imza atmamanızda fayda var. Sevgiler, Astromeri

8 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: Motivasyonun YüksekGün senin için mücadeleyi işaret ediyor. Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Duygusal bağlarını güçlendirmek istiyorsun. Potansiyeli olumlu bir şekilde ortaya çıkarman bugün mümkün? Öğleden sonra yapacağın görüşmede yöneticin ile iplerin gerilmesine neden olacak bir atmosfer oluşabilir. Sevgilin ya da eşinle de sözlü ifadelerde dikkatli olman gerektiğine işaret ediyor. Yeni bir ilişki içinde isen görüşeceğin kişiyi etkileme olasılığın yüksek! Motivasyonunu düşürmeyeceğin bir gün yaşayacaksın. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu günlere?

8 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkilerinizin bugün gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Zamanında yeterince cesaret edemediğiniz bazı konuşmalarınızı bugün yapıp tamamen eski konuları kapatmak isteyebilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Geleceğiniz için alternatif fikirler üretip, bunları proje haline getirebilirsiniz. Hassasiyet gösterdiğiniz konulara daha fazla eğilmek isteyeceğiniz zamanlar var. Beden sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

8 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızla alakalı olumlu bakış açıları elde etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Radikal karar almak için özellikle dikkat etmeniz gereken bir safhadasınız.

8 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca topluluklar içerisinde ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi en iyi şekilde ifade ederken, güçlü, motive ve istediğini elde eden bir enerji sergileyerek insanların dikkatini çekeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal incinmelere açık, geçici motivasyon kayıplarına uğrayabileceğiniz, dinlenmeye zaman ayırmanız gereken bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

8 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sahnede olmanın tadını çıkartın. Evren sizin için dönüyor, Güneş tüm ışığı ile sizi aydınlatıyor. Özetle rüzgâr arkanızdan esiyor. Bu dönem ne ekerseniz tüm yıl onları biçecek ve sonra onların meyvesini yiyeceksiniz. Tercihleriniz çok önemli. Doğruyu bulmakta zorlanabilirsiniz. Burcunuzda gerileyen Merkür bazı aksaklıkları beraberinde getirebilir.

8 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün mücadeleci Koç burcunda seyahat edecek. Demek para konularında oldukça agresif kararlar alacaksınız. Uzun zamandan beri çözümlemeyi beklediğiniz tahsilat sorunlarını hızlıca gidermek sizi mutlu eder. Ne kadar cesaretli olduğunuza kendiniz bile şaşırırsınız. Duygusal konulara zaman kalmaz. Spora, diyete başlamak, kötü alışkanlıklardan vazgeçmek için harika bir gün.

8 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Burcunuzda gerçekleşen yeni ay yeni açılımlar ve yaklaşımlar geliştirmenizi sağlarken,ve özel yaşamınızda, kişisel duruş ve görünümünüzde farklılıklar sergileyebilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 18' 20" R
Ay
Başak
15° 25' 22"
Merkür
Koç
17° 17' 41"
Venüs
Koç
18° 11' 08"
Mars
Balık
21° 41' 28"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 14"
Satürn
Balık
15° 36' 15"
Uranüs
Boğa
21° 45' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 40"
Lilith
Başak
22° 11' 05"
True Node
Koç
15° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>